Arapizacija Bosne

Tako to ide ... svugdje negdje po svijetu (Rusija, Njemacka, Turska ... ) zive nasa braca, samo ih nema ovdje, onda jednog dana kad ta baraca nasele nase krajeve ima da ratujemo i sa njima.

Ali neka, sve mi to zasluzujemo ...

Црни Арапи су ти браћа? Мсм..добро, знам да су вам сви мухамеданци браћа, ал' ви већу браћу од Срба и Хрвата немате.

- - - - - - - - - -

A kako neki stranac,Arapin,može da osnuje preduzeće kod nas...ni to ne može baš tako jednostavno,čini mi se...
I otkud toliko Arapa biznismena kod nas?

Што да не може? Па ваљда је нормално за привреду да људи могу слободно да оснивају предузећа? Како страни улагач да дође ако му држава даје отежане услове пословања?

Црни Арапи су ти браћа? Мсм..добро, знам да су вам сви мухамеданци браћа, ал' ви већу браћу од Срба и Хрвата немате.

- - - - - - - - - -

Што да не може? Па ваљда је нормално за привреду да људи могу слободно да оснивају предузећа? Како страни улагач да дође ако му држава даје отежане услове пословања?

Da si imalo pametan, shvatio bi da to i govorim .... ebote k'o da imas gofno mjesto mozga

- - - - - - - - - -

Znam da su ogromne procedure kada mi otvaramo firmu,npr. u Sloveniji,da je lakše naći tamo poslovnog partnera,pa tako raditi.

Samo komunisti veruju da zemlje i vode treba da ostanu u Komunalnom vlasništvu.

Због воде се воде ратови... Знају врло добро богати шеици из арапских земаља који је то важан животни и стратешки ресурс... зна и ММФ.. светске компаније кока-кола и др...... Знају Арапи из песковитих земаља да се без воде не може зато купују по Европи изворишта а ми им продајемо коку која носи златна јаја. Читам како само Сијаринска бања има више минералне воде него цела Пољска... Србија је препуна термалних вода, лековитих... Да смо паметни развили би туризам, свет би долазио у бање, летовалишта на одмор, лечење....лова би се млатила, а не... наш Вучић даје будзашто у бесцење.... Јел то цена за улазак у проклету ЕУ.... колико још уцена и понижења треба да доживи српски народ да би нас примили у ЕУ.

Јбг, пошто нисмо ваљали једни другима иако је јасно да смо иста крв, можда ћемо се боље слагати са Арапима.
Уосталом, овде каже купују од Хрвата, значи полако се решавамо геноцидних комшија..

I otkud oni uopšte imaju pravo da kupe nekretninu u BiH?

Evo,recimo,mi iz BiH,ne možemo kupiti nikakvu nekretninu u Hrvatskoj.(izuzeci su,naravno,oni koji imaju državljanstvo Hrvatske)
Isto kao što bilo ko može kupovati po Sloveniji ukoliko je dovoljno težak.Gomila ljudi izBosne tamo nesmetano živi i posluje.To što je u Hrvatskoj nemoguće dovoljno govori kakva je ona država-nenormalna.

A kako neki stranac,Arapin,može da osnuje preduzeće kod nas...ni to ne može baš tako jednostavno,čini mi se...
Kao što rekoh,nikakav problem ako si pri parama.Odavde možeš osnovati firmu u UK za manje od 1500€,bez odlaska tamo.Potpuno regularno,sa računom u UK banci,poreskim brojem i ostalim sitnicama.

Јбг, пошто нисмо ваљали једни другима иако је јасно да смо иста крв, можда ћемо се боље слагати са Арапима.
Уосталом, овде каже купују од Хрвата, значи полако се решавамо геноцидних комшија..

Купујем земљу од Хрвата. Арапин.
Шифра: "ГоФно за гоФно"

Isto kao što bilo ko može kupovati po Sloveniji ukoliko je dovoljno težak.Gomila ljudi izBosne tamo nesmetano živi i posluje.To što je u Hrvatskoj nemoguće dovoljno govori kakva je ona država-nenormalna.

Јес', послују Босанци по Словенији:

b3284dfbf70502b115ed109dd66ec51c.jpg

Back