Army of Lovers

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo posto sam ostala uskracena za odgovor
Koji je vesto izbegnut
Sad ce @Sensei da nam objasni sta je trajni ban i sta predstavlja
Trajni ban znači da nik koji je banovan neće moći da se povrati kao ni cela statistika koju je taj nik nakupio. Takođe znači da ne može da se registruje novi nik sa iste IP adrese (istog uređaja i provajdera).

Ako neko uspe da otvori novi nalog koristeći kompjuter sestre od tetke, ili već, to više ne može da se pripiše nekom starom nalogu. Ako se ponašanje novog člana poklapa sa ponašanjem prethodno banovanog, onda se ta situacija ozbiljno razmatra.

Trajni ban znači da nik koji je banovan neće moći da se povrati kao ni cela statistika koju je taj nik nakupio. Takođe znači da ne može da se registruje novi nik sa iste IP adrese (istog uređaja i provajdera).

Ako neko uspe da otvori novi nalog koristeći kompjuter sestre od tetke, ili već, to više ne može da se pripiše nekom starom nalogu. Ako se ponašanje novog člana poklapa sa ponašanjem prethodno banovanog, onda se ta situacija ozbiljno razmatra.
A onda je super
Bas se uopste ne poklapa ponasanje sa prethodnim

Pa ispade da nije.
Jednom je neko (@Jugoslav Čvarak ?) ovde napisao da se na hrvatskom forumu za velike prestupe ban davao tipa (primer) do 2027.
Na duze, ali ipak ograniceno.
Ne, išao je trajni i ako bi se primijetilo se korisnik vratio, išao bi trajni bez akumulacije bodova.
Odjednom se mislim moglo najviše dobiti mjesec dana.
Inače, Krstarica je pet puta normalnija i tolerantnija od FHR govnare.

Poslednja izmena:
Forum je neprijatan kad pustite da se na njemu odomaci ova krupna stoka
Pa ti bude mucno da svaki dan citas bljuvotine
Moramo da vodimo računa da budemo fer prema svima. Pojedinci imaju, da kažemo, upitan način komunikacije, ali ne mora da bude da je maliciozno. Zato postoje Ignor liste i volontersko preskakanje postova onih koje smatramo smaračima. Ne možemo da brišemo samo zato što nam se ne sviđa sklop rečenice, dijalekat ili krindž komentar a da pri tome ne krši Pravilnik.

Hm, u Pravilniku vam stoji: Korisnik koji dobije trajnu zabranu pristupa Forumu, više neće moći da se vrati na Forum koristeći drugi nalog.

Mislim, nije kao da se iko ovde drži pravilnika, ali bar ga pročitajte, jednom.

Hm, u Pravilniku vam stoji: Korisnik koji dobije trajnu zabranu pristupa Forumu, više neće moći da se vrati na Forum koristeći drugi nalog.

Niko se ne pušta nazad a da znamo da je prethodno trajno banovan

Ne, išao je trajni i ako bi se primijetilo se korisnik vratio, išao bi trajni bez akumulacije bodova.
Odjednom se mislim moglo najviše dobiti mjesec dana.
Inače, Krstarica je puta normalnija i tolerantnija od FHR govnare.
Onda sam nesto pomesala.
Hvala za info.

Licno bih trajno banovala samo one ljude koji krse zakon, tipa pretnje ubistvom, zloupotreba tudjih slika (kradja identiteta) i sl. Za neke druge stvari bih uvela ban od nedelju dana, mesec dana, 3 meseca i godinu dana. Na svaki novi klon dok je korisnik u banu bi isla sledeca strozija kazna.

Menije jedan klon nalog "Igor Raspućin " banovan
Uglavnom sam pisao na blogu sa njega . jesam ga upotrebio par puta na politici kad su me izprovocirali ovakvi isti " Krstini korisni idioti " i dobio ban
Zamolio sam pre godinu dana da mi se vrati jer želim prepraviti neke tekstove na blogu , a mogu samo sa tog naloga.
NIŠTA !!!!
E to je trajni ban ! :bljuc:

Onda sam nesto pomesala.
Hvala za info.

Licno bih trajno banovala samo one ljude koji krse zakon, tipa pretnje ubistvom, zloupotreba tudjih slika (kradja identiteta) i sl. Za neke druge stvari bih uvela ban od nedelju dana, mesec dana, 3 meseca i godinu dana. Na svaki novi klon dok je korisnik u banu bi isla sledeca strozija kazna.
Lijepo to izgleda napisano, ali u praksi baš i ne ide.
Treba naći kompromis, bez da se modovi iživljavaju, a opet da budeš svjestan da si ponekad zasluženo dobio "bonu".
Ja sam ovdje najviše neopravdanih banova dobio od moderatorica i supermoderatorica, očito su tada imale PMS.
Totalno benigne stvari, npr. erotska slika dva muškarca ili komentar na sliku neke mestizo rasne tragedije da joj je sve uzalud kad nije bijele boje kože.
Jedini klon koji imam je Autofagija, ali njega sam praktički samoupucao "10 minute mailom".

Verovatno da neke jesam, da li zato što si prvi krenuo ili što si citirao nešto što je prethodno obrisano.
Poenta je da ne možemo da dopustimo linčovanje. Ako postoji problem, to mora da se reguliše na drugi način.
Imate trajno banovanog clana koji se predstavio i okacio sliku, kako to regulisete? Da se ja nekom ovde najebem majke pa da otvorim drugi nalog?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back