- Poruka
- 50.806
Е то ми је најсмешније, када навата неког новог и истролује за све паре, овај мука пени, вређа га..а Југица преде ко задовољна мацаAli ima ljudi koji ga shvate ozbiljno, pa mu sve to lajkaju. A upisi mu nenormalni skroz.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е то ми је најсмешније, када навата неког новог и истролује за све паре, овај мука пени, вређа га..а Југица преде ко задовољна мацаAli ima ljudi koji ga shvate ozbiljno, pa mu sve to lajkaju. A upisi mu nenormalni skroz.![]()
Kako on nakiti Vucica, tabloidi da mu pozavide. Mislim da mu je on trenutno glavna inspiracija.Е то ми је најсмешније, када навата неког новог и истролује за све паре, овај мука пени, вређа га..а Југица преде ко задовољна маца![]()
Ма сам АВ када би могао да прочита постидео би се.Kako on nakiti Vucica, tabloidi da mu pozavide. Mislim da mu je on trenutno glavna inspiracija.![]()
![]()
vire ti uši![]()
@Jugoslav Čvarak остави сад накратко твог идола и дођи мало овде.
Imam u mobitelu u raznim deklinacijama spremljeno u notes, pa opalim po potrebi:Opet o „uvazenom gospodinu Predsedniku Republike Aleksandru Vucicu“?
Ja umrem od smeha kad pocne sa tim.![]()
Seksualnoj...Допада ми се име
Мада је атмосфера као да смо на филозофији![]()
Mladi i jedri, a imamo i svo vreme ovog sveta...daj nam vremena,još smo mladi![]()
Од тога смо и настали, кај не?Seksualnoj...![]()
haha
ne, rekla je da sloboda podrazumeva odgovornost
i da država ne može da brine o svakom pojedincu kao da mu je mati…
uglavnom to
који је ово језик ? Видим, Није ни сексуалан а ни филозофски ??...Од тога смо и настали, кај не?![]()
Ала овде врца од тананог Ероса.Меги лаже и маже и то онако корпорацијски, либералним фашизмом (неолиберализам, као деконструкција либералног капитализма)
То је рекао Фром !...филозоф !
--
Рекох, прво филозофија, па тек онда може секс (први на брзака, а други лаганино)...![]()
Језик кад си назвинглан кај би рекли пургери.који је ово језик ? Видим, Није ни сексуалан а ни филозофски ??...![]()
Кроасански. Вежбамкоји је ово језик ? Видим, Није ни сексуалан а ни филозофски ??...![]()
Ценим да се нећеш скоро насексати!Рекох, прво филозофија, па тек онда може секс (први на брзака, а други лаганино)...![]()
Зато што најбоље међу нама никада не заборављам.jao bre zašto me sad ovoliko rastuži moj trombe.
ne bih ni videla da mi nisi poslao poruku,
ne mogu da se ne urušim kad mi ga neko pomene kao da ja ne mislim o njemu već 24 sata