- Poruka
- 72.288
Nisam pe der nego gej, ti si pe der.pe der li si?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam pe der nego gej, ti si pe der.pe der li si?
nisam bre.. nemam takve sklonosti .. samo XX hromozomiNisam pe der nego gej, ti si pe der.
P brate valjda ja kao gej umem da prepoznam to.nisam bre.. nemam takve sklonosti .. samo XX hromozomi![]()
Moj kolega je sinoc drugog kolegu uhvatio od nazad za siseA komsija me sad izbegava, javi se ali izbegava komunikaciju.

Bas se druzis sa zrelim ljudima.Moj kolega je sinoc drugog kolegu uhvatio od nazad za sise
Pa sam morala da glumim mirovnjaka![]()

Imas one rock bit ch.nema rock grupe kotrljajuće sise,baš čudno![]()
![]()
imam više opcija nego do sad poznata kombinacija svegaJapac, ako imas previse fijoka, mozes da napises vise ceduljica za svaku fijoku. I kad otvoris ono svaki dan druga porukica, ko forchjun kuki.

ma sve je to htenje,više štete nego koristi,takav dijapazonImas one rock bit ch.

Ne, stvarno mislim na bend, tako se zovu. Lujke, skidaju se gole, pisaju po publici, dildoi etc.ma sve je to htenje,više štete nego koristi,takav dijapazon![]()

ali mogu da izvređaju korisnika i posle da ga banujuNi modovi ne primaju platu. Oni rade dobrovoljno. I sigurno nisu dužni da trpe neka maltretiranja zarad bilo čega pa makar i te presvete posećenosti foruma i klikova.
Prekini.ali mogu da izvređaju korisnika i posle da ga banuju
za to su i više nego motivisani
a to baš liči na meneSad ce da se naljuti na mene 100 posto.