1
111111
Gost
Zaboravih...da li neko ima po stomaku stalno neke zmarke i ako ih ima kako ih se resiti?To me strasno nervira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amladenovac:Zanima me to o cemu si pisala,jer imam psihicke probleme,u vidu strahova.Da li bi tu mogao da pomogne profesor. Kako moze da se dodje do njega,moj broj telefona je 0642367735,ako zelis javimi gde radi.anakin:e ima nesto novo i odlicno za depresivna stanja i to radi samo jedan tip u BGD-u (i Novom Sadu, tip zivi na dva mesta).
metoda se zove Feldenkrajs (probajte da nadjete na netu) i zasniva se na tome da svacije telo fizicki moze da oseti zdravlje i da promeni neke stvari koje je zasr.o mozak :wink: . terapija izgleda tako sto vas feldenkrajs terapeut pomera na prijatan i delikatan nacin, ali prilicno cudan (jer su to pokreti koje inace ne pravite)....poenta je u tome da su ljudski pokreti odraz psihickog stanja i da se promenom tih pogresnim pokreta automatski manjaju i popravljaju stvari u mozgu. ova terapija leci i teske psihicke bolesti (moj brat npr. ima ostecenje mozga i epilepticar je i ovo mu je pomoglo, bio je manje nervozan, bolje je spavao, hodao) pa cak i se moze poboljsati stanje nepokretnih ljudi.
probala sam i na svojoj kozi pa znam sta preporucujem!
necu ovde da dajem telefon coveka koji radi...ako vas interesuje, pisite mi. tip je potpuno siguran, profesor je na univerzitetu,kanadjanin je, terapija nije skupa a definitivno pomaz bez hemije, lekova....
savetujem ti da ne prekidas sa pijenjem ksalola.nemoze da ti skodi samo moze da ti pomogne,i ako treba postepeno povecavaj dozu ali vrlo polako.on ce da ti pomogne da se uspostavi hemijska ravnoteza u mozgu,ali treba vremena mozda i dosta vremena.ali koliko znam taj osecaj nije opasan jedeno sto je dosta neprijatan,od cega i ja patim. sto se tice osecaja u stomaku to uglavnom sve prati.sta je posledica a sta uzrok neznam.u svakom slucaju savetujem ti da ostanes mirna i to bukavalno da u napadu neprijatnosti pokusas da ostanes mirna znaci bez nervoznih pokreta i uznemirujucih misli.111111:Nedavno sam imala veoma mucan period u svom zivotu,mozda najgori.Imala sam vise vrsta strahova,pa sam se obratila lekaru.Uz ksalol sam se osecala bolje(resio mi je miran san),ali i dalje nisam svoj najgori problem.Ne uzimam vise lekove jer smatram da svoj problem treba da resim sama.,mada to moze da bude velika greska.Imam averziju prema lekaru pa i vise ne idem.Sada razmisljam da ponovo krenem,a ne kod istog lekara.Mislim da su mnogo bolji razgovori i diskusije sa dobrim lekarom uz kombinaciju lekova.Pa zato pitam imali neki dobar lekar u Nisu.
Na zalost ne znam na koja prava mislis,nasi zakoni su pod stalnim izmenama pa nisam sigurna da li ta vrsta poremecaja se vodi pod pravom na invalidsku penziju,morala bih da proverim pa da ti javim.radoznalost::shock: zacudila sam se borojem ljudi koji su posetii ovaj topic ili barem procitali/citali.....pa recite i vi vasa iskustva.....eto ja sam pokrenula temu...nije me sramota...treba da je sramota ovo drustvo, drzavu..jer se povodom nas vrlo malo prica....vrlo je tezko sa ovim ziveti, a pogotovo raditi....zaradjivati za zivot....ovom prilikom pitanje za dr...koja su prava nas "agorafobicara" jer ste upoznati sa zakonima EU....
Bilo bi vreme da o ovome pocne da se prica kao i o HIV-u, Dijabetesu...i svim drugim bolestima jer ovo jeste bolest....
pozdrav svima i sredni praznici (kako kome!!! :? )
To je moja prijateljica pila, zbog gutanja, kao da je imala neku knedlu u grlu, pocela je da mrsavi, inance i to je antidepreiv, probala ga je i necu da plasim imala je cele noci utisak kao da joj je neko dao anesteziju u jezik, i od tada pije samo bromazepam jer je on kazu dobar za taj njen problem! U ostalom pitaj lekara, da ti prepise neki antidepresiv koji se bolje podnosi. prozak, seroxat, zoloft, paxil....sada ih ima i ima. Ko zna sta ce jos smisliti!minasofijaptt.ju:volela bih da saznam da li je neko koristio amizol
Šta znači u potpunosti? To ne znači da te bila kakva terapija niti lekovi mogu izvući iz života i problema koje on donosi. Išla sam na terapiju dve godine i mislim da sam se izvukla. Ne znam da li potpuno i da li je to trebalo od sebe da očekujem. Htela sam da mi bude bolje, da živim lakše, da se osećam kao gospodar nad svojim životom, pa i svojim nedaćama. Uspela sam u tome. Ni sada se ne osećam idealno, žulja me po malo ponekad život i sve to, ali ja sam se definitvno promenila. I zadovoljna sam time.mh:interesuje me da li uopste postoji slucaj da se neko izvukao iz ovih problema, ali u potpunosti. moj psihoterapeut tvrdi da takvi slucajevi postoje. inace patim od anksioznosti i idem na psihoterapiju vec vise od godinu dana.![]()