Pozdrav svima,
ja sam ovde prvi put (mislim na ovaj forum), i bas ste me zainteresovale sa ovom temom.Sta vise, i ja sam se pronasla tu, jer sam u fazi kupovine masine za pranje sudja.Obisla sam radnje i radnje, i naslusala se prica od prodavaca, da na kraju vise nisam znala sta da mislim o kom modelu i kojoj marki :-( . Nisam bas srecna sa vasim komentarom da bi trebalo da uzmem masinu za 12 osoba, iako se u potpunosti slazem, ali avaj...moj buduci suprug NECE veliku masinu i NECE tu od 12 jer su njene dimenzije sirine 60cm, a ove male su 45 cm ( za 8 ili 9 osoba), tako da sam u startu ogranicena na te od 45 cm tj. za 8 ili 9 osoba.Zanima me, da li znate nekog ko ima INDESIT-ovu masinu IDL 42, posto je to jedna od masina koju smo stavili kao mogucnost.I zanima me jos jedna stvar, u prodavnicama nisu znali da mi kazu, na kom principu je susenje posudja(na sajtu i u brosurama pise Wind Drying System), jer smo mi tu masinu hteli da stavimo u kuhinju (koju cemo tek da pravimo), i hteli smo da se masina ne vidi, tj. da bude sakrivena iza vrata od kuhinjskih elemenata.Negde smo culi, da neke masine rade susenje po principu da kada je pranje zavrseno, vrata od masine se malo otvore i onda usled one pare ili cega li vec to se nekako susi.Nama bi to bio problem, u slucaju sakrivanja masine iza vrata,pa bi onda morali da napravimo kuhinju gde u delu gde stoji masina ne bi bilo vratanca.
Izvinjavam se unapred, ali stvarno nisam imala koga drugog da pitam, jer niko u mojoj okolini nema masinu za posudje, pa se nadam da nego od vas ko ima moze malo da mi pojasni.
Hvala unapred

ops: