Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.496
Ja uopsteno ne znam sta je lek sta antibiotik jer sve izbegavam,mislim da obicni smrtnici i ne treba da znajuTema je o antibioticima a ne o lekovima uopšteno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uopsteno ne znam sta je lek sta antibiotik jer sve izbegavam,mislim da obicni smrtnici i ne treba da znajuTema je o antibioticima a ne o lekovima uopšteno
Za svaki antibiotik sad ide i probiotik,kako pre nismo za to znali

Krkaj samo dobru hranu i batali lekove ...Za svaki antibiotik sad ide i probiotik,kako pre nismo za to znali
Pre jednom u 6 godinaНеће ако их користиш једном у 6 месеци
Пентраксил, нпр.Pre jednom u 6 godina
Kakav antibiotik na svakih 6 meseci, jesi ti pri čistoj svesti
Penicilinski, leleПентраксил, нпр.
Niko ne misli to, ali se stiče rezistencija i privremeno se narušava crevna flora, rizikuju gljivice itdЗашто су вас наплашили да се од антибиотика умире?
Бу..хууу...ризикују гљивице.Penicilinski, lele
Niko ne misli to, ali se stiče rezistencija i privremeno se narušava crevna flora, rizikuju gljivice itd
A kad na to primeniš tvoj recept antibiotici na svakih 6 meseci, nije ni privremeno nego trajno
midokalm pijem ko kokiceVidi meni je za ledja posle godinu dana patnje prepisan midokalm za opustanje misica ,sto me bacilo u krevet da ne mogu da ustanem,to je vrsni lekar iz klinickog prepisao,da ne pisem usput na koga sam jos naletao,drugi put kapi za oci na koje sam imao alergiju

Gljivice su jako neprijatna infekcija koja može da stvori sistemske probleme
95%Јесте, сви смо ми луди, а?
Кад су сви око тебе луди, можда ипак треба себе да преконтролишеш.
Реци ми, колика је вероватноћа да ће од употребе антибиотика да се појаве гљивице, ако се нпр. користе једном у 6 месеци због неке упале..или већ...чега...
Pazi kad nisam mogo dustanem posle par kom,misici trokirali,ledja jos vise bole,umesto da vezbama ojacam sve sto svaki laik znapijem antibiotike na svoju ruku
imam 51 godinu i završeno znam kod npr upale sinusa da bez antbiotika nece proci, pa lepo iskukam i cao
obzirom da moj stomak jako ne voli antibiotike, to je samo u slucaju kad ocu da lupam glavom od zid od bola
midokalm pijem ko kokice![]()
Pravda za komšinicu sa trećeg i njeno iskustvo !Koliko je stetno piti antibiotik na svoju ruku i zasto? Kad pomaze a kad steti? I kako se uopste dolazi do antibiotika ako ne preko lekara? S druge strane imajuci u vidu nas zdrastveni sistem i kako je komplikovano doci do lekara a tek do strucnosti ne mozemo a da se ne nacudimo kako to da se nalazimo u 21 veku u usponu civilizacije a da nam je uskraceno pravo da sami sebe lecimo. Dakle mogu da se drogiram a ne mogu da uzmem antibiotik.
![]()
95%
Nisam farmaceut al ti j*ebem farmaceuta
midokalm se daje kad je grc u musicima..npr ja sam od sedeceg posla imala taj grc u cratnom i ramenom pojasu..za to sam pilaPazi kad nisam mogo dustanem posle par kom,misici trokirali,ledja jos vise bole,umesto da vezbama ojacam sve sto svaki laik zna
))))Tako je, gljivice zafasuju skoro svi koji piju antibiotike, jer antibiotici uglavnom imaju širok spektar delovanja, počiste i dobru floru, kojoj posle treba vremena da se obnovi (meseci čak). Još ako za to vreme pojačano jedu slatko i masno, šansa je 99%Дакле, од 100 корисника антибиотика 95 ће добити гљивице, или...од 10 пута (нпр. за 5 година), веватноћа је да ће свако ко користи антибиотике да добије гљивице 9 или 10 пута за тих 5 година?
Ко је ову пустио на форум?
ee idi to reci tom pacijentu koji se kurci na meni pred ribama na praksi umesto da lecimidokalm se daje kad je grc u musicima..npr ja sam od sedeceg posla imala taj grc u cratnom i ramenom pojasu..za to sam pila
za bol u srednjim ledjima pomaze smao mazasa, jer se tu prave kbrge
za pol u donjim ledjima sau najefikasnije vezbe..
to sam sve sama skontala))))
i marija66 strana. SažmiЕво нешто мало науке на тему антибиотика.
https://www.zdravlje.gov.rs/view_file.php?file_id=527&cache=sr