Аријевска инвазија Индије, мит или истина?

Ispod casti i svakog nivoa je da komunicaram sa nekim kao sto si.
Naucne genetske studije koje sam postavio, Harlad Haarmann je u svojoj knjizi stavio Vincansko pismo kao najstarije, Milton Sean Win.
Ja sam naucno pismen.
Ti se ne mozes naucno opismeniti jer je za to potrebno biti covek i traziti istinu, sto ti nisi.

Напротив. Научно си неписмен. Овде стављаш наивна и неупућена гледишта које лажно представљаш као радове неког лингвисте, или као резултате научне генетике. Спомињаш ноторног расисту и теоретичара завере Алекса Ђоунса као неког ауторитета.

А онда се љутиш кад ти кажем да Земља није равна плоча.

Da nisu Harald Haarmann i Djordje Jankovic isto naucno nepismeni, i mnostvo geneticara iz naucnih genetskih studija koje sam postavio.
Ovde admini sprovode teror, gde brisu moje poruke, a ekstremne uvrede na moj racun od onih koji ne postavljaju ni jedan dokaz vec samo negiraju i pisu ad hominem se tolerisu.
Nemam ja sta da trazim na ovom groznom i otrovnom sajtu.

Стално спомињаш Haralda Haarmanna, лингвисту који јесте написао низ књига међу којим се налази и Das Rätsel der Donauzivilisation: Die Entdeckung der ältesten Hochkultur Europas (Мистерија Дунавске цивилизације: откриће најстарије европске цивилизације)

https://www.amazon.de/Das-Rätsel-Donauzivilisation-Entdeckung-Hochkultur/dp/3406622100

Има на ЈуТубу и низ снимака направљених од других који спомињају Haralda Haarmanna.

Међутим већ је опште познато да је нека цивилизација постојала у овом делу Европе пре пет-шест хиљада година. Познато је да су симболи (знакови) били коришћени. Питање је у коликој мери се то може сматрати писмом.

Што се тиче Срба, уосталом као и суседних народа, генетика им је сложена. Саставља се од десетак мушких и десетак женских хаплогрупа. Све људске хаплогрупе потичу од једног стабла:

FOn7jSb.jpg

- - - - - - - - - -

Ваљда би требало Џоунс. :per:

Фала лепо, Стојане.

Poslednja izmena:
Што се тиче Срба, уосталом као и суседних народа, генетика им је сложена. Саставља се од десетак мушких и десетак женских хаплогрупа. Све људске хаплогрупе потичу од једно стабла:
Što ne zaokružiš na dvadesetak? Bilo bi zanimljivije. A kad se pomene Rumunija i "odliv mozgova u Italiju" onda kaži, ne, to nije rumunski narod nego Cigani.

Препун си фрустрација.

Чему негодовање? Ниси знао да муслимани у Санџаку имају другачију генетику од Срба? Да Бугари и Шопи могу да се разликују? Да све грађане који су дошли из Румуније можеш да препознаш, а не морају да воде мечке? Дакле, прва грешка коју си направио је "сложена генетика Срба", ето, мало сам ти је упростио чињеницом да у Србији живи 18% националних мањина.

Дакле, прва грешка коју си направио је "сложена генетика Срба", ето, мало сам ти је упростио чињеницом да у Србији живи 18% националних мањина.

Какве везе има 18% националних мањина са сложеношћу генетике Срба?

Чему негодовање? Ниси знао да муслимани у Санџаку имају другачију генетику од Срба? Да Бугари и Шопи могу да се разликују? Да све грађане који су дошли из Румуније можеш да препознаш, а не морају да воде мечке? Дакле, прва грешка коју си направио је "сложена генетика Срба", ето, мало сам ти је упростио чињеницом да у Србији живи 18% националних мањина.

Да ли тебе ишта занима сем испољавања личних фрустрација?

Током забележене историје пуно разних људи су прошли -- и делом остали или су оставили генетске трагове -- кроз Балкан: Пелазги, Илири, Трачани, Дачани, Грци, Римско Царство, Готи, Хуни, Авари, Франци, Словени, Бугари, Мађари, Кумани, Монголи, Цигани, Турци, Италијанци, Немци, Јевреји. Сви ови су овуда били након касног каменог доба, а знамо да је било становништа и у раном каменом добу, укључујући моје омиљене Неандерталце чији се генетско присуство још увек осећа.

Да ли тебе ишта занима сем испољавања личних фрустрација?

Током забележене историје пуно разних људи су прошли -- и делом остали или су оставили генетске трагове -- кроз Балкан: Пелазги, Илири, Трачани, Дачани, Грци, Римско Царство, Готи, Хуни, Авари, Франци, Словени, Бугари, Мађари, Кумани, Монголи, Цигани, Турци, Италијанци, Немци, Јевреји. Сви ови су овуда били након касног каменог доба, а знамо да је било становништа и у раном каменом добу, укључујући моје омиљене Неандерталце чији се генетско присуство још увек осећа.

Ma to je lažna istorija niko tu nije prošao.

Indo-germanski je termin politike, i naravno nema veze s istinom, sto se lako cak pri pocetku proucavanja lingvistike moze uociti.
Danas na veliku srecu pojavljuje se i jaca sve vise nauka prave prirodne nauke zasnovane na materijalnim dokazima koje kompletno raskrinkavaju laznu istoriju, nauka koje je potvrdila 100% ono sto sam pisao da je istina.
Stranci eksperti i obicni ljudi proucavanjem vise oblasti naucnih disciplina dolaze do identicnih rezultata, tacno ono sto pisem dobijaju da je istina.
Svetla kosa i oci idu od I hg (autohtone evropske i R1a/R1b koja je pod uticajem I hg).
"Svi plavooki ljudi poticu od zajednickog pretka koje je ziveo u blizini Crnog Mora (izmedju Crnog i Jadranskog I hg)." Michael Hanlon
Haplogroupa I2a i I1 se nalazi u centralnoj aziji i evroaziji u Rusiji u jacoj frekvenciji. Kao sto sam pisao I1 i I2a populacija u staro doba pre genocida i unistenja paganske evrope je ogromna populacija i siri kulturni kontinuitet iz evrope do Mesopotamije, Indije, Egipta, sto je savrseno danasnja genetika i antropologija, arheologija, lingvistika potvrdila.
Tarimske mumije iz Kine su R1a haplogroupa, znaci da su se monogolidni narodi mesali sa evropljanima-arijevcima-slovenima i imaju kulturni uticaj.

Poslednja izmena od moderatora:
Sve to pise u naucnim radovima, samo mi niti vidimo.

1.) Slovene
2.) Srbe
3.) homogene narode
4.) Samo I haplogrupa u evropi i oni su se mozili incestom samo medjusobno. Pa cela evropa i sire je imao samo I.

Problem je sto sve to ni u jednom radu koji si postavio, ne pise. To je sve tvoja masta i totalno ne naucna interpretacija.

Inace vecina Srba nema plavu kosu niti plave oci ako si ikad izaso napolje i ne sedis pred kompjuter.

- - - - - - - - - -

Neverovatan spin. To su se tvoje gazde zaljubile same u sebe, a ne mi.

Na tebe nisam ni prvenstveno mislio.

Referenca? (A da nije Wikipedia.)

Sta bi ti radio inace da je neko reko, da crkvenoslovenski vise lici na irski jezik, nego na slovenske jezike.

https://www.jstor.org/stable/41694958?seq=1#page_scan_tab_contents

Нема ту ништа да се одгонетне, али би неки стручњак могао одгонетнути зашто се ти јављаш на темама о којима благе везе немаш. :(

Naravno da nema, 82% Srba jednako 100% srpske DNK. Dakle, haplogrupa H učestvuje srazmerno, jel tako, Tarzane?

Кад је већ била отворена тема о аријевској инвазији у северну Индију, погледајте канал од једног Британца под називом Survive The Jive.
Надам се да је постављачу теме овај канал на Јутјубу и те како познат. :)

Линк: https://www.youtube.com/user/ThomasRowsell

Back