Antisrpska propaganda

Eto,to ti je glavni razlog što takvi poput tebe nikad neće na vlast u Srbiji.Tebi je čudno što su se komšije različitih nacionalnosti ubijale međusobno,ali ti zato ni malo nije problem napisat da bi ubio sopstveni narod.
Od takvih koji bi ubijali sopstveni narod da im je prilike,nema većeg nakota.
opet ti..stavljas mi u usta nesto sto bi voleo :lol:

znas koji je to nivo bede? ali ja sam kolegijalan i ovako seljobersko podmetanje tolerisem.
znaci da ti odgovorim...mene zabole za vlast jer sam sam sebi vlast i bio vlast dok sam imao i vodio firmu.

drugo zabole me sto su se komsije u bosni klale i koje vise poklao jer to nije bio moj rat...a kad bude u srbiji, veruj da cu sa ovoliko godina biti prvopozivac ako se ratuje protiv neprijatelja moje drzave i ne ocekujem da ti iz bosne ili neki tvoji jarani dodju i pomognu mi jer je to moja borba i moj rat a iz bosne su se jako fino pokazali 45 sta su radili kao oslobodioci po mojoj srbiji i mom beogradu.

kazes ja bi ubijao sopstveni narod :lol: opet ti kazem ako su tebi tvoj narod ove dileje koje sve sto vredi u ovom narodu stavljaju u vrecu gowana i to sutiraju kao krpenjacu, protiv takvih cu uvek..na svakom mestu...za pocetak ovde.

opet ti..stavljas mi u usta nesto sto bi voleo :lol:

znas koji je to nivo bede? ali ja sam kolegijalan i ovako seljobersko podmetanje tolerisem.
znaci da ti odgovorim...mene zabole za vlast jer sam sam sebi vlast i bio vlast dok sam imao i vodio firmu.

drugo zabole me sto su se komsije u bosni klale i koje vise poklao jer to nije bio moj rat...a kad bude u srbiji, veruj da cu sa ovoliko godina biti prvopozivac ako se ratuje protiv neprijatelja moje drzave i ne ocekujem da ti iz bosne ili neki tvoji jarani dodju i pomognu mi jer je to moja borba i moj rat a iz bosne su se jako fino pokazali 45 sta su radili kao oslobodioci po mojoj srbiji i mom beogradu.

kazes ja bi ubijao sopstveni narod :lol: opet ti kazem ako su tebi tvoj narod ove dileje koje sve sto vredi u ovom narodu stavljaju u vrecu gowana i to sutiraju kao krpenjacu, protiv takvih cu uvek..na svakom mestu...za pocetak ovde.
Super.Nevini uvijek plate ceh za one koje se mrzi.Uvijek je to tako bilo.Ništa novo.
Samo ti radi svoj poso.

Super.Nevini uvijek plate ceh za one koje se mrzi.Uvijek je to tako bilo.Ništa novo.
Samo ti radi svoj poso.
sta si sad rekao :lol:

pa nevini su platili glavom u hrvatskoj sto si ti pobegao a nisi ih branio. opet meni prisivas svoj kukavicluk.

sto se tice mrznje ona je samo kod tebe...fala bogu video dosta sveta i znam da nacionalnost ne igra nikavu ulogu ako je neko covek...a kad je neko gnjioda kao ti koji je em pored svega glup ko tocilo jer ne cita sta neko pise, onda takvima pomoci nema pa pobegao ti junace iz srpske u azerbejdzan.

a veruj da ces bezati iz nje vrlo brzo.

adendum..ja radim ovde od 2005., znaci nisam poslom, pre bi se moglo reci da si ti tako zelen od dva ipo meseca po poslu ovde :rotf:

sta si sad rekao :lol:

pa nevini su platili glavom u hrvatskoj sto si ti pobegao a nisi ih branio. opet meni prisivas svoj kukavicluk.

sto se tice mrznje ona je samo kod tebe...fala bogu video dosta sveta i znam da nacionalnost ne igra nikavu ulogu ako je neko covek...a kad je neko gnjioda kao ti koji je em pored svega glup ko tocilo jer ne cita sta neko pise, onda takvima pomoci nema pa pobegao ti junace iz srpske u azerbejdzan.

a veruj da ces bezati iz nje vrlo brzo.
Super.Znam ja da bi ti volio da ja opet budem izbjeglica i ostanem bez svega,ne moraš mi to stalno ponavljat.
Eto to nije mržnja kad tako nekom nešto želiš,to je ljubav.
Ja tebi tako nešto ne želim.Živ ti bio.

Super.Znam ja da bi ti volio da ja opet budem izbjeglica i ostanem bez svega,ne moraš mi to stalno ponavljat.
Eto to nije mržnja kad tako nekom nešto želiš,to je ljubav.
Ja tebi tako nešto ne želim.Živ ti bio.
eto rekoh li da si glup :lol:

ja ti zelim da sacuvas glavu i budes spreman ako sam vec ne uvidjas sta ce biti u srpskoj, ako se ne prizovu pameti i nastave da slusaju dvojac iz bg i bl-e.

isto ce biti dragi moj u srbiji jer ako mislis da ce to u srpskoj ostati bez reperkusija po srbiju mnogi se varaju...samo ja nemama gde da bezim... mislim mogu u usa, ali ovo je moja zemlja gde su grobovi mojih predaka i zabole me da begam iz nje.

u tome je takodje razlika izmedju mene i tebe.

ja njemu zelim zlo i nesrecu a on agituje iz druge zemlje meni u mojoj podrzavajuci najgori ljudski soj i vredjajuci studente da su strani placenici :lol:

za koji krasni q tebe briga sta se desava kod mene u srbiji..gledaj di si i sta ces sa sobom, da si hteo dosao bi iz hrvatske u srbiju a ne u srpsku. ako si vec pametno kako mislis izabrao, onda ne serendaj nama kako da uredjujemo nase dvoriste.

Санђак није био дио Србије тад а многи муслимани су проћерани тамо иако већи дио у Босну. Срби су уватили задњи воз што се тога тиче.
Мало је фалило заувијек остати турска провинција. :eek:
Санџак је тад био у саставу Босанског ејалета као и дио територије КиМ.

Ovi Hrvati u Bosni su samo branili svoje od Muslimana i Srba. Ispali krivi jer su u tome uspjeli.
Заборављаш да су и Срби у појединим моментима бранили Хрвате да не буду почишћени, као што су им и обезбјеђивали одступницу у пар наврата, али сјећање код вас ујака је као код кишне глисте.

Заборављаш да су и Срби у појединим моментима бранили Хрвате да не буду почишћени, као што су им и обезбјеђивали одступницу у пар наврата, али сјећање код вас ујака је као код кишне глисте.
To je bilo pare za granate gdje se plaćalo da Srbi opale artiljerijom za onoga tko plati.
Samo pokazuje da dok su se Srbi zezali jer nisu znali što bi sa punim jna skladistima, druge dvije strane nisu imale skoro ništa.

Izvor tanjug

HAG - Bivši načelnik Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Manojlo Milovanović potvrdio je pred Haškim tribunalom da je ubijanje muslimanskih zarobljenika posle zauzimanja Srebrenice u leto 1995. godine bilo ratni zločin. "Ne postoji opravdanje. To je ratni zločin", rekao je general Milovanović pošto mu je tužilac Piter Mekloski predočio borbeni izveštaj jedne jedinice Drinskog korpusa VRS u kojem piše da je 14. jula 1995. godine "zarobljeno i ubijeno između 1.000 i 1.500 neprijateljskih vojnika

Evo sta rece poznati general Milovanovic.

Da priupitam ove kvazi patriote sto negiraju zlocin

Jel Milovanovic ovde laze?
Proveri ti šta o je nemačkom streljanju ratnih zarobljenika u Jugoslaviji i Grčkoj mislio sud u Nirnbergu pa da nastavimo.

Doneli presudu da nemačka streljanja ratnih zarobljenika nisu ratni zločin.

Bilo je i toga a bilo je i kad ste bezali preko "cetnicke" teritorije i nista vam nije falilo.
Pa stotine tisuća Srba je bilo ili zarobljeno ili se selilo za Srbiju preko "ustaške" teritorije.
Kako je rekao srpski komandant sa Banovine nedavno u intervjuu, da su Srbi bili na mjestu Hrvata strah ga je pomisliti što je moglo biti uzimajući daleko manje primjere u obzir.

Pa da, vi ste u sličnoj situaciji kod Srebrenice radili lov na civile i sve ih pobili. Zamisli da,su to Hrvati napravili a mogli su. Ovako od petero stradalih u koloni radite neviđenu tragediju.
S tim da i sami Srbi ih kolone priznaju da je vojska bila medu civilima.
posle ebanja nema kajanja....ako su mogli sto nisu...joj ta humanost, necemo vas veceras nego ubijamo za 7 dana...

Back