Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.307
Ni jedna knjiga mu nije ispod 2.5Kg, tvrd povezDa sada imam para upisao bih postdiplomski, samo da me dopadne čast Dr. Vojislava Šešelja osloviti s "kolega".
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni jedna knjiga mu nije ispod 2.5Kg, tvrd povezDa sada imam para upisao bih postdiplomski, samo da me dopadne čast Dr. Vojislava Šešelja osloviti s "kolega".
![]()
Nekad mi je bilo zabavno gledati blesiranja tih likova, no čovjek se zasiti.Ante Gotovina je heroj Hrvatskog naroda. Vojničina i ljudina. Apsolutno sve njegove izjave govore tome u prilog. Dok je bio u Hagu, i kada je izašao iz Haga. Od njega nećeš čuti ni jednu lošu riječ prema bilo kome.
Vratio se iz Legije Stranaca te igrao veliku ulogu u formiranju oslobodilačke i pobjedničke Hrvatske vojske, a krenuo je u pravu akciju tek kada su krajiški Srbi unatoč svim savjetima da prihvate plan Z4 to odbili. Dobili ste što ste tražili.
Plus, Gotovina je oslobođen od strane Haga a opet se u medijima pojavljuje samo na nekim obljetnicama te govori o budućnosti , a ne o ratu. Kod vas su osuđeni ratni zločinci Šljivančanin, Šešelj i ostali redovni gosti na televizijama i gotovo stalno govore o ratu, prošlosti i budućim planovima za osvajanje teritorija. To dovoljno govori o svijesti 2 naroda. Hrvati su otišli daleko naprijed od Srbije u gotovo svakom smislu. Okrenuti budućnosti, gledaju sebe i guraju naprijed. Dok je Srbija na žalost onih normalnih Srba i susjeda pored ostala zarobljena u svojoj mitomaniji o božanskom narodu i velikoj srbiji koja se nikad dogoditi neće.
Pa i nisi u krivu.To na hrvatskom forumu, ovde u Srbiji demokracija.
Tražio sam po Hrvatskoj "Rimokatolički zločinački projekat veštačke hrvatske nacije" na latinici, ali ga nisam našao.Ni jedna knjiga mu nije ispod 2.5Kg, tvrd povez
dapačePa i nisi u krivu.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Ante_Gotovina
Odrastao je kraj Zadra u porodici ribara Milana Gotovine i Ane Miočev. U četvrtoj godini je ostao bez majke. Ima mlađeg brata Borisa i mlađu sestru Anicu, kao i polubraću Šimu i Branimira iz očevog drugog braka. U 17. godini napustio je školu i s nepunih 19. pridružio se Legiji stranaca , gde je dobio novi identitet, Ivan Grabovac. Posle obuke je otišao u padobransko-diverzantski puk. Prvu borbenu akciju imao je u Džibutiju 1974, a zatim su sledile intervencije u Čadu, Zairu, Obali Slonovače... Godine 1982 radio je kao ratnik instruktor u Gvatemali, Kolumbiji i Paragvaju, sa povremenim odlascima u Gabon.
Gotovina je u Francuskoj tri puta osuđivan. Prvi put 1986. na pet godina zatvora zbog pljačke iz 1981. i tu kaznu je navodno , izdržao. Drugi put 1993, osuđen je na dve godine zatvora za učešća u otmici i iznuđivanju, a 1995. na 30 meseci, tako zbog iznuđivanja
hebote opet forum hr....nemam ništa protiv ali će me i ovdje uskoro izgleda banirati jer ne smatram urlik - za dom spremni - uzvikom iz hrvatske opere....kažu srbi - hrvati su pokatoličeni srbi...ja koliko vidim na ovom forumu prije su srbi hrvati pravoslavne vjere...
Ako tako piše Informer, to mora da je istina.
Šta tebi više treba od dokaza?
Čini mi se da si zaboravio na činjenicu da nije Hrvatska vojska razarala Zemun nego je JNA razarala Vukovar.Интригантна чињеница да се хрватски грађанисти не стиде лика и дела овог класичног кримоса из неке далматинске вукојебине, за разлику од њихових овдашњих колега који имају изливе неконтролисане мржње према еквивалентима на српској страни. Или су локални тешке ’чке, или су хрватски тешки дволичњаци.
Vidi ovo:Čini mi se da si zaboravio na činjenicu da nije Hrvatska vojska razarala Zemun nego je JNA razarala Vukovar.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gospić_massacreNisu Hrvati u Vojvodini proglasili "SAO" iz koje su proterali lokalne Srbe već su Hrvatski Srbi napravili tzv. "RSK" iz koje su već 1991. godine bili proterali 170 000 Hrvata, a do 1995. godine, proterali su 400 000 Hrvata i drugih nesrba.
Jesi li ti Hrvat ili Bošnjak? Hrvati su inače dobili preko 300 godina robije u Haagu.Nije Haški tribunal pravosnažno osudio viteškog generala Antu Gotovinu na 35 godina za zločine protiv čovečnosti, već bivšeg inspektora MUP-a Republike Hrvatske Milana Martića,
a koji je bio istog majndseta kao i ovi Oskarovi polićaciji koji privedu studentkinju, pa joj razbiju glavu o sto u kancelariji!
Koja prazna sela?
https://www.vecernji.hr/enciklopedija/ante-gotovina-18184
General, zapovjednik snaga koje su u Oluji oslobodile Knin
Ante Gotovina
Znači "autošovinista" i "Jugosloven" je svaki od nas SRBIJANACA samo ako je svestan notorne istine da je takozvana "Republika Srpska Krajina" bila samoproglašena, međunarodno nepriznata, ZLOČINAČKA paradržava, u cilju "stvaranja Jugoslavije s onima koji u njoj žele da ostanu" iliti Velike Srbije u varijanti Vojislava Šešelja, nasilnim i nezakonitim putem instalirana na onim delovima teritorije Republike Hrvatske koje su bile okupirane od strane JNA soldateske pod komandom poludelih generala-kriptostaljinista, zatim od strane zločinačkih paravojski čije su vođe od strane Miloševićeve tajne policije birane iz kriminalnog miljea, i do zuba naoružanih, uglavnom pijanih lokalaca, i u kojoj su se vršili progoni na političkoj, rasnoj i verskoj osnovi, u kojoj su već 1991. godine počinjeni zločini protiv čovečnosti poput zlostavljanja u improvizovanim zatvorima, deportacije, prisilno premeštanja civila pri čemu su mnogi civili, kao i zarobljeni hrvatski vojnici i policajci svirepo ubijani, o čemu postoje tone dokaznog materijala i stotine sati iskaza svedoka i žrtava i zbog čega je ceo vrh tzv. "RSK" pravosnažno osuđen u Haškom tribunalu, sudu osnovanom od strane Ujedinjenih nacija koji je Republika Srbija zvanično priznala i sa kojim je sarađivala u punom obimu?Ваистину интригантна. Само што су ту корени много дубљи. Српска грађанска опција у мањој мери, аутошовинисти у оквиру ње у потпуности, махом су појединци српског порекла, за које се ипак тешко може рећи да су припадници српске нације. Они су и даље некакви Југословени. То се чак преноси на њихове потомке. Гнушају се свега или барем имају отпор, према свему што носи српски предзнак. То је наш огроман проблем. Ти људи су махом елита српског друштва. Они су Срби само из нужде и морања.
Са Хрватима то није случај. Они заиста имају хрватску грађанску опцију, која нема проблем да се идентификују са оним што се сматра позитивним примерима хрватског родољубља. Оштра границу праве и дистанцирају се само у случају јасних усташких манифестација. У том смислу је и она будалетина од Томпсона, прихватљива непријатно великом броју Хрвата. Мало се зачепи нос, жуја и на концерт.
Nitko nije bombardiao Knin (za razliiku od Vukovara), nego su potučene vojne snage na prilazima, na Crvenoj zemlji i onda se sve srušilo.Prazan grad.
Bombardovali Knin ovi pobegli i to je to.
Kakva genijalnost a?
Auu strašno! Ma da,Објасни то Новаку Ђоковићу. Он се формирао као личност управо под утицајем западног модела.
Ja sam SRBIJANAC znači pravi Srbin iz srca tzv. uže Srbije šta je jedina Srbija i nikada neće bude neke druge Srbije osim te.Jesi li ti Hrvat ili Bošnjak?
Viteški general Ante Gotovine nije među njima, on je pravosnažno oslobođen svih optužbi.Hrvati su inače dobili preko 300 godina robije u Haagu.
Ja sam SRBIJANAC znači pravi Srbin iz srca tzv. uže Srbije šta je jedina Srbija i nikada neće bude neke druge Srbije osim te.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_BuraViteški general Ante Gotovine nije među njima, on je pravosnažno oslobođen svih optužbi.
Jer je Haški tribunal radio isključivo u vašem interesu.Ratni zločinac nije pošto je u Haškom tribunalu pravosnažnom presudom oslobođen svih optužbi.
NE! Gotovina oslobođen da bi Hrvati lakše progutali udicu NATO-EU integracija!!Teski ratni zlocinac...oslobodjen u HAGU zbog Amerikanaca koji su uticali na sudije da ga oslobode.
Ne treba ti Haski sud kao dokaz...vec pogledas sam sta je ostalo od Krajine...koliko kuca je spaljeno i koliko ljudi je pobijeno...
ALI, za one Hrvate u farmerkama i patikama je Gotovina stvarno bio 'general' po vojnom iskustvu...Znanje ratnog zločinca Ante Gotovine se ne može usporediti sa znanjem general-pukovnika Ratka Mladića koji je završio srednju vojnu školu kao i sve vojne škole - akademije Jugoslovenske narodne armije. Četvorogodišnjo Vojnu akademiju završio je sa prosekom 9.57
Potom je završio dvogodišnju Komandno-štabnu akademiju kao prvi u rangu sa prosekom 9.57.
Završio je i vojno jednu godišnju školu - KŠŠ OC VVŠ KOV JNA.
http://vinkovci.com.hr/svijet/wikil...rena-oluja-nije-vojni-uspjeh-a-slovenci-misle
A kojeg je premijera po tebi trebao da makne Gotovina???Gotovina bar nije roknuo vlastitog premijera kao vaš nepismeni legionar kriminalac..
Mitterranda.A kojeg je premijera po tebi trebao da makne Gotovina???![]()
Za neke su i Ratko i Radovan heroji! Za ostalo, postoji velika razlika: Za Hrvate je GRAĐANSKI rat završio, ali za SRBE još NIJE..... KAPITO???Ante Gotovina je heroj Hrvatskog naroda. Vojničina i ljudina. Apsolutno sve njegove izjave govore tome u prilog. Dok je bio u Hagu, i kada je izašao iz Haga. Od njega nećeš čuti ni jednu lošu riječ prema bilo kome.
Vratio se iz Legije Stranaca te igrao veliku ulogu u formiranju oslobodilačke i pobjedničke Hrvatske vojske, a krenuo je u pravu akciju tek kada su krajiški Srbi unatoč svim savjetima da prihvate plan Z4 to odbili. Dobili ste što ste tražili.
Plus, Gotovina je oslobođen od strane Haga a opet se u medijima pojavljuje samo na nekim obljetnicama te govori o budućnosti , a ne o ratu. Kod vas su osuđeni ratni zločinci Šljivančanin, Šešelj i ostali redovni gosti na televizijama i gotovo stalno govore o ratu, prošlosti i budućim planovima za osvajanje teritorija. To dovoljno govori o svijesti 2 naroda. Hrvati su otišli daleko naprijed od Srbije u gotovo svakom smislu. Okrenuti budućnosti, gledaju sebe i guraju naprijed. Dok je Srbija na žalost onih normalnih Srba i susjeda pored ostala zarobljena u svojoj mitomaniji o božanskom narodu i velikoj srbiji koja se nikad dogoditi neće.
Javio se u Legiju da izbjegne zatvorRobijao je u francuskom zatvoru za krađu zlatnog lančića?
NE! Gotovina oslobođen da bi Hrvati lakše progutali udicu NATO-EU integracija!!Poznato je da to NE bi prošlo na referendumu, uz uslov da 50 procenata upisanih treba biti ZA!!Pa je maknut taj uslov!!!
![]()