Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lijepo to izgleda napisano, ali u praksi baš i ne ide.
Treba naći kompromis, bez da se modovi iživljavaju, a opet da budeš svjestan da si ponekad zasluženo dobio "bonu".
Ja sam ovdje najviše neopravdanih banova dobio od moderatorica i supermoderatorica, očito su tada imale PMS.
Totalno benigne stvari, npr. erotska slika dva muškarca ili komentar na sliku neke mestizo rasne tragedije da joj je sve uzalud kad nije bijele boje kože.
Jedini klon koji imam je Autofagija, ali njega sam praktički samoupucao "10 minute mailom".
Ne pogadja mene ban koliko me pogadja kad mi neko obriše replikui li post kao odgovor nekom idiotu i to još uz tupavo i mizerno orazloženje

Trajni ban znači da nik koji je banovan neće moći da se povrati kao ni cela statistika koju je taj nik nakupio. Takođe znači da ne može da se registruje novi nik sa iste IP adrese (istog uređaja i provajdera).

Ako neko uspe da otvori novi nalog koristeći kompjuter sestre od tetke, ili već, to više ne može da se pripiše nekom starom nalogu. Ako se ponašanje novog člana poklapa sa ponašanjem prethodno banovanog, onda se ta situacija ozbiljno razmatra.
Dokle ste dosli sa razmatranjem. Sa vama kad se prica IQ se topi kao sladoled na suncu

Ne pogadja mene ban koliko me pogadja kad mi neko obriše replikui li post kao odgovor nekom idiotu i to još uz tupavo i mizerno orazloženje
Meni to ne toliko koliko mi smeta editiranje posta.
Tako sam jednom želio nešto napisati pohvalno o crncima mislim, ali prije toga je išao dugačak uvod kako ih ne volim, smatram ih nesposobnima, lijenima, itd. itd.... ali da i među njima ima normalnih, dragih i čestitih ljudi, ma koliko bili u manjini.
Dođe Dlugomir, obriše cijeli uvod i ostavi onaj dio u kojem veličam crnce!!!
Ja pozelenio od muke... što onda sve nije obrisao?!?!?!

😡 😡 😡

Onda sam nesto pomesala.
Hvala za info.

Licno bih trajno banovala samo one ljude koji krse zakon, tipa pretnje ubistvom, zloupotreba tudjih slika (kradja identiteta) i sl. Za neke druge stvari bih uvela ban od nedelju dana, mesec dana, 3 meseca i godinu dana. Na svaki novi klon dok je korisnik u banu bi isla sledeca strozija kazna.

Zbog toga je dobio trajni ban vec jednom ovde.

Koliko je bilo takvih, probaju pa kad vide da nijedna nece na njih ni biciklo nasloniti krenu sa kenjanjem.
Pazi ,naštancovao za nedelu dana na stotine postova uglavnom narcisoidnog hvalisanja i lečenja kompleksa
Postavio brdo slika
Dobio na sve to par lajkova , ali njemu to ne znači ništa
Na kraju će sve da popiša kako nas je zajebavao i radio za krstu da poveća gledanost

Pazi ,naštancovao za nedelu dana na stotine postova uglavnom narcisoidnog hvalisanja i lečenja kompleksa
Postavio brdo slika
Dobio na sve to par lajkova , ali njemu to ne znači ništa
Na kraju će sve da popiša kako nas je zajebavao i radio za krstu da poveća gledanost
I te lajkove je dobio od juneta lol

Dokle ste dosli sa razmatranjem. Sa vama kad se prica IQ se topi ko sladoled na suncu
Ti, i još vas nekloliko ste upravo demonstrirali zašto je zbranjeno komentarisati moderaciju.
Pokušao sad da vam dam razuman odgovor, ali vama to ne odgovara. Stoga, Pravilnik stupa na snagu.

Prekinite da komentarišete moderaciju direktno po temama!

Za probleme se obratite supermoderatorima i adminima, ili koristite sistem prijave.

Ti, i još vas nekloliko ste upravo demonstrirali zašto je zbranjeno komentarisati moderaciju.
Pokušao sad da vam dam razuman odgovor, ali vama to ne odgovara. Stoga, Pravilnik stupa na snagu.

Prekinite da komentarišete moderaciju direktno po temama!

Za probleme se obratite supermoderatorima i adminima, ili koristite sistem prijave.
Ma ne, zabranjeno je iznositi javno vase propuste.

Ne znam sta si pokusao, ali ovo sto si izneo ne moze u istu recenicu sa razumnim, sta recenicu, nije ni za istu knjigu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back