Antibiotik na svoju ruku

Пентраксил, нпр.
Penicilinski, lele

Зашто су вас наплашили да се од антибиотика умире?
Niko ne misli to, ali se stiče rezistencija i privremeno se narušava crevna flora, rizikuju gljivice itd

A kad na to primeniš tvoj recept antibiotici na svakih 6 meseci, nije ni privremeno nego trajno

Penicilinski, lele

Niko ne misli to, ali se stiče rezistencija i privremeno se narušava crevna flora, rizikuju gljivice itd

A kad na to primeniš tvoj recept antibiotici na svakih 6 meseci, nije ni privremeno nego trajno
Бу..хууу...ризикују гљивице.

И од преласка улице ризикујем смрт, па то не значи да треба да избегавам прелазак улице.

pijem antibiotike na svoju ruku
imam 51 godinu i završeno znam kod npr upale sinusa da bez antbiotika nece proci, pa lepo iskukam i cao
obzirom da moj stomak jako ne voli antibiotike, to je samo u slucaju kad ocu da lupam glavom od zid od bola
Vidi meni je za ledja posle godinu dana patnje prepisan midokalm za opustanje misica ,sto me bacilo u krevet da ne mogu da ustanem,to je vrsni lekar iz klinickog prepisao,da ne pisem usput na koga sam jos naletao,drugi put kapi za oci na koje sam imao alergiju
midokalm pijem ko kokice :rotf:

Gljivice su jako neprijatna infekcija koja može da stvori sistemske probleme

Јесте, сви смо ми луди, а?

Реци ми, колика је вероватноћа да ће од употребе антибиотика да се појаве гљивице, ако се нпр. користе једном у 6 месеци због неке упале..или већ...чега...

Poslednja izmena od moderatora:
Јесте, сви смо ми луди, а?

Кад су сви око тебе луди, можда ипак треба себе да преконтролишеш.

Реци ми, колика је вероватноћа да ће од употребе антибиотика да се појаве гљивице, ако се нпр. користе једном у 6 месеци због неке упале..или већ...чега...
95%

Nisam farmaceut al ti j*ebem farmaceuta

pijem antibiotike na svoju ruku
imam 51 godinu i završeno znam kod npr upale sinusa da bez antbiotika nece proci, pa lepo iskukam i cao
obzirom da moj stomak jako ne voli antibiotike, to je samo u slucaju kad ocu da lupam glavom od zid od bola

midokalm pijem ko kokice :rotf:
Pazi kad nisam mogo dustanem posle par kom,misici trokirali,ledja jos vise bole,umesto da vezbama ojacam sve sto svaki laik zna

Koliko je stetno piti antibiotik na svoju ruku i zasto? Kad pomaze a kad steti? I kako se uopste dolazi do antibiotika ako ne preko lekara? S druge strane imajuci u vidu nas zdrastveni sistem i kako je komplikovano doci do lekara a tek do strucnosti ne mozemo a da se ne nacudimo kako to da se nalazimo u 21 veku u usponu civilizacije a da nam je uskraceno pravo da sami sebe lecimo. Dakle mogu da se drogiram a ne mogu da uzmem antibiotik.

677z381_Antibiotici.jpg
Pravda za komšinicu sa trećeg i njeno iskustvo !
Pravda za samolečenje

95%

Nisam farmaceut al ti j*ebem farmaceuta

Дакле, од 100 корисника антибиотика 95 ће добити гљивице, или...од 10 пута (нпр. за 5 година), веватноћа је да ће свако ко користи антибиотике да добије гљивице 9 или 10 пута за тих 5 година?

Poslednja izmena od moderatora:
Pazi kad nisam mogo dustanem posle par kom,misici trokirali,ledja jos vise bole,umesto da vezbama ojacam sve sto svaki laik zna
midokalm se daje kad je grc u musicima..npr ja sam od sedeceg posla imala taj grc u cratnom i ramenom pojasu..za to sam pila
za bol u srednjim ledjima pomaze smao mazasa, jer se tu prave kbrge
za pol u donjim ledjima sau najefikasnije vezbe..
to sam sve sama skontala :)))))

Дакле, од 100 корисника антибиотика 95 ће добити гљивице, или...од 10 пута (нпр. за 5 година), веватноћа је да ће свако ко користи антибиотике да добије гљивице 9 или 10 пута за тих 5 година?

Ко је ову пустио на форум?
Tako je, gljivice zafasuju skoro svi koji piju antibiotike, jer antibiotici uglavnom imaju širok spektar delovanja, počiste i dobru floru, kojoj posle treba vremena da se obnovi (meseci čak). Još ako za to vreme pojačano jedu slatko i masno, šansa je 99%

A simptomi variraju, neko može da ne primeti ništa, dok drugi prijavljuju čak i promene raspoloženja, mada su najčešći problemi sa varenjem, nadutost i svrab genitalne regije

Gljivice su ono kad te svrbi guza kad kakiš

midokalm se daje kad je grc u musicima..npr ja sam od sedeceg posla imala taj grc u cratnom i ramenom pojasu..za to sam pila
za bol u srednjim ledjima pomaze smao mazasa, jer se tu prave kbrge
za pol u donjim ledjima sau najefikasnije vezbe..
to sam sve sama skontala :)))))
ee idi to reci tom pacijentu koji se kurci na meni pred ribama na praksi umesto da leci

ma idi posle svh ovih godina, sve sama proveravam i trazim drugo trece i peto misljenje
recimo imam vodu u stopalima.
kazu mora da je srce
ili mora da su bubrezi
ili mora da je autoimuna
sve nalaze uradim
nije srce
nisu bubrezi
nije autoimuna
sta je? nemamo pojma..

Back