Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Ja sam registrovan na tom forumu, ali nisam aktivan, samo ponekad čitam vesti, i teme na forumima. Ne znam i sam zašto i tamo ne učestvujem u forumu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), dali golove za Arsenal, oba gola za 2-3 minuta.
), al' će to biti igračina. Danas me je potpuno oduševio, očigledno i Vengera na treninzima, već par utakmica je starter.
. Do sada je uvek Murinjo bio dezurni krivac koji se za sve bunio i koga je bolelo uvo da li ce i koliko ce da ga kazne. Sad mu se pridruzuje i Arsen. :-)
Naravno nema opravdanja za njegove prestupe. A razlog što je buntovan vidim u lošijim rezultatima ove sezone, veoma je nervozan poslednjih nedelja. Izjavio je da u ovom prelaznom roku neće nikog kupiti, ali da će u sledećih par utakmica(inače igramo 4 utakmice za 15 dana) neki igrači igrati za svoj opstanak u klubu!!!Anri ima ogromno znanje, ali fali mu jaci klub u kom bi osvajao titule (Barca, Celsi, Real...)

Ne ceni se igra na gol manje, nego se ceni sto je taj igrac onemogucio igrace svetske klase, i velemajstore fudbala (Anri, Zidan, Kaka, Ronaldinjo...) da postignu gol.... Da je Celsi kojim slucajem osvojio titulu prvaka Evrope, bez razmisljanja bih dao nagradu Teriju..... Dzaba Anriju da da i 3 gola na tekmi ako njegova odbrana primi 4 gola... Zato nagrada treba da ide igracu koji donosi pobede i titule svom timu.... Anri svojim golovima moze da donese pobedu, a Kanavaro svojim sprecenim golovima... Posto je titula otisla italiji, a ne francuskoj realno je da Kanavaro dobije nagradu (mada bih je ja pre dao Bufonu ili Pirlu kao trecoj opciji)...Alex.L:Čudno mi je kako i ranije nisu defanzivci dobijali nekad nagradu, jer i oni igraju fudbal, ne samo ofanzivni igrači. Ali to što je Kanavaro dobio nagradu je potvrda da se danas više ceni igra na gol manje(primer - italijanska liga), nego na gol više(primer - engleska liga)
Uprkos tome sto drze rekorde Arsenal jos uvek nije klub koji ce konstantno osvajati titule (kao Valencija na primer), i jos su daleko od reputacije Mancestera ili Liverpula (sto ne znaci da ce biti i za 10-15 godina).... Barca, Real, Milan ili Juve su klubovi sa mnogo vecim rejtingom od Arsenala, plus imaju veci budzet pa je Wengeru jako tesko da se bori sa njima na trzistu i da dovodi svetske zvezde, i zato je prinudjen da stvara igrace (Anri, Vijera, Fabregas, Ljungberg....).... Cak ni Fabregas jos uvek nije dostojna zamena Vijere... Dok je Vijera bio kapiten Arsenal je bio nepobediv u Premijer ligi, a sad se jedva izbore za ligu sampiona... Koliko je Vijera bitan za tim mozes videti po rezultatima Intera ove sezone (uporedjujuci ih sa igrama prosle sezone), jer on donosi cvrstinu ekipi...
Ne ceni se igra na gol manje, nego se ceni sto je taj igrac onemogucio igrace svetske klase, i velemajstore fudbala (Anri, Zidan, Kaka, Ronaldinjo...) da postignu gol.... Da je Celsi kojim slucajem osvojio titulu prvaka Evrope, bez razmisljanja bih dao nagradu Teriju..... Dzaba Anriju da da i 3 gola na tekmi ako njegova odbrana primi 4 gola... Zato nagrada treba da ide igracu koji donosi pobede i titule svom timu.... Anri svojim golovima moze da donese pobedu, a Kanavaro svojim sprecenim golovima... Posto je titula otisla italiji, a ne francuskoj realno je da Kanavaro dobije nagradu (mada bih je ja pre dao Bufonu ili Pirlu kao trecoj opciji)...