APARATI ZA KUCU

Sto se tice breadmakera,super je stvar,ja ga imam i nisam se skrasavala dok nisam potrosila dzak brasna od 10 kg!Samo sam pekla i pekla,ko u pekari.Uvek svez hleb, kad god pozelis!Za razliku od kupovnog hleba(koji je kao sundjer,mozes ceo da pojedes)ovaj domaci kad pojedes parce-dva,budes sit ceo dan.Preporucujem ga svim srcem,samo je vazno da se prati recept(koji se dobije uz breadmaker) i nema sanse da omane!
E sad,sto se tice mikrotalasne,samo cu reci da kad mi se stara pokvarila,dok novu nisam kupila(a to je bilo sutradan),nisam htela u kuhinju da ulazim!Velika pomoc u spremanju hrane!
I masina za sudove je konza!Imam je dve godine i jadnica nije radila samo kad odemo na odmor,inace je pravi rob u nasoj kuci!Eksploatisana maksimalno.Trpam u nju sve i serpe i tiganje,tanjire solje,kutlace,varjace...i ona sve lepo opere...

Ja bih vam preporucila da uzmete vodomat ....:super:
Stvarno je super stvar,pogotovo ako kupujete vise od dve flase vode dnevno,jer se vodomat vise isplati,odnosno manje vas izadje mesecno,nego da kupujete...Ovako narucujete balone vode,oni vam donesu na kucnu adresu,a ako mesecno narucujete preko 5 boca( u jednoj ima 19lit),zakup vodomata ne placate za taj mesec...Imate vrucu i hladnu vodu..
Mi smo se toliko srodili sa njim da se pitamo kako smo do sad ziveli bez njega...Postoje oni veci-stojeci-i za njih mozes da nadjes mesto u kuhinji,a i lepo deluje(ima ih u beloj i inox varijanti),a ima i manjih,tj.kracih da stavis recimo na radnu plocu,ako imas mesta,i da ti ne smeta..Mi smo prvo taj narucili,ali bi mi smetao jer ne bih mogla da otvaram viseci deo,pa smo zamenili za stojeci......eto tako,aj.......:bye:

Pa,pazi,ne znam za Zrenjanin,ali sigurno ih ima i tamo--veliki brend je u pitanju...Poslacu ti na pp broj telefona......Kazem ti da je super stvar,isplati se..jer placas najam za vodomat a narucujes vodu kod njih,u prethodnom postu sam napisala o tome... Oni donose lepo na kucnu adresu,recimo jedna boca od 18.9l je 330din,a najam vodomata je 300,odnosno 500din za veci,ali ne placas za taj mesec ako u toku tog meseca narucis ukupno bar 5 boca vode...
Mi prvo narucimo 2 boce,a to potrosimo za manje od 2 nedelje,tako da sledece 3 boce ulaze opet u taj mesec..i tako to ti kazem..:bye:

Pa,pazi,ne znam za Zrenjanin,ali sigurno ih ima i tamo--veliki brend je u pitanju...Poslacu ti na pp broj telefona......Kazem ti da je super stvar,isplati se..jer placas najam za vodomat a narucujes vodu kod njih,u prethodnom postu sam napisala o tome... Oni donose lepo na kucnu adresu,recimo jedna boca od 18.9l je 330din,a najam vodomata je 300,odnosno 500din za veci,ali ne placas za taj mesec ako u toku tog meseca narucis ukupno bar 5 boca vode...
Mi prvo narucimo 2 boce,a to potrosimo za manje od 2 nedelje,tako da sledece 3 boce ulaze opet u taj mesec..i tako to ti kazem..:bye:

Triput URA za vodomat! To nam je ko clan porodice!

A kad smislim gde cu da je stavim, kupujem masinu za susenje vesa.

VIDELA sam mašinu za sušenje koja je postavljena iznad maš za pranje i to tako što joj je napravljen čelični nosač. Na žalost, ne sećam se da li je bio samo uglavljen u zid ili je imao i "nožice" na podu. Neke savremene mašine za sušenje imaju vakumske nožice da bi mogle da se postave na maš. za pranje.
Znaš li da maš. za pranje mora imati bar 1000 obrtaja da bi maš. za sušenje mogla efikasno da radi? Bar su meni tako rekli, a moja ima samo 700 obrtaja... tuga božija!:sad2:

Imam jedno pitanje: imam malu sudo-mašinu (za 4 kompleta) a serviseri preporučuju da se tableta za nju seče na 3 dela. Tableta se, naravno, sva izmrvi i to naročito Kalgon. Da li negde postoje male tablete, specijalno namenjene ovakvim mašinama?

VIDELA sam mašinu za sušenje koja je postavljena iznad maš za pranje i to tako što joj je napravljen čelični nosač. Na žalost, ne sećam se da li je bio samo uglavljen u zid ili je imao i "nožice" na podu. Neke savremene mašine za sušenje imaju vakumske nožice da bi mogle da se postave na maš. za pranje.
Znaš li da maš. za pranje mora imati bar 1000 obrtaja da bi maš. za sušenje mogla efikasno da radi? Bar su meni tako rekli, a moja ima samo 700 obrtaja... tuga božija!:sad2:

:eek: Moram priznati da sad prvi put cujem. Ici cu ovih dana ako stignem (a ja nikad nista osim nocu ne stizem) da se raspitam, pa javljam. I nemam pojma koliko obrtaja ima moja masina za ves. I ne vidim logiku kad je to potpuno zaseban appliance.

Imam jedno pitanje: imam malu sudo-mašinu (za 4 kompleta) a serviseri preporučuju da se tableta za nju seče na 3 dela. Tableta se, naravno, sva izmrvi i to naročito Kalgon. Da li negde postoje male tablete, specijalno namenjene ovakvim mašinama?
Ja koristim prasak AXEL,domace proizvodnje,za sudo-masinu,i prezadovoljna sam kako opere sudove.Za masinu kao tvoja,dovoljna je supena kasika praska.Pre sam i ja koristila kalgon tablete i nisam bila odusevljena.

@Brankice, bilo bi lepo da napises malo vise o tom vodomatu.
Nisam sigurna da sam shvatila sta je to.

Inace, ja imam breadmaker bas isti kao i dirty diana i super je!

Jos kada bih imala mesta u kuhinjici za sudo masinu... ali nemam mesta (cak ni za onu malenu), na zalost, a zelim je vrlo.

Brankice, posalji mi, molim te, neki kontakt za nabavku tog aparata za vodu.

Hvala ti!

E,za sve koje to interesuje, vise informacija na broj telefona 011/ 8489 123...
Necete pogresiti,sve vise nasih prijatelja je narucilo taj vodomat,jer stvarno je korisna stvar--ja ga preporucujem svima,jer nije neki izdatak a korisno je...Mislim , stvarno, ja sam odusevljena...

HEEEELP
Kupili smo mašinu za sušenje, Indesit ISL 70C, a srpski prevod je radio neko mentalno retardiran. Nema ni tabela, tekst se pomalo ponavlja, a ono najvažnije nije ni prevedeno.:otkacio:
Ima li neko upotrebljiv prevod (za Srbiju, Hrvatsku ili Bosnu) ili istu takvu mašinu pa da mi objasni kako se tačno koristi?:worth:
Ovo je već druga veća stvar koju sam kupila u istoj prodavnici a prevod je nebulozan. Mada mislim da nije krivac prodavac nego uvoznik koji odradi prevod samo da se kaže da je otaljao zakonsku obavezu.:rtfm:

Back