Arapizacija Bosne

Zavirite u fascinantno naselje "Country side" u Hadžićima

Naselje će sadržavati 242 individualne stambene jedinice od čega dvije zgrade, vještačko jezero, musalu, divanhanu, Sp&Wellness centar, bazen otvorenog i zatvorenog tipa rekreacione zone, dječije parkove i igrališta.
ed199f6c-29c4-4468-950c-4e293403ec2bcrep5.jpg

crep6.jpg

https://www.akta.ba/investicije/zavirite-u-fascinantno-naselje-country-side-u-hadzicima/100366

Niklo jos jedno arapsko naselje u Bosni. Vidite rampu ulazu. Ulaz samo za Harape ostali STOP:ok:

Prošle godine 90% manje arapskih turista nego 2017. Vidjećemo ove godine koliko će ih biti. Velika vjerovatnoća je da će ovo biti centar za smještanje migranata iz Pakistana,Afganistana i Bangledeša.

Pa nekako i ne idu zajedno, Ti Pakistanci u Arabiji rade iskljucivo kao djubretari a ovde bi da budu komsije, Ako Bosna zeli turizam Banglades nema tu sta da trazi,

Arapi okupirali bh. planinu, grade cijela naselja

Nove kuće izgrađene u Mudrikama

Sve popularnija bosanskohercegovačka turistička destinacija Vlašić, pored posjetitelja iz regiona, atrkativna je i državljanima zemalja Bliskog Istoka.
Ekipa “Dnevnog avaza” posjetila je Mudrike kod Vlašića, prvo selo prije Babanovca, gdje su gotovo svi natpisi na tablama napisani arapskim jezikom.
Ova pojava buni i brojne turiste, koji stječu utisak kao da se nalaze u Saudijskoj Arabiji. I oni bi, kažu, nešto kupili, ali, ne razumiju sadržaj natpisa.
Mještani Mudrika tvrde da se arapski državljani masovno naseljavaju u srce Vlašića, ali niko o tome ne želi javno govoriti. Prema riječima Sabahudina Maglića, predsjednika Mjesne zajednice Mudrike, niko od mještana mu se nije žalio na sve veći broj Arapa.
– Do sada nemam pritužbe, niti imamo problema sa njima. Naprotiv, mnogi su se okoristili o njih, finansijski, naravno. Prodaju im sir, mlijeko i ostale proizvode – govori Maglić, dodajući da su dolaskom Arapa mještani dobili posao, rade, zarađuju.
Interesantno, nakon što su izgradili 20 kuća i hotel u naselju koje zovu Oaza mira, u samim Mudrikama izgrađeno je petnaestak novih kuća, a novo naselje nazvali su Lotus. Pored kuća, grade i ekskluzivni hotel.

Vlašićko selo Mudrike: Hotel u izgradnji

– Gradi se, to je tačno. Imaju papire, a uglavnom su tu turistički, rijetko ko živi. Još ne znamo koliki će tačno biti hotel, hoće li ga izdavati ili prave samo za sebe. U hotel Oaza mira dolaze i drugi turisti, možda će i ovaj otvoriti vrata za sve – govori Maglić.
Kako se saznaje, novi hotel sa četiri zvjezdice bit će na sedam spratova, a imat će i bazen, džakuzi, restoran, teretanu…
Enes Cogić, mještanin Mudrika kaže da Arapi doprinose razvoju turizma i ekonomije.
– Mnogi imaju koristi od njihovog dolaska jer kupuju naše proizvode koje izlažemo. Sa nekima smo postali i prijatelji – govori Cogić za „Dnevni avaz“.

https://www.biznisinfo.ba/arapi-okupirali-bh-planinu-grade-cijela-naselja/

Zavirite u fascinantno naselje "Country side" u Hadžićima

Naselje će sadržavati 242 individualne stambene jedinice od čega dvije zgrade, vještačko jezero, musalu, divanhanu, Sp&Wellness centar, bazen otvorenog i zatvorenog tipa rekreacione zone, dječije parkove i igrališta.
Pogledajte prilog 541095

Pogledajte prilog 541096

https://www.akta.ba/investicije/zavirite-u-fascinantno-naselje-country-side-u-hadzicima/100366

Niklo jos jedno arapsko naselje u Bosni. Vidite rampu ulazu. Ulaz samo za Harape ostali STOP:ok:

...

Svakog dana u svakom pogledu napredujete sve vise i vise...

Zelim vam puno vise ovakvih naselja...

Ti si Rus i zasto se radujes NATO intervenciji? Prisaberi se
A NATO je bombao Srbe po Bosni. Arapi su NATO pesadija protiv malih Rusa to jeste Srba

Ne boj se ništa... :per: ...kad naselite Arapa dovoljno, ima da ih miluje NATO kao po Iracima, Afganistanima, Siriji, Libiji...

Tako da, Jankelja, ti se presaberi...mož da se desi da te mobilišu protivu arapske braće...

Neće zli Serbi biti u problemu, ni Hervati...mi se krstimo...biće Bošnjani dobri...:hahaha:

Ne boj se ništa... :per: ...kad naselite Arapa dovoljno, ima da ih miluje NATO kao po Iracima, Afganistanima, Siriji, Libiji...

Tako da, Jankelja, ti se presaberi...mož da se desi da te mobilišu protivu arapske braće...

Neće zli Serbi biti u problemu, ni Hervati...mi se krstimo...biće Bošnjani dobri...:hahaha:

Dobro je sto pijes rakiju. I ja svako jutro drmnem dve casice.
Ali ipak nemoj da pijan pises po forumu

Dobro je sto pijes rakiju. I ja svako jutro drmnem dve casice.
Ali ipak nemoj da pijan pises po forumu

Blago tebi...i ja bi da mogu, ali vozim, pa ne smem...a leglo bi mi.

Uglavnom, Jankelja, nema večnih saveznika...ima samo večnih interesa.

A znaš da smo mi Srbi međunarodno priznati eksperti za hm, islamske studije.

(I Hervatah su vruhunski eksperti, ali su uspešno izbegli međunarodnu popularnost....za sada...)

Back