Aquariusss
Primećen član
- Poruka
- 969
Visoka sam, i to ti je to. Definitivno, kada se nađe neki ''okraćali'' primerak suprotnog po la u mojoj blizini / ispod 1,70/ ponaša se vrlo čudno. Kompleksi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nem pojma..ali svakako pokusavaju hvatati na neke druge fore..tipa stanu na novcanik..ili sednu na jastuk u kolima
...il nose ribarsku stoličicu na rasklapanje...![]()
Primetio sam da su niske zene drcne i vataju na dreku![]()
ne znam ja sve koji su nizi od mene nekako ni ne registrujem ko muskarce...![]()
Primetio sam da su niske zene drcne i vataju na dreku![]()
Teško je nositi se tim u nekim nežnim godinama. Pa onda shvatiš, da si ipak nešto posebno, šta god to značilo, ne utapaš se u masu. Sazrešverovatno kompleksi
sta znam
nisam visoka.... ni preterano niska
znam da je moja drugarica iz osnovne
u srednjoj porasla do 187cm .. i bila ocajna..
no.. uvek neka matematika bitna.. nekima..
'bem ti
samopouzdanje je valjda
direktno proporcionalno nekim merama
a obrnuto proporcionalno nekim drugim...
Nem pojma..ali svakako pokusavaju hvatati na neke druge fore..tipa stanu na novcanik..ili sednu na jastuk u kolima
A visoke?
Visoka sam, i to ti je to. Definitivno, kada se nađe neki ''okraćali'' primerak suprotnog po la u mojoj blizini / ispod 1,70/ ponaša se vrlo čudno. Kompleksi?
muskarci nizi od 170cm se u bilo cijem prisustvu ponasaju vrlo cudno
to je bas nisko za muskarca, za nase podneblje
Pa na kesh valjdavisoke bas imaju problem i cini mi se veci od niskih..ne poput kompleksa..vec su grublje..pa nekako traze neznije muskarce
Čuj, nije svako u GALOFAK generaciji. Mnogo ima niskih muškaraca. Ono što je interesantno, da se muškarci druže po visini, a žene po izgledu
Izuzetno sam emotivna. nije to ''masa puta ubrzanje'' je...