Apple Logo Hidden Message!

Znaci on im je to naredio? javio se nekada davno,ili mozda se idalje javlja,i daje im instrukcije?
Ako je tako,zasto se Bog malo ne javi da nam kaze neku kontru za ovo? verujem da bi bilo dosta korisno..... i plus bi dosta ljudi pocelo da veruje. :)

U tom i jeste fora.Antihrist neće večno vladati.Na kraju će se Isus spustiti sa neba i svima suditi na osnovu dela njihovih.Ima deo u Bibliji koji kaže ko primi žig antihristov neće imati nikakvog udela u carstvu nebeskom.Zadatak svega onoga što predstoji je da iskuša veru čoveka,ali ovo nije tema o tom.Odgledaj film digitalni anđeo-žig zveri,sve će ti biti jasno.

U tom i jeste fora.Antihrist neće večno vladati.Na kraju će se Isus spustiti sa neba i svima suditi na osnovu dela njihovih.Ima deo u Bibliji koji kaže ko primi žig antihristov neće imati nikakvog udela u carstvu nebeskom.Zadatak svega onoga što predstoji je da iskuša veru čoveka,ali ovo nije tema o tom.Odgledaj film digitalni anđeo-žig zveri,sve će ti biti jasno.

Znaci ljudi ce strasno patiti da bi bog proverio koliko vere imaju u njega ? Taj bog ko razmazeno dete ;)

Znaci ljudi ce strasno patiti da bi bog proverio koliko vere imaju u njega ? Taj bog ko razmazeno dete ;)

Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic gag reel, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin' His sick, fuckin' ass off! He's a tight-ass! He's a SADIST! He's an absentee landlord! Worship that? NEVER!
the devil's advocate

Komplikovano je za objasniti,ali evo u kratkim crtama.Svi svetski moćnici zajedno služe đavolu ili sotoni.Njihov cilj je da na kraju dovedu antihrista koji će zavladati svetom.Neke stvari imaju za cilj da naviknu čoveka na procedure koje će antihrist korisititi,ali neki simboli su ne mogu reći bezveze,ali su postavljeni tek tako da bi bili protiv Boga,nemaju neku svrhu.Tako je i sa Apple,ali nije slučajno što se oni bave sa elektronikom i kompjuterima,jer će to navodno biti glavno oružje antihrista.
Vlasnik Apple je veoma bogat i sasvim sigurno radi sa ostalim moćnicima.Sve te ‚‚slučajnosti‚‚ su isplanirane.
Ovo je samo moja teorija izvedena iz nekih dokumentarnih filmova i knjiga,moj zaključak koji ja smatram logičnim posle svih traženja po netu,forumima,knjigama itd.

P.S.
Oov sa vanzemaljcem,mislim da to nisu isplanirali i da je to prava slučajnost,da ne kažem glupost.

Kako to sluze Sotonu, a 'oce da dovedu Antihrista?Sto ne dovedu Sotonu?

Back