gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Diskrecija zagarantovana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moju erotsku ko je god dobio nek okači javno, sa mojom dozvolomSta vi cure mislite,da u arhivi mi,muški članovi nemamo vaše slike koje smo dobili u PP.....sreća pa smo mi džentlmeni i ne hvalimo se....![]()
što bi? kulturne žene ne prijavljuju...Kakvi manijaci, što to nisi odma' prijavila!

Zaključaj se sad, inače ima da svi krenu tebi da šalju.Nisam tužibaba![]()
Ma vidiš da se zezam.što bi? kulturne žene ne prijavljuju...![]()
Кључна разлика.......sreća pa smo mi džentlmeni i ne hvalimo se....![]()
Evo saću.Moju erotsku ko je god dobio nek okači javno, sa mojom dozvolom![]()

Ja jednu i to na prevaru, bilo je: hoćeš da vidiš svjetionikInace , zezam se, na ovom forumu sam za 15 godina dobila ja mislim samo jedan ili dva tukija
Znaš li ti koliko su neki ljudi bukvalni, sve ozbiljno shvate.Jel moguće da moram naglasiti da se zezam?![]()
A vidim, nema veze, bitno je da je meni zabavnoZnaš li ti koliko su neki ljudi bukvalni, sve ozbiljno shvate.
Taj tuki koji sam poslala je sa whatsappKoliko sam čitao više si slala po forumu
Možemo li ovu temu da zaobiđemo?!Taj tuki koji sam poslala je sa whatsapp![]()
Pa pošalji mi razglednicu a ne ono, božemeprosti.A dupe, dupe mogi da saljem umesto NG razglednica, toliko mi to nije nista wow
A nisi mi zanimljiv u tom smislu hehehhe.Pa pošalji mi razglednicu a ne ono, božemeprosti.
Ok, definitivno za tebe više nema preporuka, zabeležena si u blokče.A nisi mi zanimljiv u tom smislu hehehhe.
Nista lose, nego moram biti insipirana
Blago njojOk, definitivno za tebe više nema preporuka, zabeležena si u blokče.
Dobro, dobro, tražićeš ti mene.Blago njoj![]()