Anksioznost

Ne znam koliko dugo već piješ terapiju , ali moguće je da imaš nezgodne i jače nuspojave pre na seroxat , nego na ksalol.
Moj savet ti je da tražiš da ti promene AD , možda ti ovaj ne odgovara...
Od ksalola ne bi trebalo da ti se too dešava , on bi trebao da te sedira ...Ali ne znam .Piješ li možda još neke lekove , da nije neka kontraindikacija?
Pijo sam do.juce hemomicin,dva dana,i probiotik,ne znam ni sam,bas sam u frci ne znam sta raditi?

Pozdrav svima ,imam 41 godinu.Borim se sa anksioznoscu 15 godina.U nekim periodima mi je bilo katastrofa ,a nakada ok.Imam porodicu dvoje male dece,sve sto bi trebao.Medjutim u poslednje vreme imam jake napade panike,nekada ne smem da izadjem napolje .Odlazim kod psihijatra prvi put da resim problem,dobijam seroxat 10 mg Prvih tri dana i tri puta po pola xalola,prva tri dana nista.I onda krece pakao,ustajem ujutru osecam mali napad panike,nemam apetit,uzimam seroxat i pola ksalola,posle tri sata krece ponovo isti napad sa drhtavicom jakom...ne znam sta se desava,leziim u krevetu cim ustanem posle pet minuta opet,Psihijater mi kaze da uzmem ceo ksalol 0,5 ujutru i uvece.Da li je neko imao slicna iskustva?Ne znam st dalje.....😞
Kad si poceo da pijes seroxat?

Hvala na podrsci.Ali neverovatno danas ceo dan trne ruke,noge ,vrucina,drhtavica...Rekao mi je dr da pojacam ksalol na 0,5 tri puta.Valjda ce biti ok.
Sve znam. Sve sam prosla. Preguraj to prvo vreme. Seroxat svi hvale. Ksalol ti je rekla da pojacas da bi smirio uznemirenost zbog te reakcije. Probaj da razmisljas pozitivno u smislu to je trenutno i cim se priviknes na lek to nestaje i krece olaksanje. Jos kad bi krenuo ne neke terapije, bilo bi ti odlicno. Sta si radio 15 godina sa anksioznoscu? Kako si se nosio sa tim? Posto kazes tek si sad otisao kod dr i dobio lekove.

Sve znam. Sve sam prosla. Preguraj to prvo vreme. Seroxat svi hvale. Ksalol ti je rekla da pojacas da bi smirio uznemirenost zbog te reakcije. Probaj da razmisljas pozitivno u smislu to je trenutno i cim se priviknes na lek to nestaje i krece olaksanje. Jos kad bi krenuo ne neke terapije, bilo bi ti odlicno. Sta si radio 15 godina sa anksioznoscu? Kako si se nosio sa tim? Posto kazes tek si sad otisao kod dr i dobio lekove.
Povremeno mi se pojavljuje pa nestane,puo sam jedno vreme bromazepam,nigde bez njega nisam isao,nisam smeo nigde u masu bilo da je svadba ili sahrana,pa dodje period godinu dana nista pa sve u krug,napadi panike ,lupanje srca,.Imam sada suprugu i dvoje dece,i napokon sam resio da se sredim,al me je ovo danas tako iztraumiralo da sam bas sad u haosu.

Povremeno mi se pojavljuje pa nestane,puo sam jedno vreme bromazepam,nigde bez njega nisam isao,nisam smeo nigde u masu bilo da je svadba ili sahrana,pa dodje period godinu dana nista pa sve u krug,napadi panike ,lupanje srca,.Imam sada suprugu i dvoje dece,i napokon sam resio da se sredim,al me je ovo danas tako iztraumiralo da sam bas sad u haosu.
Ne brini. Nije nista. Jeste neprijatno ali proci ce. Imam i ja taj problem kad je mnogo ljudi oko mene. Samo polako. Bice to ok kad lek pocne da deluje. Malo ti je reakcija na lek, malo si se uplasio...

Navikavas se na lek,trebace ti par dana
i ja sam imao taj problem
ipak pola puta si presao,obratio si se za pomoc
to je najvaznije

Back