Apropo na visoke momke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ravno sam 1,80. Srećem u gradu i višlje devojke. Zgodne, da ti pamet stane, lepo mi ih je videti. Ali hodaju pogureno, govore tiše od ostalih za stolom, grehota.
Da se vratim na nižu mušku populaciju, mislim da su interesantniji i maštovitiji od ''dugaljlija'', jer svoj nazovi hendikep, peglaju vrcavim umom. Mnogo ih volim. Za razliku od njih, visoki muškarci uglavnom smatraju, još ako su i zgođušni, da je dovoljno da se pojave, pa da se žensko čeljade prevrne od same pojave na leđa. Ili gde god oni smisle.

slažem se sa millie
pokušavate da donesete neki opšti zaključak
a samim tim i generalizujete
procena nekoga mora - uvek i jeste nešto što je zasnovano na ličnom.

Poslednja izmena:
se slažem se sa millie
pokušavate da donesete neki opšti zaključak
a samim tim i generalizujete
procena nekoga mora - uvek i jeste nešto što je zasnovano na ličnom.

ARTIVE sa tacke gledanja od mene meni nije vazno da li je visoka ili niska ovde acvariuss izlaze njen problem da ima vise muskaraca da su mali i da ima problem sa maleckima a ona bi sigurno jednog htela sa idealnom visinom185cm sportski gradjem da vozi merzedes i navno pun dzak para z:plez:takav muskarac je svakoj zeni idealan z:dm5:z:ddm:

ARTIVE sa tacke gledanja od mene meni nije vazno da li je visoka ili niska ovde acvariuss izlaze njen problem da ima vise muskaraca da su mali i da ima problem sa maleckima a ona bi sigurno jednog htela sa idealnom visinom185cm sportski gradjem da vozi merzedes i navno pun dzak para z:plez:takav muskarac je svakoj zeni idealan z:dm5:z:ddm:

Idealan ne postoji. Samo neko, čije mane lakše možeš tolerisati

a Vi ste njen advokat?
čini mi se da je vrlo jasno kome sam se obratio
to da i ona sama ume da odgovori
a tema svakako nije o tome šta bi ko želeo
to da ne volim animirane vragove koje nazivaju smajliji neću ni pominjati
kao ni to da ste propustili jedno slovo lepeći se za moj post
držite se teme, ako uopšte imate da kažete nešto na nju
ne lepite se na svakog koji nešto napiše
ideali su takođe lična stvar
nastavljate sa generalizovanjem
mogu ja ovako do sutra
a i volim da ćaskam
sam sa sobom
uglavnom
gnjak!

a Vi ste njen advokat?
čini mi se da je vrlo jasno kome sam se obratio
to da i ona sama ume da odgovori
a tema svakako nije o tome šta bi ko želeo
to da ne volim animirane vragove koje nazivaju smajliji neću ni pominjati
kao ni to da ste propustili jedno slovo lepeći se za moj post
držite se teme, ako uopšte imate da kažete nešto na nju
ne lepite se na svakog koji nešto napiše
ideali su takođe lična stvar
nastavljate sa generalizovanjem
mogu ja ovako do sutra
a i volim da ćaskam
sam sa sobom
uglavnom
gnjak!

Hej! Ovo je samo forum! Pričamo

Tema je, što se niski muškarci pale na visoke žene? Pročitajte sve stranice. Malo će potrajati
pročitao sam
nema nešto puno teksta
a još je manje onog koji je na temu.
a kao što sam i rekao
konstatacija je čisto generalizovanje
kao i nastavak
kojim ste obuhvatili visoke muškarce, koji imaju manje ''vrcav'' um, i koji su nadobudni
visoke žene, koje su uglavnom pogurene i povučene, itd.
...

nisam imao nameru da parafraziram vašu temu, ali jeste očito, kao što sam i rekao da se radii o generalizovanju. kao prvo konstatacijom da se niski muškarci vole visoke žene, zatim da se generalno čudno ponašaju u njihovom prisustvu, pa se nastavlja i dalje kroz brojne primere, koje sam takođe naveo.
zatim, ''skakućete'' kroz vaš ''razgovor'', koji takođe nije dozvoljen po pravilniku, jer se takvi razgovori samtraju za spam, sa teme na temu, zahvatajući visoke muškarce, žene, idele...
a pošto ste Vi ta koja je otvorili temu, a takođe ste osoba koja to često čini, trebali bi da učesnike usmeravate na pravi tok, tj. na pitanje teme, a ne da skakućete i usmeravate ih na razgovore o svemu i svačemu. malo je nezgodno jer je tema postavljena kao konstatacija, kao i što indirektno, kroz pitanje navodite na komplekse. i to sam takođe lepo rekao u svojoj prvoj poruci na temu. naravno, niste je citirali, ali jeste svaku drugu koja se nadovezivala u bilo kom drugom pravcu, tj koja je vodila neformalnom ćaskanju, o svemu i svačemu, a on nije dozvoljen pravilnikom.
prećutno jeste, ali u manjoj meri, dok tema ima tok i smisao koji je imala uvodnim pitanjem.
preskočili ste i da odgovorite na pitanje koje je uputila millie, jer Vam se i ono nije dopalo, a takođe je govorilo o tome da generalizujete, dok ste uspešno odgovorili na sva ostala, koja se tiču svega samo ne teme.
pokušao sam da Vas upozorim, manje direktno, na to da se vratite na temu, ali vidim da nema uspeha u tome, i da ne razumete zašto Vam uopšte skrećem pažnju.
a pošto vidim da nastavljate da me citirate, odgoviriću Vam i na temi, a istu zaključati
a Vi razmislite, i pročitajte pravilnik pre nego što postavite novu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back