- Poruka
- 36.837
ne daju dušmaniПа кад не дају целу пекару одједном!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne daju dušmaniПа кад не дају целу пекару одједном!![]()
fitnes trener?Па то је била брачна дужност, та два пута. Него мислим ванредно, неки секретарчић, курир, возач..![]()
imaju tri pesmeMeni zbog naslova vrti u glavi onu…
I'm crucified, crucified like my savior
Saintlike behavior, a lifetime I prayed
![]()
![]()
Kako si to diplomatski napisala - emotivno vezan.Evo nesto i za @Jugoslav Čvarak
Volim ovu stvar, a Jugoslav je emotivno vezan za jednu forumasicu iz Kine, pa ce znati da ceni ovaj maleni poklon.
imam i ja nešto za jugoslava lično
Pogledajte prilog 1507156
Stavi srce. Neka se širi ljubav.Е јбг, сад не знам дал да се смејем ил ставим срце на Дејва
Мачак, много се стидиш ових дана
al nikako da se sakrije ceoМачак, много се стидиш ових дана![]()
Да се зна да је туal nikako da se sakrije ceo
Ne znam je sa politike. Nisam tada zalazila tamo, ali sam je ovde vidjala i bila mi je super. Imala je dobar smisao za humor.Kako si to diplomatski napisala - emotivno vezan.
Kada mi je jednom prilikom napisala - tvoj rasizam je neprihvatljiv.
Bokte, imao sam osjećaj da ispred mene stoji Borg kocka.
Mislim da mu je ta preteca.vire ti uši![]()
Opet o „uvazenom gospodinu Predsedniku Republike Aleksandru Vucicu“?@Jugoslav Čvarak остави сад накратко твог идола и дођи мало овде.
Не питај какву сам ја тортуру прошла са њим, док нисам навикла.Opet o „uvazenom gospodinu Predsedniku Republike Aleksandru Vucicu“?
Ja umrem od smeha kad pocne sa tim.![]()
Preslatka je.
Ali ima ljudi koji ga shvate ozbiljno, pa mu sve to lajkaju. A upisi mu nenormalni skroz.Не питај какву сам ја тортуру прошла са њим, док нисам навикла.
Сад чак пребаци и на ћирилицу кад исписује Његово име!![]()