1
111219681
Gost
zdravo svima.zeleo bih da se svima zahvalim na dobronamernom obracanju i recima podrske. mogu da kazem da se nekako lakse osecam kada znam da nisam jedini koji ima psihickih problema, koji mi prave dosta problema i nedaju mi da iskazem ono sto zaista jesam i da pokazem i dokazem delic svoga znanja,ali nadam se da cu to nekako da nadohnadim bar se nadam.sada bih rekao nekoliko reci o onome sto osecam cinimi se da bih se lakse osecao.cinimi se da ovi moji problemi ako su uopste problemi mi zadaju mnogo neprijatnosti,gledam oko sebe ljude kako mirno zive i necemu se raduju i nadaju dok sam ja izgubijo i veru i nadu.cinimi se da sam mozda i saznao o zivotu ono sto se moze saznati i da vise nema sta da se sazna tako da gotovo se vise nicemu ne radujem.vreme prolazi a ja nemam ni predpostavku kako da osnujem porodicu,kako i sta sa decom,osecam se kao crna ovca. isto tako moram da kazem da su me ovi problemi sprecili i da zavrsim fakultet i da mozda postanem covek.ali sta je covek.danas svi gledaju kako da te prevare,niko ne zeli da ti pomogne i samo gledaju da je njima dobro da imaju pare a ostale ko sisa.sedim u sobi i pisem na kompjuteru a tako bih zeleo da izadjem da slobodno prosetam i da se radujem i veselim zivotu.i kada izaedjem stalno mislim da ce da mi se nesto desi da u meni nesto nije u redu i da su svi ljudi srecni a ja jedini nesrecam.nije mi ni toliko stalo do mene nego do mojih roditelja i moje brace,najsrecniji bih bijo kada njima nebih zadavao problema jer oni su vise nego divni ljudi.zeleo bih da odem negde gde me niko nezna pa sta bude da bude.isto tako bih zeleo da kazem da nemam ni devojku,mozda bih bi to i pomoglo ali prosto neznam da pridjem da se obratim,da kazem sta osecam i kako se osecam.mozda je moj i veliko problem sto sam isuvise iskren i kada sam par devojaka rekao o sebi iskreno i otvoreno one su samo okrenule glavu.ne bih vise da gnjavim i imao bih jedno pitanje: da li negde u beogradu postoji neka kako da je nazovem organizacija gde se okupljaju ljudi sa slicnim problemima i medju sobom otvoreno razgovarju o svojim problemima? izvinjavam se sto nisam postovao pravopisna pravila ,velika slova i slicno,ali verujte mi da sam vrlo uzbudjen tako da nemojte da mi zamerite. zelim svima puno srece i zdravlja,nade i uspeha.