Annunaki

Da li je covek nastao evolucijom majmuna?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pokusajte za zamislite da ste vi jedan detektiv, gledali ste verovatno gomilu kriminalistickih seirja, kako to oni rade kad istrazuju nesto bez vidljivih materijalnih dokaza...bar u pocetku...
Krece se od MOTIVA.... znanje ostavite po strani a logiku stvaite u prvi plan, ja sam inace najvise voleo taj predmet :)
Pa hajde da krenemo od motiva...
Motiv za raskol u Hriscanskoj crkvi?
Motiv Srba da se bore protiv Istocnog Rimskog carstva?
Motiv za nastanak Muslimanske vere?
Motiv Hitlera za holokaust?
... i na kraju sta znaci to Pravoslavna vera i odakle to da su Srbi nebeski narod, ko je to izmislio, Nemanjici?
Nisu samo Srbi vec su i neki drugi...Srbi su narod koji sledi Hrista on je dosao sa neba.
Uzmite 10 bozijih zapovesti napisite ih na papir, uporedite ortodoksno hriscanstvo sa rimokatolickim sa islamom i cim ocete i videcete ko se jedino drzi tih zapovesti....i gde je vera u Hrista najmanje evoluirala...
Piate se zasto bi neko sve ovo radio? pa procitajte gore postove, pogledajte oko vas ko danas vlada svetom.... a mozemo sacekati i 2 avgust da vidimo kome ce Amerika predati da vlada covecanstvom..itd...i ovo vam je mnogo....

predace kini,to se vec vidi iz aviona..opet logika,ko ima najvise para...te kome amerika duguje

sto se tice vere...stavi se u poziciju da nisi pravoslavac.......i vidi dal bi isto rezonovao

Zmiju iz Edenskog vrta, pametan je ovaj sto je budaala, tako je to obicno i u stvarnom zivotu :)
Aj da ne budem ja najpametniji jer to svakako nisam, recu samo da je ta zmija imala noge da ona nije nudila jabuku Evi vec nesto drugo....a Eva je to prihvatila :)
I zmija nije simbol mudrosti itd...
I dan danas kazemo "krije kao zmija noge!" dalje mozete vec da nastaite samo a ja cu da vam pripomognem :)

moze biti,ali opet kazem....to je zaostavstina jevreja...nema tih prica u drugim tradicijama...ajdmo traziti dokaze...ne citati bibliju
recimo dokaz je to da su nasli rudna iskopavanja na tlu juzne amerike za koja se veruje da su starija od 100.000 god.....biblije je za sada bestseler...nema dokaza

Hrist je mnogo toga ostavio iza sebe kroz svoja ucenja.
Ja sve sto posmatram posmatram kao Hriscanin, gresim i ja naravno jer i ja ucim i sve je to deo moje religije.
Nego boli me glava, mnogo sam se preforsirao ovih dana, moram malo da odmorim druze iscrpilo me ovo
A voleo bi da i ja dobijem neke odgovore, zato sam i zapoceo ovo "cistiliste" :)

Ja sve sto posmatram posmatram kao Hriscanin, gresim i ja naravno jer i ja ucim i sve je to deo moje religije.
Nego boli me glava, mnogo sam se preforsirao ovih dana, moram malo da odmorim druze iscrpilo me ovo
A voleo bi da i ja dobijem neke odgovore, zato sam i zapoceo ovo "cistiliste" :)

ne zahebavaj.....gde je kondicija....izgleda da si dugo bez posla,pa se ulenjio;)

elem...sta je poenta sa ovom slikom......pritom,nije ju naslikao Van Gog vec Da Vinci...no nije bitno.daj nam resenje

Odgovori na pitanja koja si postavio su vrlo prosti.....nazalost,skoro sve se moze povezati sa dve stavke...moc i novac

cak i ubijanje jevrerja od strane hitlera ima veze sa novcem....pritom,vidis koliko zla nanese svetu iz Amerike,gde su na pozicijama...a sta bi bilo da su i u Evropi jaki...to da su vrlo jaki ekonomski i da novcem vladaju,nije nova stvar

raskol crkvi...cista zelja za moci..istocni nisu hteli pod papin skut..vec su hteli svoju zasebnu crkvu...pritom,ta moc je usko povezana sa novcem

Odgovori na pitanja koja si postavio su vrlo prosti.....nazalost,skoro sve se moze povezati sa dve stavke...moc i novac

cak i ubijanje jevrerja od strane hitlera ima veze sa novcem....pritom,vidis koliko zla nanese svetu iz Amerike,gde su na pozicijama...a sta bi bilo da su i u Evropi jaki...to da su vrlo jaki ekonomski i da novcem vladaju,nije nova stvar

raskol crkvi...cista zelja za moci..istocni nisu hteli pod papin skut..vec su hteli svoju zasebnu crkvu...pritom,ta moc je usko povezana sa novcem

Ovi sto su unistili Ameriku vec su to radili i ranije, to je grupa ljudi koja kruzi svetom.Tako je mozemo nazvati.
A sta je novac, koja je njegova definicija?
Novac vredi onoliko koliko imas zlata da ga pokrijes.
Aj da se vratimo na istoriju Srba opet.
Ko je Car Dusan i zasto on nije nikada postao svetac jedini iz loze Nemanjica?
Jer je krenuo putem koji nije Hristov putem zlata, a Hrist ne trazi zlato za Carstvo Nebesko....Zapamtite to!
Neki i dan danas tragaju za Dusanovim blagom.Mozda ga i Ameri traze na Kosovu.al time je besmisleno se baviti, jer ako ono i postoji njime se ne kupuje Carstvo Nebesko.
Dakle svetom vladaju oni koji zele da zlatom kupe Carstvo Nebesko.To nisu hriscani.
Zsto im treba zlato o tome sam vec pisao gore pa ko je redom sve procitao vec mu je sve ovo jasno.

Poslednja izmena:
Ovi sto su unistili Ameriku vec su to radili i ranije, to je grupa ljudi koja kruzi svetom.Tako je mozemo nazvati.
A sta je novac, koja je njegova definicija?
Novac vredi onoliko koliko imas zlata da ga pokrijes.
Aj da se vratimo na istoriju Srba opet.
Ko je Car Dusan i zasto on nije nikada postao svetac jedini iz loze Nemanjica?
Jer je krenuo putem koji nije Hristov putem zlata, a Hrist ne trazi zlato za Carstvo Nebesko....Zapamtite to!
Neki i dan danas tragaju za Dusanovim blagom.Mozda ga i Ameri traze na Kosovu.al time je besmisleno se baviti, jer ako ono i postoji njime se ne kupuje Carstvo Nebesko.
Dakle svetom vladaju oni koji zele da zlatom kupe Carstvo Nebesko.To nisu hriscani.
Zsto im treba zlato o tome sam vec pisao gore pa ko je redom sve procitao vec mu je sve ovo jasno.

cek sad...presli smo sa anunakija na veru i hrista

zar nisi sam rekao da je hrist nefilim.....i da je radio za svoje roditelje....cak i teorija o zacecu,bezgresne zene,ima vrlo moguce i jedino moguce objasnjenje,da su je oteli anunaki i oplodili je vestacki

sto rece buudala....oni trebaju zlato....anunaki,su dosli ovde zbog zlata...znas kad su konkvistadori dosli u juznu ameriku,sta su prvo uvi9deli,i zasto su pobili onoliki narod?videli su zlato,kada su zarobili poslednjeg kralja maja,zatvorili su ga u jednu sobu kao taoca...onda je pizaro,povukao jednu liniju,i rekao mu,napuni mi ovu sobu dovde sa zlatom....i pusticu te....kada ga je ovaj pitao,a zasto zlatom...jer oni nisu cenili zlato koliko belci,rekao je...mi,spanci,imamo jednu bolest srca,koju samo zlato moze da izleci:) naravno posle ga je ubio.......no,ne kazem da je pizaro bio anunaki,vec da su ljudi ljubav prema zlatu videli od njih

tako da,manimo se sada religijskih ucenja i ajdmo dalje po ovoj temi...zivot nebeski se nemoze dokazati,dusan je jedini,od srbije napravio drzavu koja necemu vredi...mozda ga zato nisu stavili za sveca,jer mi slavimo samo neke leve vladare doveka,dusan je najjaci srpski vladar...da li znas da je nemanja rodjen kao katolik?? da su nemanjici surovali sa papom...jednom cak i navukli bes pape,jer su obecali jedno a uradili drugo...te je papa naredio krstaski rat protiv srba itd itd

ne zahebavaj.....gde je kondicija....izgleda da si dugo bez posla,pa se ulenjio;)

elem...sta je poenta sa ovom slikom......pritom,nije ju naslikao Van Gog vec Da Vinci...no nije bitno.daj nam resenje

Ma vidis da trokiram pisem na par tema ljudima i toliko toga zelim da vam kazem pa se zabunim, i slova gutam itd...ispravicu to za Da Vincija , hvala ti nism ni primetio to
E vidis taj osmeh na licu i oci imace svaki covek koji svhvati sustinu svog postojanja istinu.Da Vinci je to shvatio

Poslednja izmena:
cek sad...presli smo sa anunakija na veru i hrista

zar nisi sam rekao da je hrist nefilim.....i da je radio za svoje roditelje....cak i teorija o zacecu,bezgresne zene,ima vrlo moguce i jedino moguce objasnjenje,da su je oteli anunaki i oplodili je vestacki

sto rece buudala....oni trebaju zlato....anunaki,su dosli ovde zbog zlata...znas kad su konkvistadori dosli u juznu ameriku,sta su prvo uvi9deli,i zasto su pobili onoliki narod?videli su zlato,kada su zarobili poslednjeg kralja maja,zatvorili su ga u jednu sobu kao taoca...onda je pizaro,povukao jednu liniju,i rekao mu,napuni mi ovu sobu dovde sa zlatom....i pusticu te....kada ga je ovaj pitao,a zasto zlatom...jer oni nisu cenili zlato koliko belci,rekao je...mi,spanci,imamo jednu bolest srca,koju samo zlato moze da izleci:) naravno posle ga je ubio.......no,ne kazem da je pizaro bio anunaki,vec da su ljudi ljubav prema zlatu videli od njih

tako da,manimo se sada religijskih ucenja i ajdmo dalje po ovoj temi...zivot nebeski se nemoze dokazati,dusan je jedini,od srbije napravio drzavu koja necemu vredi...mozda ga zato nisu stavili za sveca,jer mi slavimo samo neke leve vladare doveka,dusan je najjaci srpski vladar...da li znas da je nemanja rodjen kao katolik?? da su nemanjici surovali sa papom...jednom cak i navukli bes pape,jer su obecali jedno a uradili drugo...te je papa naredio krstaski rat protiv srba itd itd

Sve unazad od 500.000 godina do dan danas je povezano i nista nije slucajno.Od Annunakija do Baraka Obame danas.I sve je tako ocigledano i ja sam sve ovo skapirao nedavno, zato sam i dosao na ovaj forum da podelim to sa nekim jer bi me ljudi oko mene proglasili ludakom ili u najmanju ruku budalom kao sto je nik ovome liku sto se ponekad ubaci na ovu temu a zapravo uopste nije budala.
Nemanja je rodjen kao Hriscanin.

Nema vise srvhe kucati o ovome...Pozdravljam vas

Sve unazad od 500.000 godina do dan danas je povezano i nista nije slucajno.Od Annunakija do Baraka Obame danas.I sve je tako ocigledano i ja sam sve ovo skapirao nedavno, zato sam i dosao na ovaj forum da podelim to sa nekim jer bi me ljudi oko mene proglasili ludakom ili u najmanju ruku budalom kao sto je nik ovome liku sto se ponekad ubaci na ovu temu a zapravo uopste nije budala.

Da li znas da su skoro svi americki predsednici...od washingtona do obame....rodjaci po nekoj liniji bar
skoro bilo dokazano...tako da nista nije slucajno

Mnogi su u ovoj prici imali inspiraciju...ovim se i Hitler bavio.
U svakom slucaju ne moze da skodi ova prica ni ateistima ni religioznima.

А одакле уопште ова прича? Ко то може да тврди шта се десило приликом настанка Сунчевог система? :) Како људи уопште верују у ове приче, које су готово у 100% случајева без познатих извора и чврстих аргумената?

Moguce da Annunaki ne zive na Nibiru vec na nekom planetu ili satelitu oko Nibirua ( negde sam procitao da ih je cak 7), jer Nibiru ima masu vecu 4 puta od zemlja sto znaci i gravitaciju te oni bi morali biti daleko nizi od nas, na primer 1 do 1.5m.Moja pretpostavka je da oni ne zive na Nibiru vec na manjim planetima manje gravitacije koji orbitiraju oko Nibirao i odatle im ta visina.

Ово је тачно само за копнена створења.
Међутим, ако замислимо створења која живе на планети са већом масом, то значи да живе и под много јачим атмосферским притиском. Не само да јача сила теже делује на атмосферу, него је вероватно и дебљи омотач планете (која је много већа од земље). Таква бића могу нарасти до огромних размера, а на земљи могу живети само на дну мора, где је притисак сличан (или можда под земљом). Баш такве ствари предвиђа Лавкрафт, такође и Џин Волф (Књига Новог Сунца).
Сад, то има само индиректне везе са Анунакијима. Ако је било човеколиких дивова, о којима се прича, а археологија налази оне од 2,5 метра, то тешко да могу бити бића с друге планете. Могу бити направљени из епрувете као "вештачки људи" који би побољшали првобитну људску врсту. Зашто би били неправљени с толиком висином? Да би се разликовали, рецимо...

Pozdrav toba011@
Ako nemas nista protiv ja bih da dodam par knjiga (slika,skica i ostalog ) po pitanju tih Dzinova duge plave kose, plavih ociju i 3m visoki koje je potop nama dobro poznat podavio i istrebio i jos mnogo toga
hvala.
pozdrav

Vrlo zanimljivo :).
Čitajući ovaj tekst, setila sam se teorije mog oca...a to je da smo mi ljudi zapravo greška nekog eksperimenta, i da su nas iskrcali na Zemlju da se tu međusobno poubijamo :lol: .
Dobro, ovo je nešto drugačije, ali suština mi je daleko logičnija, od onih bajkovitih priča o nastanku sveta.

Zamoliću autora da stavi izvor teksta (link).

Ovo je bilo dobro ! Samo ovi sto su nas stvorili treba brzo da isprave gresku dok nismo razmontirali ovu planetu !!!

Citajuci jednu knjigu Americkog dr. ? nasao sam nesto jako zanimljivo; zasto svi narodi nacije i rase zude za zlatom ??? koja je svrha zlata kod nas ljudi kao rase i zasto nam je zlato toliko bitno i cenjeno kada stvarno ne znamo zasto ga toliko preferiramo nego neke druge metale koji imaju vecu svrhu u nasem zivotu.
On objasnjava sledece:Zlato nama nema nikakvu vrednost osim sto se koristi kao nakit i u medicinske svrhe (ali postoje i drugi metali koje se koriste i mogu se koristiti za iste svrhe)
pa nastavlja;Zlato nam je nekako usadjeno u nas gen (nije jos siguran kako) ali nasao je neke dokaze ( iz biblije ???) da kada su dosli bogovi na zemlju terali su ljude da kopaju i traze zlato,jer su imali teoriju da ako se zlato samelje ili usitni u finu prasinu tada ce oni to zlato da odnesu van zemlje i pospu oko zemlje i ozonskog omotaca kao zastita od suncanih zraka koje ce se (kako su proracunali) povecavati jer sunce jos uvek tinja a ne gori,kako je izracunato da ce sunce da grije tj gori jos milion i 250 hiljada godina.
Pitanje za vas : kako objasnjavate opsesiju,potrebu ili ludost za ZLATOM ???
pozdrav

Sto se tice Annunaki, to je glupost da su oni neki vanzemaljci. . Jeste postojao Bog Anu, ali nije bio nikakav vanzemaljac, reptil i sl. Obican covek kao mi. .izgledali su kao mi danas. .imate i ostatke skeleta njih sto dokazuje moju tezu.
Zaharie Sitchin - SF pisac. .gluposti.
Ne postoje nikakvi vanzemaljci. .sami smo. Oni Greysi, to je Dr Mengele uzimao otimao malu decu i vrsio eksperimente nad njima, tako su nastali mali zeleni.

Citajuci jednu knjigu Americkog dr. ? nasao sam nesto jako zanimljivo; zasto svi narodi nacije i rase zude za zlatom ??? koja je svrha zlata kod nas ljudi kao rase i zasto nam je zlato toliko bitno i cenjeno kada stvarno ne znamo zasto ga toliko preferiramo nego neke druge metale koji imaju vecu svrhu u nasem zivotu.
On objasnjava sledece:Zlato nama nema nikakvu vrednost osim sto se koristi kao nakit i u medicinske svrhe (ali postoje i drugi metali koje se koriste i mogu se koristiti za iste svrhe)
pa nastavlja;Zlato nam je nekako usadjeno u nas gen (nije jos siguran kako) ali nasao je neke dokaze ( iz biblije ???) da kada su dosli bogovi na zemlju terali su ljude da kopaju i traze zlato,jer su imali teoriju da ako se zlato samelje ili usitni u finu prasinu tada ce oni to zlato da odnesu van zemlje i pospu oko zemlje i ozonskog omotaca kao zastita od suncanih zraka koje ce se (kako su proracunali) povecavati jer sunce jos uvek tinja a ne gori,kako je izracunato da ce sunce da grije tj gori jos milion i 250 hiljada godina.
Pitanje za vas : kako objasnjavate opsesiju,potrebu ili ludost za ZLATOM ???
pozdrav

Ovo je veoma važno zapitati se.

Po nekim legendama zmajevi spavaju na zlatu i pare se sa ljudskim ženkama pa se posle njihova zmajevita deca poštuju kao zmajoubice i veliki junaci.

Iz takvih parenja moze se dobiti potomstvo koje je zmajoliko , čovekoliko i psoliko.

Tako imamo velikog crnog psa , pratioca Drakula.

Nisam sebi potpuno razjasnio to oko hibrida ali sam povezao stih : "Što god ima Srbina junaka,svakoga su odgojile VILE , mnogoga su ZMAJEVI rodili" sa pričom o Beovulfu i neuspelim hibridima ljudsko zmajskog ukrštanja.

Ima još jedna biblijska rečenica gde se pominje da su Božiji sinovi videvši lepotu kćeri ljudskih počeli uzimati ih za žene koje im radjahu sinove, divove i ljude od starine na glasu.

Ta rečenica je poprilično jasna i govori o hibridizaciji.

Sve to nas navodi na zaključak da se vrsta homo sapiens tretira kao rudarsko vojnička rasa sa svrhom sakupljanja zlata koje je iz nekog razloga bitno zmajolikom božanskom gospodaru/ima.
Mada ima i nekih nagoveštaja o prehrambenoj ulozi.

Nije prehrambena...navodno su i dosli na zemlju,sa ciljem da uzmu zlato,jer im je zlatni prah trebao da obnove ozon na svojoj planeti

No,kad smo vecc kod Hibridizacije,i uopste pravljenja tih mixeva ljudi i kojecega,obratite paznju na ovo sto cu sad da postavim...cuo sam preksinoc,i jos uvek se ne mogu opasuljiti,jeli istina ili laz....ako je istina..onda mi je jasno,teorija o Anunakima i pravljenju coveka te ukrstanju svega i svacega,te su tako nastali oni sumski vilenjaci,koji su imali noge koze,glavu coveka...sfinge,zmajevi,minotauri i slicno,dok konacno,ona Anunaki doktorka nije dobila ispravne gene za ljude i zivotinje

Buudala i Korkanj,vidite ovaj link,voleo bih da cujem vase misljenje....ovo je na Kineskom,a koristite google translator na Engleski..na Srpski kad se prevede,mnogo je teze uhvatiti smisao,jer nam je gramatika zahebana

ja cu vam pojasniti o cemu je rec....u Britaniji,grupa doktora je pocela da radi ukrstanje,hibridizaciju....izmedju zivotinja i ljudi,izmedju raznih vrsti zivotinja...navodno,cilj je te zivotinja-ljudi varijante koristiti kao rezervne organe za ljude...no,ukoliko je to moguce i oni to uradili,ovo je presedan...ove je igranje boga,a meni,jasan pokazatelj o verovatnoci,stvaranja zene od adamovog rebra i otkud te neke,danas ne postojece zivotinjske vrste

To sam saznao kao novost....mozda je za vas stara vest,no mene je vrlo sokiralo,.....neznam jeli istina ili patka....

evo linka http://tv.sohu.com/20110807/n315677723.shtml
prvi deo snimka je film...znaci nije realnost vec uvod,no drugi deo vesti je o radu te labaratorije,jos uvek je sve navodno u domenu istrazivanja,a mozda i nije

Back