Nastavlja se filovanje Bosne Arapima....
Разбјежаће се и они као и Кинези, дајем им ~5 год.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavlja se filovanje Bosne Arapima....
Разбјежаће се и они као и Кинези, дајем им ~5 год.
Prošle godine 90% manje arapskih turista nego 2017. Vidjećemo ove godine koliko će ih biti. Velika vjerovatnoća je da će ovo biti centar za smještanje migranata iz Pakistana,Afganistana i Bangledeša.
Ma.nema od toga ništa. Prvo, jer stranci ne mogu posjedovati nekretninu, a drugo mi sami ne želimo te ljude kraj sebe.
Mi smo više za Beč i Berlin...
Zavirite u fascinantno naselje "Country side" u Hadžićima
Naselje će sadržavati 242 individualne stambene jedinice od čega dvije zgrade, vještačko jezero, musalu, divanhanu, Sp&Wellness centar, bazen otvorenog i zatvorenog tipa rekreacione zone, dječije parkove i igrališta.
Pogledajte prilog 541095
Pogledajte prilog 541096
https://www.akta.ba/investicije/zavirite-u-fascinantno-naselje-country-side-u-hadzicima/100366
Niklo jos jedno arapsko naselje u Bosni. Vidite rampu ulazu. Ulaz samo za Harape ostali STOP![]()
Ovo su dobre vesti...
Što više meta za NATO, to bolje...
Ti si Rus i zasto se radujes NATO intervenciji? Prisaberi se
A NATO je bombao Srbe po Bosni. Arapi su NATO pesadija protiv malih Rusa to jeste Srba
Arapizacija Federacije.....
Ne boj se ništa......kad naselite Arapa dovoljno, ima da ih miluje NATO kao po Iracima, Afganistanima, Siriji, Libiji...
Tako da, Jankelja, ti se presaberi...mož da se desi da te mobilišu protivu arapske braće...
Neće zli Serbi biti u problemu, ni Hervati...mi se krstimo...biće Bošnjani dobri...![]()
Uskoro cemo se odvojiti od njih bez nervoze.Spojene posude. Prvo u FBIH dok steknu bh drzavljanstvo i onda nece imati nikakve prepreke da se prihave bilo gde. Kupuju nekretnine, glasaju itd. Ne vidus sta se iza brda valja.
Otidi na FB i ukucaj Arapi u BiH. Otvorit ce ti oci. Koliko ih je vec u Bosni
Uskoro cemo se odvojiti od njih bez nervoze.
Uskoro cemo se odvojiti od njih bez nervoze.
...
Bice tu jako puno nervoze i neuroze...
Ali ovaj put bez senlucenja...
Dobro je sto pijes rakiju. I ja svako jutro drmnem dve casice.
Ali ipak nemoj da pijan pises po forumu
Mislis da nece biti pucacine?
hebes takvu secesiju ako ne bude prasenja