"Aplaudiraj ako mrziš kraljevsku porodicu"

A pre 75 godina je odabrala ekonomski model gde se POLJOPRIVREDA najmanje isplati...
ОК, комунисти су криви и за то(а ко би други и био крив?).

Ако су за 90% ствари криви комунисти, а за преосталих 10 % Турци, што не угасе министарства и друге органе задужене за привреду, финансије, пољопривреду?

Лепо кажу народу да се ту више не може ништа учинити, па бар да не бацамо паре на толике институције и службенике.

Koji je to model?

Svi drugi, i oko nas, i šire, imaju mleka.

Opet smo odabrali nešto posebno, što ne radi?
Одлучили смо да примењујемо Споразум о стабилизацији и придруживању 20 година пре ступања у ЕУ.Јефтино увозно млеко из ЕУ је угасило домаћу производњу.

Одлучили смо да примењујемо Споразум о стабилизацији и придруживању 20 година пре ступања у ЕУ.Јефтино увозно млеко из ЕУ је угасило домаћу производњу.

Pa dobro, zašto nema ni uvoznog?

A srpskog "Moja Kravica" u Beču koliko nećeš?

ОК, комунисти су криви и за то(а ко би други и био крив?).

Ако су за 90% ствари криви комунисти, а за преосталих 10 % Турци, што не угасе министарства и друге органе задужене за привреду, финансије, пољопривреду?

Лепо кажу народу да се ту више не може ништа учинити, па бар да не бацамо паре на толике институције и службенике.
Ja se ne bavim gliobalnim stvarima, nego se fokusiram na moje porodicno stanje. Moji dedovi bili proglaseni za kulake pa su najebbali sto finansijski, sto ljudski sto zdravstveno. Sa obe strane.
Mojoj Banatskoj porodici niko nikada nije stete naneo kao braca komunisti. Sacam se prica, a imam i napismeno.

Mleka nece biti. Barem ne onog pravog. Seljak od koga kupujem je 3 puta smanjivao broj grla da bi me zvao pre neki dan i rekao da trazim drugde jer ce i poslednju da proda.
I tako u mom selu od 6-7 iljada ljudi ostalo je manje od 10 krava
Ne razumem, da li je moguce da seljak nema kome da proda mleko, i to jos u vreme nestašice istog, i umesto toga - on prodaje krave? Neverovatno! :eek:

Kraljičinoj sahrani prisustvovaće oko 500 zvanica iz celog sveta, preneo je Bi-Bi-Si.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=13&nav_category=78&nav_id=2212993

На сахрани ТИТА: U Beogradu se 8. maja 1980.
okupilo 218 delegacija iz čak 126 zemalja.
https://drnda.com/najvece-sahrane-u-istoriji/

Разлика је очита али и у томе што су на краљичину сахрану биле званице (позиване особе) а на сахрани ТИТА делегације које су из поштовања саме дошле.

Nadam se da trolujes. U suprotnom izjava ti je jaaako glupa
Zasto mislis da je glupa?
Zar seljak mora da prodaje mleko samo mlekarama, ne moze da se organizuje da prodaje direktno potrosacima? Svaki kupac (naročito za vreme nestašice) bio bi srecan da kupi litar mleka po istoj ceni kao u prodavnici, s tim sto bi dobio pravo - nepreradjeno mleko, a seljak bi po litri dobio tri puta vecu cenu od one koju mu placa mlekara/drzava,i svi zadovoljni. Sta je tu glupo?

Navijači Seltika su još jednom iskoristili priliku da demnostriraju koliko ne vole pokojnu kraljicu Elizabetu i čitavu kraljevsku porodicu.

Nakon što su nedavno u Poljskoj u okviru meča Lige šampiona kačili pogrdne transparente na račun krlajice Elizabete, oni su to još jednom uradili na uttakmici domaćeg prvenstva.
Utakmica sedmog kola škotskog prvenstva između St. Mirena i Seltika je trebalo da počnu aplauzom u čast kraljice, ali već na prvi aplauz koji se probio kroz do poslednjeg mesta ispunjen stadion čuli su se glasni zvižduci i urlanje nakon čega je okačen novi transparent.
„Tapšite ako mrzite kraljevsku porodicu“, pisalo je, a potom su navijači počeli glasno da skandiraju natpis sa transparenta.
https://nova.rs/sport/fudbal/seltik-navijaci-kraljica-elizabeta/
А били смо убеђења да само Председнике Република не воле и псују их!?
Nemam lijepo mišljenje o toj grupi koja se zove kraljevski čopor ali neću ih ni mrziti jer nije to lijep osjećaj

Why Was There A Goat At The Queen’s Funeral?

1663765914506.png

Zasto mislis da je glupa?
Zar seljak mora da prodaje mleko samo mlekarama, ne moze da se organizuje da prodaje direktno potrosacima? Svaki kupac (naročito za vreme nestašice) bio bi srecan da kupi litar mleka po istoj ceni kao u prodavnici, s tim sto bi dobio pravo - nepreradjeno mleko, a seljak bi po litri dobio tri puta vecu cenu od one koju mu placa mlekara/drzava,i svi zadovoljni. Sta je tu glupo?
Glupo je sto mislis da seljak nema kome da proda. ima. i to prodaje po ceni od 70-90 dinara po litru A I DALJE JE NERERNTABILNO
Mozda si samo gradski tip pa ne kontas seosku matematiku. To za "glup" nije bila namera da bude uvreda

Glupo je sto mislis da seljak nema kome da proda. ima. i to prodaje po ceni od 70-90 dinara po litru A I DALJE JE NERERNTABILNO
Mozda si samo gradski tip pa ne kontas seosku matematiku. To za "glup" nije bila namera da bude uvreda

Deda Tripko, pa necemo da se igramo gluvih telefona, citaj bolje. :) I ja kazem da IMA kome da proda, a neverovatno mi je sto, umesto da prodaju mleko, seljaci prodaju krave.
Jesam gradski tip, i brat bratu, platila bih i 200 din litru punomasnog, nepreradjenog mleka. Seljaci grese sto prodaju tako jeftino koliko kazes.

Back