gost 62566
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Sto se tice breadmakera,super je stvar,ja ga imam i nisam se skrasavala dok nisam potrosila dzak brasna od 10 kg!Samo sam pekla i pekla,ko u pekari.Uvek svez hleb, kad god pozelis!Za razliku od kupovnog hleba(koji je kao sundjer,mozes ceo da pojedes)ovaj domaci kad pojedes parce-dva,budes sit ceo dan.Preporucujem ga svim srcem,samo je vazno da se prati recept(koji se dobije uz breadmaker) i nema sanse da omane!
E sad,sto se tice mikrotalasne,samo cu reci da kad mi se stara pokvarila,dok novu nisam kupila(a to je bilo sutradan),nisam htela u kuhinju da ulazim!Velika pomoc u spremanju hrane!
I masina za sudove je konza!Imam je dve godine i jadnica nije radila samo kad odemo na odmor,inace je pravi rob u nasoj kuci!Eksploatisana maksimalno.Trpam u nju sve i serpe i tiganje,tanjire solje,kutlace,varjace...i ona sve lepo opere...
E sad,sto se tice mikrotalasne,samo cu reci da kad mi se stara pokvarila,dok novu nisam kupila(a to je bilo sutradan),nisam htela u kuhinju da ulazim!Velika pomoc u spremanju hrane!
I masina za sudove je konza!Imam je dve godine i jadnica nije radila samo kad odemo na odmor,inace je pravi rob u nasoj kuci!Eksploatisana maksimalno.Trpam u nju sve i serpe i tiganje,tanjire solje,kutlace,varjace...i ona sve lepo opere...

Moram priznati da sad prvi put cujem. Ici cu ovih dana ako stignem (a ja nikad nista osim nocu ne stizem) da se raspitam, pa javljam. I nemam pojma koliko obrtaja ima moja masina za ves. I ne vidim logiku kad je to potpuno zaseban appliance.
tkacio: