Arsenal FC

• Začetnik teme Začetnik teme Simmi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Wenger konacno treba da ode iz Arsenala?

• Ukupno glasova
    1
  • Anketa je zatvorena .
@Walken
Dokazuje on da mu nema premca, ali protiv Blekburna... Protiv Celzija uglavnom ne igra...ili ga ja do sad nijesam primjecivao...
To je zato što ne gledaš nijedan drugi klub osim Čelsija, da gledaš video bi da je Sesk bio maestralan i protiv malih i protiv velikih ekipa, i da je prototip savršenog plejmejkera ...

(Celzi ima svoje ime...;))
Ima, al pošto je dolaskom Abramoviča počela nova istorija Čelsija, red je da dobiju novo ime, a Čelski je najprikladnije :D ...

P.S. Potpisaces i ovako:)
Teško, jer Čelsiju uvek fali 'ono malo' da dođu do kraja, a to 'malo' je jedan kreativac svetske klase tipa Fabregas, Iniesta, Mesi, CR, Kaka, Riberi itd. ...

@Walken
U prvoj recenici si se salio...:D (Celzi gledam kad god igra...a pratim i mrceni japanski fudbal)

U drugoj si se jos vise nasalio...:D (poznato je da se vlasnici i predsjednici svih klubova mijenjaju...to ne znaci da im se mijenja i ime)

A u trecoj iznosis pretpostavku...koja je ponekad tacna...a vrlo cesto nije...:D

@Walken
U prvoj recenici si se salio...:D (Celzi gledam kad god igra...a pratim i mrceni japanski fudbal)
Samo prvi deo rečenice je šala/šega/pošalica, drugi je istina ...

U drugoj si se jos vise nasalio...:D (poznato je da se vlasnici i predsjednici svih klubova mijenjaju...to ne znaci da im se mijenja i ime)
Ma menja se i ime (u NBA npr. je redovna promena, u košarci, red bi bio da počne i u fudbalu) :D ...

A u trecoj iznosis pretpostavku...koja je ponekad tacna...a vrlo cesto nije...:D
Nažalost po tebe, ova je tačna, jer čelsi 3-4 godine nije osvojio trofeje na koje Roman cilja ... Fudbal je jedna od retkih stvari gde su mi pretpostavke skoro uvek tačne, te sam stoga siguran da bi Čelsi imao ove trofeje u poslednjih nekoliko godina da su imali kreativca u sredini, kao Robena ranije ...

@Walken
Dobre su sale:D

Da se uhvatim za ovaj zadnji dio... Mozda to i jeste istina... Lampard ce svake godine sve vise i vise da nas ukopava...

Engleska se nada da ce osvojiti Svjetsko prvenstvo... To ce se desiti samo ako E.Kol, Teri, Ferdinand, Dzonson i Runi budu davali het-trikove... Od prve cetvorice je to skoro pa nemoguce ocekivati a od zadnjeg postoje neke male sanse... Zakljucak - nema sanse! Poenta price je da se na Lamparda i Dzerarda ne mogu osloniti...

Dobar je Fabregas definitivno jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji...Sto se tice svetskog prvenstva Grizli ja mislim da gresis,Engleska je napravila pravi potez dovodjenjem Kapela za selektora,i mislim da imaju dobre sanse da osvoje svetsko prvenstvo,igraju fenomenalno,jaki su u svim linijama-Ferdinand,Tery,Esli Kol,Lampard,Dzerard,Runi,Volkot,Oven....Po meni su glavni favoriti Spanija i Engleska za osvajanje titule sampiona sveta

@NS GARI
Pazljivije citaj...;) Ne kazem ja da nije jaka Engleska...cak sam i nabrojao vecinu njihovih vrhunskih igraca... Ali oni igraci na koje ce se sigurno osloniti, a to su Dzerard i Lampard, ce im rasprsiti snove...

Postoje cetiri stvari koje Engleze odrzavaju medju favoritima... Sjajan trener, sjajan kapiten, sjajna odbrana i sjajan napadac... Ali kada bude bilo stani pani...Teri i odbrana ih nece moci spasiti...

Ima mnogo jakih reprezentacija...Francuska...Njemacka...Italija...Spanija...Portugalija...Brazil...Argentina...Paragvaj...Obala Slonovace...Gana... I svi oni mogu da osvoje prvenstvo...
Evropljanima(znaci i Englezima) nece ici na ruku ni to sto nikada nijesu osvojili Svjetsko prvenstvo van svog kontinenta...

Ali odosmo u off-topic:D

@Tema
Arsenal je uz pomoc laganog rasporeda i odlicnih partija dosao do pozicije da se bori za titulu... Bice ovo krvava sezona...

Ima mnogo jakih reprezentacija...Francuska...Njemacka...Italija...Spanija...Portugalija...Brazil...Argentina...Paragvaj...Obala Slonovace...Gana... I svi oni mogu da osvoje prvenstvo...
Evropljanima(znaci i Englezima) nece ici na ruku ni to sto nikada nijesu osvojili Svjetsko prvenstvo van svog kontinenta...
I ja sam uračunao Francuze i Portugal u favorite, ali bolje da sačekamo da se plasiraju ... Džeko mi deluje naoštreno da ode na SP, a i Trapatoni je lukav trener ...

Od Afričkih selekcija bih još Kamerun dodao, jer Eto je Eto i može sam da ih nosi a uz povoljan raspored mogu biti iznenađenje ... OS je glavni favorit od crnaca, jer Drogba i braća Ture čine veoma jaku osnovu, a ima tu još dosta dobrih igrača poput Kalua, Zokore, Ebuea itd. ...

@Tema
Arsenal je uz pomoc laganog rasporeda i odlicnih partija dosao do pozicije da se bori za titulu... Bice ovo krvava sezona...
Biće zanimljivo, ovi Arsenalovi su zreli za trofeje, a i Venger je rekao da ove godine treba da očekuju i da snosi odgovornost ako ne uspeju, i po meni su možda i glavni favoriti ako ih povrede zaobiđu ... Za Siti i Totenhem ćemo na polusezoni znati dal su ozbiljni ili su trenutni hit, dok je najveća Čelsijeva mana trener koji je početnik u PL, a Liverpulova čudni potezi koje Rafa vuče ... Mančester je konstanta još od početka lige, tako da za njih sigurno znaš da će biti u borbi za titulu do kraja ...

E vidite vi stavljate Portugal kao favorita,a ja sam recimo ubedjen da oni nemaju sanse da uzmu svetsko prvenstvo.Imaju jednu super zvezdu i K.Ronalda i to je to,fali im dobar napadac,Nunjo Gomes je vec mator i nije ta klasa...Recimo uveren sam da ce Engleska ili Spanija razvaliti Portugal ukoliko se sretnu na svetskom...Grizli po meni Paragvaj i Ganu nikako ne mozes staviti kao neke favorite,eventualno mogu da budu neko iznanedjenje,po tom kriterijumu i Srbija je favorit,jer realno ima bolje pojedince od ove dve selekcije koje si nabrojao,sto opet ne mora nista da znaci...Ja mislim da je Engleska medju glavnim favoritima,jer imaju odlicnu ekipu,jaki su u svim linijama,imaju fenomenalnog trenera,plus su jako napaljeni i motivisani,jer dugo nisu nista uradili na velikim takmicenjima.

Od ostalih favorita sem Spanije i Engleske,treba napomenuti uvek opasne italijane,francuze koji takodje imaju odlicnu ekipu,Nemacka je takodje uvek tu i naravno Brazil i Argentina.

I ja mislim da je Arsenal zreo za neki trofej ove godine,imaju stvarno odlicne igrace i mislim da je vreme da osvoje nesto...Totenhem kao i uvek nema nikakve sanse za titulu,vece sanse po meni ima i ovaj Mancester citi od njih...Po meni tri glavna favorita za premijer ligu su Arsenal,Mancester i Celzi,ostali ce kupiti mrvice

Poslednja izmena:
Grizly znam ja da i jedni i drugi imaju dobar tim,ali ako cemo realno to ko je bio prvi u kvalifikacijama nista ne znaci,u Juznoj Americi se redovno desava u tim kvalifikacijama da prvo mesto zauzme neko drugi,a ne Brazil ili Argentina.Ali onda na glavnom takmicenju se pokaze ko je ko...Da pojasnim jos vise,u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo 2006 Srbija i Crna Gora su bili prvi u grupi,sa samo jednim primljenim golom,i ispred jedne Spanije koja je sampion Evrope,a posle smo sve utakmice izgubili i jos doziveli onaj debakl od Argentine.Jedno su te kvalifikacije a sasvim drugo zavrsni turnir...Zato mislim da Gana i Paragvaj nisu favoriti,mogu da budu iznanedjenje turnira i to je to po meni...

Sjajna utakmica...sjajni golovi Meride i Insue...i mnooooogo sansi...
Iako sam ja uporedo gledao i Celzi - Bolton...uzivao sam gledajuci Ramzija...
Jos je bio neki spanski komentator...:D Pa kada oplete Ramzi, Nasri, Ramzi, Nasri...:hahaha1:

P.S. Za Liverpul su dobre vijesti da je zaigrao Il Principino...i to veoma dobro:D I upravo je on pokusao makazice u 92. minutu a Senderos je zaustavio rukama loptu...ali sudija nije nista sudio... Cist penal...

Van Persi se leči u Srbiji....

Zvezda Arsenala i holandske reprezentacije, Robin Van Persi, uskoro će doputovati u Srbiju gde bi trebalo da započne tretman povređenog zgloba, koji mu je nastradao u prijateljskom duelu protiv Italije.

Van Persi je holandskim medijima najavio da se za ovaj korak odlučio poučen iskustvom Danka Lazovića koji je nedavno ekspresno sanirao povredu stopala.

- Uskoro putujem na Balkan kod doktorke koja je pomogla Danku Lazoviću, ona je čuvena po neuobičajenim metodama, a kako sam čuo, pri lečenju ovakvih povreda koristi tečnost od posteljice - izjavio je Van Persi, koji se nada da će "srpska medicina" dati rezultate i brže od očekivanog (šest nedelja) osposobiti ga za nastavak sezone: - Pokušaću, ne može da mi škodi, ako mi pomogne, super, ako ne, nikom ništa. Razgovarao sam sa lekarima Arsenala i oni su mi dali odobrenje.

Holanđanin je dodao da nije ljut na Đorđa Kjelinija koji ga je nenamerno povredio u duelu reprezentacija odigranog u subotu na "čizmi".

- Snimci su pokazali da su ligamenti zgloba gotovo pokidani. Ipak, znam da nije imao nameru. Imao sam sreće, mogao sam i gore da prođem.

I ja otkad sam poceo pratiti fudbal navijam za najbolji klub(Arsenal)..
U nedelju protiv Aston Ville..

Bice jako tezak mec!Izgleda ce nam Nasri dobiti 3 meca kazne,jer je nagazio onog iz Hull-a..
A i Cesc je povredjen...
Bice tesko!!

Premijer: Fabregas - super "tobdžija"!

Sjajni Arsenal, zahvaljujući super Sesku Fabregasu, savladao je Aston Vilu rezultatom 3:0 u 19. kolu Premijer lige. Junak pobede "tobdžija", 12. u ligi, bio je sjajni kapiten, dvostruki strelac, a njegov učinak dobija na težini jer je u igru ušao u 57. a izašao u 84. minutu zbog povrede koja ga je i sputala da meč počne od starta.

Jedan od derbija ovog kola u potpunosti je pripao londonskom timu koji samo spletom nesrećnih okolnosti nije vodio već na poluvremenu. Ono što u tom periodu nije pošlo za nogom Eduardu, Aršavinu i ostalima učinio je Fabregas, prvo majstorskim golom iz "slobodnjaka", samo nekoliko minuta po ulasku u igru, a zatim i realizacijom munjevite, tropotezne kontre, ali se tom prilikom ponovo povredio. Indisponirane goste "dokrajčio" je u smiraj utakmice Abu Dijabi.

Arsenalu je pobeda donela pomak na drugu poziciju na tabeli, doduše, priliku da ih opet preskoči imaće Mančester junajted, naravno, ukoliko nešto kasnije savlada Hal. "Tobdžije", međutim, imaju meč manje u odnosu na rivale, a i dalje su najefikasniji tim u ligi. Ekipi Arsena Vengera pobeda protiv Vile bila je četvrta u poslednjih pet kola.

Tim iz Birmingema je, posle osam kola bez poraza i pet uzastopnih pobeda, konačno zaustavljen. Priliku za popravni ekipa Martina O'Nila imaće već u utorak kada na "Vila Park", u okviru 20. kola, stiže Liverpul.

Back