Hekate
Primećen član
- Poruka
- 956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je Bijela svinja doživjela prosvjetljenje i postala Crna mama?
Ljeto je. Automobil zatamnjenih stakala vozi 214 cm visoki crni centar sveučilišne momčadi, buduća NBA zvijezda. Do njega sjedi uštogljeni 201 cm visoki američki bijelac nordijskog izgleda. Na stražnjem sjedalu se voze 195 cm crni branič, koji će karijeru poslije faksa nastaviti po Evropi i Aziji i 182 cm niski play, Evropski bijelac. Automobil se zaustavlja na semaforu i cestu prelazi tridesetogodišnja crnkinja vodeći za ruku četverogodišnju curicu. Dok joj pogled na dvojicu crnaca zaklanjaju tamna stakla, kroz poluospuštena stakla ugleda dvojicu bijelaca, pokaže na njih prstom djevojčici i kaže:˝White piggs.˝
Bijelca na prvom sjedištu oblije rumenilo i paralizira nalet bijesa, dok onaj sa zadnjeg sjedišta, nakon početnog iznenađenja, počinje urlati od smijeha. Žena mu bijesno pokaže srednji prst, nastavlja dalje, prolazi kraj slijedećeg automobila, kabrioleta u kojem sjede četiri nabildana bijela dečka i ponavlja ritual. Bijelci iskaču iz kabrioleta i jedan od njih joj opali zaušnicu, a ona ga šutne nogom (e, mara čini čuda). Iz onog prvog automobila iskaču play, koji u zraku kupi curicu koja je odbačena padala i odnosi je dalje od gužve na pločnik i dva crna igrača koji se uključuju u makljažu, dok bijeli amer ostaje aristokratski uvrijeđeno sjediti u autu.
U roku od trideset sekundi stvore se tri policijska automobila se šestoricom bijelih policajaca koji stavljaju lisice dvojici crnaca i crnkinji ( a bijelim dečkima?), uguraju ih u auta i kreću.
Play sa uplakanom curicom ulazi u auto i kaže aristokratskom nordijcu, urlajući od smijeha:˝Vozi za njima, bijela svinjo.˝
Slijede ih do policijske stanice, ulaze s djetetom unutra i pokušavaju policajcima objasniti situaciju. Prolazi dva sata, čekaju, dijete se primirilo i igra se sa dvojicom WP. Dolazi suprug crne dame, nekakakv poznati muzičar (e, mara čini čuda), plaća kauciju za ženu i dvojicu braće, daje autograme nekim policajcima (crnim) i svi izlaze. Zahvaljuju nižem bijelcu (pardon svinji) i nude mu što želi, novac, neku uslugu.
˝Ništa˝, kaže ovaj pokvarenjak sa najnedužnijim smiješkom na svijetu, ˝samo vas molim, maloj kažite, da joj ne pokvarite odogoj, da sam ja izbijeljeni crnac i da je moje ime Michael Jackson.˝
Tko je od likova iz ove priče dobar čovjek? Nitko! Svarko od njih samo nesvjesno, mehanički djeluje po opisu koji mu je usađen. Nitko od njih ne vidi drugo biće kao biće nego kao skup klasifikacija koje su mu, po njegovom opisu (koji je sasvim slučajno, određen mjestom rođenja ili bojom kože ˝njegov˝) bitne. I zašto jedan drugoga mrze, udaraju, tješe, spašavaju, stavljaju lisice ili plaćaju kauciju? Zbog opisa! Zato jer je ili crn ili bijel ili dijete ili ...
Unutrašnja tišina. U njoj nema opisa koji je ˝moj˝. U njoj nema mene koji sam najbolji.
˝Drug Tito jaše na čelu kolone uz usku stazu planinsku.˝
Hm, je li bitniji opis ili biti na čelu kolone!?
Arkoni (grčki: archai, „izvorni, početne stvari, prvobitni u vremenu.“)
˝ Da bi nas držali u pokornosti, da bismo bili ponizni i slabi, grabežljivci izvode zapanjujući potez - sjajan, dakako, sa stajališta borbene strategije, ali jeziv sa stajališta onih koji zbog toga trpe. Daju nam svoj um! Čuješ li me? Grabežljivci nam daju svoj um koji postaje naš um. Um grabežljivaca je barokan, proturječan, mračan, pun straha da svakog časa može biti otkriven.˝Castaneda, Aktivna Strana Beskonačnosti
U gnostičkoj kozmologiji, Arkoni su vrsta neorganskig bića koja se pojavila se u sunčevom sistemu prije oblikovanja Zemlje. Oni su tuđinska sila koja je upala, ispod praga svijesti, u ljudski um i iskrivila našu inteligenciju dalje od njene ispravne i zdrave primjene. Oni nisu ono što nas čini da se ponašamo neljudski, jer mi svi imamo potencijal da se usprotivimo našoj urođenoj ljudskosti, kršeći istinu u našim srcima, ali nas čine da ispoljavamo neljudsko ponašanje do čudnih i nasilnih ekstrema. Prepušteni nama samima, mi bi se ponekad ponašali neljudski i onda to korigirali, odstranjujući nenormalnost. U pretjerivanju u našim luđačkim i neljudskim tendencijama, i u ekstremnim nekorigiranim devijacijama naše urođene inteligencije, Gnostici su vidjeli potpis tuđinske vrste koji strši iz najgorih ljudskih nedjela. Ontološki status Arkona je dvojan: oni egzistiraju na oba načina; i kao tuđinska vrsta neovisna o ljudskoj vrsti, i kao prisutnost u našim mislima, niz programa koji operiraju u našem mentalnom sklopu.
Radeći pomoću telepatije i sugestija, Arkoni pokušavaju da nas skrenu sa našeg ispravnog puta evolucije. Njihova najuspješnija tehnika je upotreba religiozne ideologije da insinuiraju njihov način razmišljanja i, posljedično, zamijeniti njihov mentalni sklop za naš. Prema Gnosticima, Judeo-kršćansko spasenje predstavlja primarnu strategiju Arkona, jedan tuđinski umetak. Čovječanstvo je vrsta ugrožena svojim vjerovanjima, i, najviše od svega, svojom religioznom iluzijom superiornosti.
Prepoznavanjem i odbacivanjem Arkona mi potražujemo našu moć.
Nego ... ko je za to da se mi negde sretnemo i popričamo?![]()

Jel može Karti?![]()

Ma može, al niko da predloži nešto konkretno već već obilaze ko mačor oko vruće kaše...![]()
Iz raznih smo gradova moramo odrediti koji je svima najblizi kad svi ne radimo a imamo pare za put moze i auto stopom.koliko dugo da budemo skupa gde da nocimo da jedemo ne mora bas svaki dan al za pivo mora se nadje pusenje nema, mislim duvana vutre i slicno.
Predlazite grad i da se vidi ko bi stvarno krenuo na put bez povratka.
Iz raznih smo gradova moramo odrediti koji je svima najblizi kad svi ne radimo a imamo pare za put moze i auto stopom.koliko dugo da budemo skupa gde da nocimo da jedemo ne mora bas svaki dan al za pivo mora se nadje pusenje nema, mislim duvana vutre i slicno.
Predlazite grad i da se vidi ko bi stvarno krenuo na put bez povratka.

, ona bi odmah desetodnevni boravak i pun pansion. Pa Golubice, ako nema vutre i duvana, onda nema ni piiiiva Moj predlog je - Beograd.
I - da rastemo zajedno.Pazi ti moju Golubicu kako se samo zahuktala...he, he, he. Ko bi reko..., ona bi odmah desetodnevni boravak i pun pansion. Pa Golubice, ako nema vutre i duvana, onda nema ni piiiiva
![]()
Pa dobro salim se malo so se odmah zestis,moze BG
Ti znaš da sam ja odgovorno čeljade.

Pa kad nećeš da učestvuješ u radu grupe... Kao svi ostali.![]()