e vidis u tome je razlika i to onoliko velika kao kad je mojsije razdvojio crveno more...sa jedne strane su svi neprijatelji srpskog naroda kao ti i tebi slicni, sa druge strane sam ja i meni slicni...a izmedju nas je nepremostiva provalija koju vi nikade necete preskociti kao sto je nikad nisu zuti radikali socijalisti i ostala komunisticka gowna busaci se u nacionalne grudi, a nama sa druge je jedini cilj da nivelisemo more i da vas sve potopimo jer samo tako od srbije kao drzave nesto moze i biti.
a dok je vas sa druge strane klanca, od nje ce biti ono sto je ćacilend danas kome se klanjaju samo atrofirani mozgovi svi redom rodom iz srpskih pripizdina sirom bivse yu, koji nisu ni znali ni u mirnodopsko vreme sta su kultura, vaspitanje, obrazovanje, vec su bili nizi sloj naroda koji je cutke postovao sta im je sistemski nametnuto kao modus civilizovanog ponasanja i cekao svojih pet minuta da pokaze svoje zivotinjsko lice ko su u stvari.
pametno smisljeno ko je smislio bez daljnjeg da napravi stetu celom regionu balkana znajuci kako ce se to odraziti na vecinu normalnih zitelja srbije, najvise iz srca sumadije koji su najvise zbog svojih ideoloskog stava u pogledu matice i ginuli kroz istoriju za prave vrednosti, a ne ginuli koljuci se kao mandrili sa prvim komsijama pa to predstavljali kao vid borbe za srpstvo...ili stalno hrabro begali kao ti, pa se iz ogranicene teritorijalne sigurnosti kurcili dok i odatle hrabro i junacki ne pobegnu.
i da, bio bi ko mojsije...ali ubiven...ali barem bi za nekoliko meseci na onaj svet poslao dosta okota koji je neprijatelj ove drzave i radi na njenom unistenju.