pise ko pretera sa suplementima, a ti imas manjak, kao i vecina nas, uradi analizu, pa ces videti5 STAVKA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pise ko pretera sa suplementima, a ti imas manjak, kao i vecina nas, uradi analizu, pa ces videti5 STAVKA
TI SI TAKO DOBAR COVEK,RETKOST JE VELIKA.ne znam, ali vidi za opseg, kazu sve ispod 20 da ti fali, cak i 21-29 da je nedovoljno
Most experts agree that 25(OH)D of < 20 ng/ml is considered to be vitamin D deficiency whereas a 25(OH)D of 21-29 ng/ml is considered to be insufficient. The goal should be to maintain both children and adults at a level > 30 ng/ml to take full advantage of all the health benefits that vitamin D provides.
TI SI TAKO DOBAR COVEK,RETKOST JE VELIKA.
citam tako tudja iskustva, pa naleteh na tebe... i sad razumem, svi se mi plasimo, i trebamo da brinemo, i saznamo sta nam fali, ali sta ako ne mozemo, ili ako se zeznemo? pa ja znam i mladje oboleli . operisani, svasta nesto, i spaseni, ali kako su uopste dosli u tu situaciju? slucajno, namerno? mogu ljudi da misle i ratovi da pocinju slucajno, ali ja mislim drugacijePA NE ,MISLIM TI SE SAD TU BAKCES SAMNOM I SA MOJIM PROBLEMIMA DOK NEKOG BOLI UVO,A TI SI TOTALNI NEZNANAC. TO NE MOHU DA VERUJEM.![]()
![]()
![]()
JA NEMAM PRITISAK,NE ZNAM STA JOS SVE MOGU IZAZIVATI ARITMIJE I SECER NIJE PROVERILA SAM NE ZNAMS TA VISEcitam tako tudja iskustva, pa naleteh na tebe... i sad razumem, svi se mi plasimo, i trebamo da brinemo, i saznamo sta nam fali, ali sta ako ne mozemo, ili ako se zeznemo? pa ja znam i mladje oboleli . operisani, svasta nesto, i spaseni, ali kako su uopste dosli u tu situaciju? slucajno, namerno? mogu ljudi da misle i ratovi da pocinju slucajno, ali ja mislim drugacije
ma bezveze sam se utrpao na temu, ja imam pritisak, nikakve aritmije
pa kao laik rekoh ti d vitamin, a on je u vezi sa kalcijumom, magnezijumom, vidis i da stitna upaljena da moze da bude manjak d, i selen da se pominje - ja to sve posebno uzimam, kalcijum samo ne, racunam mlecni proizvodi, pa mi ne trebaJA NEMAM PRITISAK,NE ZNAM STA JOS SVE MOGU IZAZIVATI ARITMIJE I SECER NIJE PROVERILA SAM NE ZNAMS TA VISE
HAHHAHAHAH NASMEJALI STE ME SADpa kao laik rekoh ti d vitamin, a on je u vezi sa kalcijumom, magnezijumom, vidis i da stitna upaljena da moze da bude manjak d, i selen da se pominje - ja to sve posebno uzimam, kalcijum samo ne, racunam mlecni proizvodi, pa mi ne treba
d uradi test, pa ces da vidis da li ti fali, a ja uzimam sve na svoju ruku, vise od 30 godina, samo eto nisam nikada jod do skoro, za njega cu tek da vas davim u narednim mesecima
Ja pijem od 5 mg i dobro mi je.Niti merim pritisak,niti otkucaje.Nemam kucni aparat,niti bih ga ikad kupio.Bitno mi je da se dobro osecam.Dobila sam da pijem Concor Cor 1,25mg ,pijem ga treci dan ujutru puls dok stojim 65,kad sedim 55 ,da li je to normalno?
puls je ok,ali preskoci su i dalje tu,osecam ih i dalje kao da se ne smanjuju. ...plasim seJa pijem od 5 mg i dobro mi je.Niti merim pritisak,niti otkucaje.Nemam kucni aparat,niti bih ga ikad kupio.Bitno mi je da se dobro osecam.
Slusaj i treba se plasiti,ali pozitivno,jer moras ici kod vise specijalista dok ne otkrijes,pravi uzrok tog problema.Ako ti pomaze Concor,pij ga i nemoj prestajati ,ali ako osetis neke nus pojave,odmah prekini i trai da ti prepisu nesto sto tebi vise odgovara..Ja sam imao srece da mi se desio problem u ambulanti,na fizijatriji,gde sam radio fizioterapije.izasao sam iz jedne prostorije i seo u hodnik da sacekam da odem na sledecu terapiju.medjutim,slosilo mi se i poceo sam da propadam u neku dubinu bez kraja.Prethodno sam osetio brze otkucaje srca,a onda odjednom veliko usporenje.ne mogu tacno da odredim koliko je to trajalo,jer sam bio izgublje,.Nisam mogao da se pomerim,vec sam sam cuo.Cuo sam klompe kroz hodnik i pretpostavio sam da je medicinska setra.Uspeo sam da joj kazem,ali jedva da me odvede,negde gde ima krevet da legnem,jer mi nije dobro.Otpratila me je do ordinacije lekara.Doktorka je pokusala da mi izmeri pritisak,ali nije joj nikako uspevalo.Poslali su me u hitnu,primio sam neku injekciju i stavili su me na infuziju.Posle su mi rekli da se javim Internisti.Posle nekoliko dana sam se javio Internisti i objasnio joj sta mi se desio i pokazao nalaz,sto je fizioterapeut napisao.Rekla mi je da ima neki nov lek i da je veoma dobar i kako je rekla agresivan.Deluje odmah.Ne trebaju dani da bi se desilo poboljsanje,vec bi trebalo od prve tablete.Concor je bio u pitanju,a rekla mi je da ne ide na recept,vec se kupuje.Rekao sam joj da nema veze samo da pomogne.I tako je i bilo.Od prve tablete sam progledao normalno i prestala je ta nemoc i propadanje u neku dubinu.Kasnije mi je moja izabrana doktorka nasla isti lek koji je na listi i ide na recept.Bisoprolol.rekao sam joj ako moze da ga promeni,a da ne idem ponovo kod specijaliste,prihvatam.tada je to moglo.kasnije je ona otisla na porodiljsko i ja sam presao kod drugog lekara.Onda mi je on rekao da Bisoprolol vise nije na listi i da ima drugi potpuno isti lek,samo drugi proizvodjac.Pristao sam i na ti.To je Tensec.Pijem ujutro nastinu i vise nemam problema sa tim napadima,niti sa promeno brzine rada srca,jer u stvari to je lek koji regulise rad srca.Znaci ako nemas nekih nus pojava na Concor,pij ga i nemoj prestajati,dok ti specijalista ne kaze.Meni su rekli,da cu ga verovatno piti dozivotno,jer je takav problem,sto ne mora da znaci da je i kod tebe tako.puls je ok,ali preskoci su i dalje tu,osecam ih i dalje kao da se ne smanjuju. ...plasim se
ne znam vise gde da idem,kod 4 sam bila vec.Idi kod drugih specijalista.
Ne znam, možda neki dr predloži ablaciju.ne znam vise gde da idem,kod 4 sam bila vec.
ja imam 39 unifokalnih ves i 43 sves meni je dat lek da ne osetim senzacije,nemam bolesno srce ili veliki broj preskoka,nervira me to sto osetim,nelagno je.Ko nije osetio preskoke,bolje da ne pise nista.Ne znam, možda neki dr predloži ablaciju.
Razumem kako ti je.ja imam 39 unifokalnih ves i 43 sves meni je dat lek da ne osetim senzacije,nemam bolesno srce ili veliki broj preskoka,nervira me to sto osetim,nelagno je.Ko nije osetio preskoke,bolje da ne pise nista.