мада, сада читам о OCD-ју, и тај чланак ме одвео до једног другог поремећаја, BDD (
http://www.adaa.org/understanding-a...lated-conditions/body-dysmorphic-disorder-bdd )
који мислим да имам?
јер ја генерално за себе мислим да сам ужасна у том смислу, али не само онако из куртоазије, него стваарно - типа толико да никад не бих могла да добијем посао или да кад бих имала радио емисију људи не би могли да ме слушају јер би знали да сам одвратна иииили да људи на пијаци не желе да ми продају сир
и зато се ја око свега трудим 3 пута више него нормалне особе, типа сама себи пишем рецепте за специјалне креме као резултат вишегодишњег прикупљања знања, и онда ми то праве у апотеци, мислећи да ми их је хирург преписао, или рецимо држим кокосово уље на глави 8 сати
и онда то заиста има резултат и људи кажу omg u so gorgeous а ја им не верујем, мислим ја знам да је то тако објективно али ја то не могу заиста да осетим, дисконектована сам од истине
чак и чињеница да о вему овоме причам толико ноншалантно говори колико сам дисконектована
али ипак мислим да је то због свих злобних људи који су ме вређали кроз живот и онда сам створила аутоматске репетитивне мисаоне обрасце да шта год урадим, никад не могу ништа постићи