Djurooooooooooo!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim Fly, bila sam tu , zar me ni ti ne vidiš?Djurooooooooooo!!!!!
Brate mili dva puta te pitam gde si sta si kako siMolim Fly, bila sam tu , zar me ni ti ne vidiš?
Ima li sta novo?Dobro sam , malo me teroriše ovo vreme , malo minus , malo plus....
Nema ništa posebno.Sve po starom....Ima li sta novo?
jes vreme sranje. I meni danas nesto sucmurasto.
Polako... ja evo drugi mesec kako pijem pa samMislim da ova Lata polako počinje da deluje, pored svih muka koje me snalaze ipak nisam onoliko plašljiva, ali strah i dalje postoji.
E pa da i ja mislim da ce vremenom biti sve bolje... sto i tebi zrelimPolako... ja evo drugi mesec kako pijem pa sam
I dalje uplasena. Doduse, manje i daleko sam bolje nego sto sam bila ali i dalje imam strah.
Nema za tebe vise zurki. Ti si se ozenio.Da svi ozdravimo pa da padne neka zurkica
![]()
![]()
Jer sam dobar covekSto me lajkujes Fly?
IzolacijaNema nikoga ovde. Svi izleceni.
Zar nisi, cini mi se, dobio seroxat da pijes?Ja se osecam bolje,pijem ksanaks 1+1/2+1/2,i tritico 1/3 uvece,u sredu idem na kontrolu.Nadam se da ce biti bolje.Dibar mi je psihijatar,razuman,opusteno razgovaramo i tako...Pozz za sve.
Cudno za seroxat. Jako mali broj ljudi se zali da ima bilo kakve tegobe kad pocne da pije seroxat. Ne znam taj drugi lek koji si dobio kakav je, ali cim ti prija i ok si znaci da je doktor pogodio.Jesam ,pio tri dana ,cetvrti dan opasne nus pojave,drhtavica,bol u misicima,klasicna kriza...I promenim psihijatra,izbaci mi seroxat,i da mi ovu TH.Sta mislis o ovoj Th?Za sada mi je bas ok,nisam pospan,raspolozen sam,na poslu sam ok..