Bas bi bilo super kad bi se jos neko pridruzio. Verujem da ih ima, ali samo citaju.kako smo krenuli na kraju cemo nas troje da izlecimo jedni druge
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas bi bilo super kad bi se jos neko pridruzio. Verujem da ih ima, ali samo citaju.kako smo krenuli na kraju cemo nas troje da izlecimo jedni druge

Ma jok... Pa, nema sanse od ovolikog foruma. Ne znam... ja prva dugo nisam htela da pricam o tome, sem sa terapeutom. Cak i sad jako mali broj ljudi iz mog okruzenja zna. Zato mi je super ovde. Nit me ko zna, nit koga znam. Pa i ako sam imala neki problem sa otvaranjem (mislim konkretno na ovde) vise ga nemam. Sta vise, super mi...dodjem, procaskamo, uporedimo, damo ideju, savet, lepu rec... Nema onoga aj bre nije ti nista i sl...To sam se bas i ja pitao,nije valjda da smo samo nas troje problematicni![]()
Bas to!I meni je super ovde,ekipa je super i puno dobrih saveta i objasnjena sam ovde dobio
bas zbog toga mi nije jasno sto se vise forumasa ne ukjljuci jer anksioznost muci gotovo svakog
nekog manje nekog vise,druge teme na forumu su manje vise zabavnog karaktera dok je ova stranica neka vrsta terapije

To sam se bas i ja pitao,nije valjda da smo samo nas troje problematicni![]()
Bas bi bilo super kad bi se jos neko pridruzio. Verujem da ih ima, ali samo citaju.
a ti uopste ne izgledas anksiozna!Kako bi trebala da izgledam , pitam se , dali mozda da setam sa sekirom ili koljem zubima pilice .Ljudi izbegavaju da govore o tome jer se boje da ce naici na nerazumevanje [cesto i da] i osude i da ce ih gledati kao manje vredne .Ne zaboravite da na Balkanu jos uvek vazi ono pravilo da ako imas neku F dijagnozu , znaci da si lud i sto dalje od tebe .Navikla sam na to , i nemam sa nekim sa strane sta da pricam jer znam kako ce me gledati .za moje probleme znaju oni bliski , no i oni mi nisu podrska , jer ne prezivljavaju isto sto i ja .Najomiljenija izjava mi jea ti uopste ne izgledas anksiozna!Kako bi trebala da izgledam , pitam se , dali mozda da setam sa sekirom ili koljem zubima pilice .
Neka , navikla sam .Ionako mi ljudi smetaju i izbegavam razgovore .Nedostaju mi moje nocne setnje .Noc je uvek bilo moje vreme , kada nema nikoga i niko me ne smara i niko me ne gleda .Slusalice , kapuljaca , noc i ja .Bas mi fali.

Cisto sumnjam ali ajde... videcemo...Ja sam odavno izgubio strpljenja prema ljudima,zato se i krecem u uskom krugu ljudi
ali moja iskustva za vreme pandemije su malo drugacija, u mom kraju ljudi nose maske,u prodavnici max 5 ljudi
razmak izmedju njih 2 metra,cak i lokalni mangupcici babam i dedama idu do prodavnice
svi zive u nekom strahu i povuceno (nasa svakodnevnica)
verovatno zbog toga i imaju vise razumevanja za druge
moguce je da iz ove krize izadje nesto dobro (pazi kad ja zvucim kao optimista)
Blago vama kad mozete da setate. Meni je to, pogotovo sad, traumaticno.Meni je neka vrsta terapije da prosetam u toku dana,narocito je dobro jer nema puno ljudi na ulici
ali gde god da odes moras da cekas u redu,apoteka,prodavnica,posta
to me bas deprimira ali sam morao da cekam jer sam zavrsavao neke obaveze
posle toga malo besciljno prosetam po naselju da udahnem svez vazduh
Fly pokusaj malo sada kada nema guzve i kada su male sanse da sretnes nekogBlago vama kad mozete da setate. Meni je to, pogotovo sad, traumaticno.
To oko kuce idem, 200m gore, 200m doleFly pokusaj malo sada kada nema guzve i kada su male sanse da sretnes nekog
stavi sluske na usi,pusti omiljenu play listu i iskljuci mozak
kreci se u blizini kuce i ako je frka ti se vrati,pa tako malo po malo svaki dan
Da...Lupas , njoj je frka sada jos veca mozda zbog ovog trenutnog stanja.
Da, tako sam danas i uradila.I ako bi krenula u setnju,nikako,sama.Obavezno sa nekim u drustvu.
E tako ja svaki put kad treba da izadjemJa sam prosle godine imao toliku frku jedno mesec dana,ali zbog poslovnih obaveza nisam imao izbora nego da stignem zube i krenem dalje
imao sam osecaj kao da cu da se svakog trenutka onesvestim,uvek sam imao bromazepan u dzepu