Ante Gotovina i Mladen Markač oslobođeni!

Kakva ce biti odluka zalbe hrvatskim generalima u Hagu ?

• Tuzba ce biti odbacena, a kazna potvrdjena.

• Tuzba ce biti uvazena, a kazna smanjena.

• Oslobadjajuca presuda.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Geopoliticka vaznost Srba se smanjuje , vec su nestali u Hrvatskoj jos malo pa ce da nestanu i u Srbiji i super "zapad" se pomera prema istoku. A Srbadija? Oni koji imaju para super se provode, nocni zivot je strava a ostali? jos malo pa ce pasnjaci da zazelene, ojha.

Za sada je dovoljno da Srbija batali opsesivno ganjanje nedostižnih ciljeva na nivou maštanja i samoobmane i okrene se neposrednoj proizvodnji.

Da opsesiju utučenosti i nepravde zameni opsesijom stvaranja.

Ako se ujedinimo oko cilja da stvorimo nešto što će svet kupovati mi smo već odneli veliku pobedu nad svojom dezorjentisanošću.

Oвом срамном политичком пресудом распршила се и последња нада евроатланских авантуриста у Србији да се Србија прикључи чеду Билделберг групе Европској унији.
Европска унија ће бити унија са рупом у свом срцу, њена даља експанзија и просперитет зависиће од моћи Русије у самом њеном срцу.

Za sada je dovoljno da Srbija batali opsesivno ganjanje nedostižnih ciljeva na nivou maštanja i samoobmane i okrene se neposrednoj proizvodnji.

Da opsesiju utučenosti i nepravde zameni opsesijom stvaranja.

Ako se ujedinimo oko cilja da stvorimo nešto što će svet kupovati mi smo već odneli veliku pobedu nad svojom dezorjentisanošću.

Mi ne umemo ni cackalice da proizvedemo a da nemaju feler. Jedina nada nam je proizvodnja poroka, bluda, kocke, droge i prostitucije, u tome smo dobri.

Mi ne umemo ni cackalice da proizvedemo a da nemaju feler. Jedina nada nam je proizvodnja poroka, bluda, kocke, droge i prostitucije, u tome smo dobri.
Не лупетај, квалитет производа пре '91. у Србији превазилази квалитет данашњих производа из Европске уније који се продају у Србији.

Ma moze. Imali smo zastarjelu mehanizaciju, i nije se investiralo u novo. A sad isto to, ne investira se, nego se prodaje racunajuci da ce neko drugi investirati.
Mi uzimamo kredite da isplatimo plate politicarima, i drzavnom sektoru, i da cistimo ulice i smece.

Не лупетај, квалитет производа пре '91. у Србији превазилази квалитет данашњих производа из Европске уније који се продају у Србији.

Aha, naravno. Evo EI TV sluzi kao mnogo dobar drzac za novine, bolji nego mnogo sta sto mozs da nadjes danas na trzistu drzaca.

Ma moze. Imali smo zastarjelu mehanizaciju, i nije se investiralo u novo. A sad isto to, ne investira se, nego se prodaje racunajuci da ce neko drugi investirati.
Mi uzimamo kredite da isplatimo plate politicarima, i drzavnom sektoru, i da cistimo ulice i smece.

Mi uzimamo pare da poplacamo plate radnicima, a ti radnici posle trose pare na poroke. Znaci, poroci su jedino sto nas moze izvaditi iz septicke jame.

:hahaha: :hahaha:

Zato ste ih prodavali ili na domaćem tržištu ili na ruskom.
Продали смо бре 145 000 аутомобила Југо Америци.
Хрватској сигурно дупло више и сада се у Хрватској возе.
О прехрамбеним производима да не пишем, квалитет је далеко изнад оног што ЕУ продаје постсоцијалистичким земљама.
Текстил, обућа исто.
Гледам италијанску обућу Бата, они је праве у Албанији, Румунији, па ко ће бре у Београду то да обује?

Продали смо бре 145 000 аутомобила Југо Америци.
Хрватској сигурно дупло више и сада се у Хрватској возе.
О прехрамбеним производима да не пишем, квалитет је далеко изнад оног што ЕУ продаје постсоцијалистичким земљама.
Текстил, обућа исто.
Гледам италијанску обућу Бата, они је праве у Албанији, Румунији, па ко ће бре у Београду то да обује?

Ne bih se ja time hvalio. :lol:

Back