Mislim da bi bilo fer da za neki dan aktivne članice sa teme objave statistiku, ali nemojte da preuveličavate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na neki iz arhive.....Jel smem ja da se takmicim sa tudjim tukijem![]()

Izaberem neki, favoritMislis na neki iz arhive.....![]()
Ne biraj još, još nisu otišli gostiIzaberem neki, favorit![]()
Ako zafali...imas uvek opciju pomoc prijatelja......Izaberem neki, favorit![]()

Pa hajde, idi kao do kupatila, da ukljucis masinuNe biraj još, još nisu otišli gosti
Jes, pa da išetam iz kupatila ko čiviluk i obaram čaše dok im sipam sok.Pa hajde, idi kao do kupatila, da ukljucis masinu
Pa posle da objave kako je to predsednikov.Ne moze da stane u kadar telefona. Jedino neku kameru sa RTS-a da mi nabavite. Poy
moj moožEEAman recite kome, ne može da stoji doveka!

Njegovo je sve u ovoj drzavi. Pa neka uzme i moju pishu.Pa posle da objave kako je to predsednikov.
Sigurno bi ti bilo loše sa onakvim usnamaNjegovo je sve u ovoj drzavi. Pa neka uzme i moju pishu.
И ријалити програми су почели као забава...Zekse, nemoj da si partibrejker - ucestvuj- opusti se malo.
Pusti rat u Ukrajini -uzivaj u zivotu.
Gosti su ti sami, idi polako i pokazi im gde su vrata, pa se vratiSigurno bi ti bilo loše sa onakvim usnama
Nije ovo Fakultet dramskih umetnosti vec forum,mesto sa hiljedu sadrzaja....И ријалити програми су почели као забава...
Од срамоте форума, а не комплекса величином ките нецвећа.Kad su culi kriterijume:
Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju propadose.
Da spustimo na 8cm?![]()
Чек, ви стварно мислите да се шаљу слике овог?Nije ovo Fakultet dramskih umetnosti vec forum,mesto sa hiljedu sadrzaja....![]()
kojekude ti je onaj bottom karadjordje sto odgovara na nosfijeve poruke od pre 10 danaZasto je to tako veliki tabu?
Obican penis.
Neko ima lepsi neko ruzniji.

, kako se priče šire po kuloarima.