pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.160
šta loša je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuu top, dva od 10možga presaviješ na pola ti od 20 su labavi
al samo jedan kraj efektivnouuu top, dva od 10

neznam šta je toVoli li neko falafel?
slano, leblebija i arapski zacini, ako volis zacinjeno. Kumin, kurkuma, korijander i td... Ko cufte.neznam šta je to
volim keks koestlin paris koji ima u cg a nema u sr
pošto ću u sept i okt biti u luštici mislim da ću pojesti 50 kila tog keksa
mora se pravi nema gotvo u radnji moj konačni odgovor je neslano, leblebija i arapski zacini, ako volis zacinjeno. Kumin, kurkuma, korijander i td... Ko cufte.
P dobro brate ne moras 2x da me ostavljas.mora se pravi nema gotvo u radnji moj konačni odgovor je ne
ma što da se pokajembiće da ja ne umem da se zezam, al pada mi na pamet da se Paula, moguće, pokajala što je otvorila temu
kad god je krenulo prepucavanje na relaciji moderator-običan korisnik, teme su zatvorene, ili se makar neko odjavio
OMG!!!!!pošto ću u sept i okt biti u luštici
Tebi je potrrban prevodilac ( ja ). Ako ćemo iskreno.ma što da se pokajem
ovih dana sam u Parizu i nemam vremena za vas obične smrtnike !
Ima li neka komferencija a da nije veliki strasni grafikon na sred table? Moze li na pr poster Samante Foks i iscrtan zlatan presek.ja sam iz iljan čovek na ozbiljnom mestu
nisam ko neki ovde
prati.m koMferenciju
E koji krele.
kaži... jesi hot?OMG!!!!!
opusti se, dragiRealno, vec sam se usrqo od grafikona. Gle kako je gust. To obicno bude svi parametri su veoma slicni, al ima neka razlika. A fora je u razlici.
Da je onako na sve strane, to je onda lak samit evropske komisije za razvoj. Gore Zermani, Francuzi, Svircerlandi, dole to pri dnu u 160 bpm to je Balkan.
I menea pitaj mocu da l voli mene : )
HahahhahhaMislim da ces i ti dobiti svoju poriciju.
Ali ne od mene.
Ma zahebi, odoh i ja da se izujem i dignem noge na sto. Ovo ce trajatiopusti se, dragi