duca03
Poznat
- Poruka
- 9.245
A kako neki stranac,Arapin,može da osnuje preduzeće kod nas...ni to ne može baš tako jednostavno,čini mi se...
I otkud toliko Arapa biznismena kod nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako to ide ... svugdje negdje po svijetu (Rusija, Njemacka, Turska ... ) zive nasa braca, samo ih nema ovdje, onda jednog dana kad ta baraca nasele nase krajeve ima da ratujemo i sa njima.
Ali neka, sve mi to zasluzujemo ...
A kako neki stranac,Arapin,može da osnuje preduzeće kod nas...ni to ne može baš tako jednostavno,čini mi se...
Црни Арапи су ти браћа? Мсм..добро, знам да су вам сви мухамеданци браћа, ал' ви већу браћу од Срба и Хрвата немате.
- - - - - - - - - -
Што да не може? Па ваљда је нормално за привреду да људи могу слободно да оснивају предузећа? Како страни улагач да дође ако му држава даје отежане услове пословања?
Црни Арапи су ти браћа? Мсм..добро, знам да су вам сви мухамеданци браћа, ал' ви већу браћу од Срба и Хрвата немате.
- - - - - - - - - -
Што да не може? Па ваљда је нормално за привреду да људи могу слободно да оснивају предузећа? Како страни улагач да дође ако му држава даје отежане услове пословања?
На распродаји је земља и у Србији... изворишта здраве питке воде, земља, некретнине....
Samo komunisti veruju da zemlje i vode treba da ostanu u Komunalnom vlasništvu.
Isto kao što bilo ko može kupovati po Sloveniji ukoliko je dovoljno težak.Gomila ljudi izBosne tamo nesmetano živi i posluje.To što je u Hrvatskoj nemoguće dovoljno govori kakva je ona država-nenormalna.I otkud oni uopšte imaju pravo da kupe nekretninu u BiH?
Evo,recimo,mi iz BiH,ne možemo kupiti nikakvu nekretninu u Hrvatskoj.(izuzeci su,naravno,oni koji imaju državljanstvo Hrvatske)
Kao što rekoh,nikakav problem ako si pri parama.Odavde možeš osnovati firmu u UK za manje od 1500€,bez odlaska tamo.Potpuno regularno,sa računom u UK banci,poreskim brojem i ostalim sitnicama.A kako neki stranac,Arapin,može da osnuje preduzeće kod nas...ni to ne može baš tako jednostavno,čini mi se...
Јбг, пошто нисмо ваљали једни другима иако је јасно да смо иста крв, можда ћемо се боље слагати са Арапима.
Уосталом, овде каже купују од Хрвата, значи полако се решавамо геноцидних комшија..
Isto kao što bilo ko može kupovati po Sloveniji ukoliko je dovoljno težak.Gomila ljudi izBosne tamo nesmetano živi i posluje.To što je u Hrvatskoj nemoguće dovoljno govori kakva je ona država-nenormalna.
Čak su i proskijali na Trebeviću...
![]()

Srbin koji u Republici Srpskoj proda turcima zemlju nije srbin.
Вероватно би ти понудио бољу цену.
Znam...ali ne vjerujem da su baš tu kupovali...moram to provjeriti...
Вероватно би ти понудио бољу цену.
Mojim neprijateljima nikad.![]()
Mogao si onda bar neku sliku iz Slovenije i da postavis, posto je ova iz Hrvatske.Јес', послују Босанци по Словенији:
![]()

Mogao si onda bar neku sliku iz Slovenije i da postavis, posto je ova iz Hrvatske.![]()
Тражио сам али нема, тамо изгледа машине чисте улице...