gost 62566
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Sto se tice breadmakera,super je stvar,ja ga imam i nisam se skrasavala dok nisam potrosila dzak brasna od 10 kg!Samo sam pekla i pekla,ko u pekari.Uvek svez hleb, kad god pozelis!Za razliku od kupovnog hleba(koji je kao sundjer,mozes ceo da pojedes)ovaj domaci kad pojedes parce-dva,budes sit ceo dan.Preporucujem ga svim srcem,samo je vazno da se prati recept(koji se dobije uz breadmaker) i nema sanse da omane!
E sad,sto se tice mikrotalasne,samo cu reci da kad mi se stara pokvarila,dok novu nisam kupila(a to je bilo sutradan),nisam htela u kuhinju da ulazim!Velika pomoc u spremanju hrane!
I masina za sudove je konza!Imam je dve godine i jadnica nije radila samo kad odemo na odmor,inace je pravi rob u nasoj kuci!Eksploatisana maksimalno.Trpam u nju sve i serpe i tiganje,tanjire solje,kutlace,varjace...i ona sve lepo opere...
E sad,sto se tice mikrotalasne,samo cu reci da kad mi se stara pokvarila,dok novu nisam kupila(a to je bilo sutradan),nisam htela u kuhinju da ulazim!Velika pomoc u spremanju hrane!
I masina za sudove je konza!Imam je dve godine i jadnica nije radila samo kad odemo na odmor,inace je pravi rob u nasoj kuci!Eksploatisana maksimalno.Trpam u nju sve i serpe i tiganje,tanjire solje,kutlace,varjace...i ona sve lepo opere...