- Poruka
- 15.396
Evo penal...GOL,Arsenal vodi 1-0 (3-0)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...doduše nisu o far playu pričali kad su ti noge lomili...smradovi

Tragično je kakvi su homofobi ovi Englezi. Na naslovnim stranama svih njihovih dnevnih listova nalazi se Eduardo kako simulira penala uz popratne komentare prevara, sramota, ovo, ono. Ovakav poziv na linč javnosti vjerojatno doživljavaju samo serijski ubojice ili pedofili
Nikada neću opravdati simuliranje, Dudu nije trebao pasti i treba biti kažnjen barem jednom tekmom neigranja, ali ko god je gledo tekmu mislim da će se složiti da bi 90% napadača napravilo isto u onoj situaciji i da je Boruc praktički nadmudrio Eduarda zaustavivši se u posljednji trenutak kad je ovaj počeo padat očekujući njegov nalet (yebi ga nisu svi glupi ko Gomes iz Tottenhama).
Ali Englezi će sada reći "to je u njegovoj krvi", a zaboraviti će kraljeve simuliranja kakvi su Gerrard (da se sjetim samo Atletica prošle sezone) ili Rooney (tu se stvarno nije teško sjetiti) jer su njihovi...svoje nikada neće oprati, a strance bi najrađe izopćili...ma nek se yebu sa svojim lažnim moralom licemjeri....
Tragično je kakvi su homofobi ovi Englezi. Na naslovnim stranama svih njihovih dnevnih listova nalazi se Eduardo kako simulira penala uz popratne komentare prevara, sramota, ovo, ono. Ovakav poziv na linč javnosti vjerojatno doživljavaju samo serijski ubojice ili pedofili
Nikada neću opravdati simuliranje, Dudu nije trebao pasti i treba biti kažnjen barem jednom tekmom neigranja, ali ko god je gledo tekmu mislim da će se složiti da bi 90% napadača napravilo isto u onoj situaciji i da je Boruc praktički nadmudrio Eduarda zaustavivši se u posljednji trenutak kad je ovaj počeo padat očekujući njegov nalet (yebi ga nisu svi glupi ko Gomes iz Tottenhama).
Ali Englezi će sada reći "to je u njegovoj krvi", a zaboraviti će kraljeve simuliranja kakvi su Gerrard (da se sjetim samo Atletica prošle sezone) ili Rooney (tu se stvarno nije teško sjetiti) jer su njihovi...svoje nikada neće oprati, a strance bi najrađe izopćili...ma nek se yebu sa svojim lažnim moralom licemjeri....

IZVORBlekburn - Vulverhempton 3:1
(Diuf 19, Žive 56, Dan 64 - Majerhofer 88)
Liverpul - Barnli 4:0
(Benajun 27, 61, 82, Kujt 41)
Mančester siti - Arsenal 4:2
(Almunia 20ag, Belami 74, Adebajor 80, Filips 84 - Van Persi 63, Rosicki 88)
Portsmut - Bolton 2:3
(Kabul 25, Boateng 63 - Koen 13, Tejlor 41, Kejhil 89)
Stouk - Čelsi 1:2
(Dianje-Faje 32 - Drogba 45, Maluda 90)
Sanderlend - Hal 4:1
(Bent 13, 66, Rid 49, Tarner 75 - Zajate 44)
Vigan - Vest Hem 1:0
(Rodalega 56)
Totenhem - Mančester junajted 1:3
(Defo 1 - Gigs 25, Anderson 41, Runi 78)

Ali realno, Siti im je uzeo dva bitna igrača i još se dodatno pojačao, u Čelsi je uloženo pola milijarde, Totenhem takođe troši dosta novaca, Mančester je Mančester godinama, a imaš i Liverpul pritom ... U takvoj konkurenciji je nerealno davati ultimatum trofejima ... Kao kad bi treneru Sevilje rekli da je red da uzme Primeru, ili Valensijinom, a konkurencija su ti perfektna Barsa i Real od pola milijarde ...Ali realno Arsenal vec dugo nije uzeo nijedan trofej(mislim da je poslednji FA cup 2005) i ako ne uzmu bas nista u naredne 3 godine,onda je opravdano da se preispita status Vengera u klubu,bez obzira sto je on tamo legenda.
Navijam za Partizan, ali skoro sam i prestao da pratim našu ligu, jer više nije ni na onom najnižem nivou, nego se srozala još niže ... Više pratim drugu ligu nego ovu prvu kod nas, zanimljivija je ...Lepo si to uporedio sa Vojvodinom,Vosina skola je mozda i najbolja u Srbiji,odatle su izasli mnogi veliki fudbaleri,i sad realno Vojvodina ima po imenima bolji tim od Zvezde po meni(talente poput Aleksica i Tadica koje Zvezda po meni nema),ali dzaba kad tim ne funkcionise...Walken za koga ti navijas u nasoj ligi?Ja sam navijac Vose i zanima me tvoje "strucno" misljenje o Vojvodini,njenim igracima,da li mogu do nekog trofeja u narednom periodu,itd.Malo sam skrenuo sa teme izvinjavam se![]()
Imaju oni kvalitet, ne kažem da nemaju, jer Fabregas je najbolji veznjak lige, a Aršavin igrač koji sam može da preokrene utakmicu, ali imaju i drugi kvalitetne timove na koje troše 10x veće svote novca u odnosu na Arsenal ... NIje ovde u pitanju kvalitet Arsenala i Vengera, nego da je glupost od uprave uceniti Vengera trofejima, a uložili su mizerne pare u tim u odnosu na konkurenciju ...Ali opet gledam nekako,ipak Venger ima odlicne igrace na raspolaganju,recimo doveden je i Arsavin koji je ekstra igrac po meni,pa opet izostaju rezultati.A tu su i Fabregas,Van Persi i ostali..Nije da nemaju kvalitet...
Nije uopšte Arsenal mnogo veći tim od Valensije, a Sevilju sam spomenuo zato jer imaju solidnih uspeha u poslednjih par godina i izrasli su u veoma ozbiljan tim koji nije toliko daleko od titule ...Sto se tice poredjenja sa Primerom,svaka cast Sevilji i Valensiji,ali ipak mislim da je Arsenal mnogo vec klub od njih,i da zato to poredjenje nije skroz na mestu,mada kapiram sta si hteo da kazes.
I ovakav kakav je trenutno, Sesk je najjači veznjak lige i jedan od najboljih na svetu ... Pre dve sezone je bio ubedljivo najbolji, prošle je bio povređen skoro pola, a ove je nastavio sa igrama od pretprošle, i dokazuje da mu nema premca na ostrvu ...@Walken
Fabregas mora jos da radi...da bi bio najbolji vezni igrac lige...