bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Malenano1 , sada sam opet na brzinu procitao tvoj post...... On bukvalno zahteva odgovaranje duze za svaku 2-3 tvoju recenicu.....
Procitah ovo za tvoju porodicu i socijalno zivljenje....Uh ne valja to bas..... Meni je tebe bas zao..... zbog tvojih koji te nesvesno guraju u propast jer i "put za pakao je poplocan dobrim namerama" , a i zbog decka, koji vidis trudi se da ti pomogne ali po neki put i on uradi krivu stvar a nije kriv jer ne razume sve lepo i ne zna sta je kada potrebno uraditi, nekad dobronamerna sala moze mnogo da uvredi i zaboli iako je taj neko hteo njome da nas opusti i razvedri
Jos kazes da i nemas prijatelja, to je tako tuzno....
Moras puno menjati u svom razmisljanju puno onih stvari sto si navela su lose..... Ne smes da bude nadrndana, ne smes da mislis crno, mora da se trudis da sve to predjes i videces kako radis jedno po jedno sve ce ti nekako biti lakse i bices zadovoljniaj a nces ni sama znati zasto....Isto tako kao sto i sada nekad ne znas zasto si nezadovoljna zasto si nesrecna, ne vidis uzrocno-posledicnu vezu a ona postoji itekako.
Ja cu pisati sto sse tebe tice cim dobijem inspiraciju i vidim nesto o cemu bi trebalo pisati.....
I ne brini se , nismo mi ovde na forumu neki roboti botovi, i mi negde postojimo u realnom svetu takod a bar ovde onda imas prijatelje koji te podrzavaju i zele ti dobro a nece se nikad naljutiti na tebe ili ti nesto zameriti.
Pozdrav i zapamti mi verujemo u tebe

Procitah ovo za tvoju porodicu i socijalno zivljenje....Uh ne valja to bas..... Meni je tebe bas zao..... zbog tvojih koji te nesvesno guraju u propast jer i "put za pakao je poplocan dobrim namerama" , a i zbog decka, koji vidis trudi se da ti pomogne ali po neki put i on uradi krivu stvar a nije kriv jer ne razume sve lepo i ne zna sta je kada potrebno uraditi, nekad dobronamerna sala moze mnogo da uvredi i zaboli iako je taj neko hteo njome da nas opusti i razvedri
Jos kazes da i nemas prijatelja, to je tako tuzno....

Moras puno menjati u svom razmisljanju puno onih stvari sto si navela su lose..... Ne smes da bude nadrndana, ne smes da mislis crno, mora da se trudis da sve to predjes i videces kako radis jedno po jedno sve ce ti nekako biti lakse i bices zadovoljniaj a nces ni sama znati zasto....Isto tako kao sto i sada nekad ne znas zasto si nezadovoljna zasto si nesrecna, ne vidis uzrocno-posledicnu vezu a ona postoji itekako.
Ja cu pisati sto sse tebe tice cim dobijem inspiraciju i vidim nesto o cemu bi trebalo pisati.....
I ne brini se , nismo mi ovde na forumu neki roboti botovi, i mi negde postojimo u realnom svetu takod a bar ovde onda imas prijatelje koji te podrzavaju i zele ti dobro a nece se nikad naljutiti na tebe ili ti nesto zameriti.
Pozdrav i zapamti mi verujemo u tebe

Cak su mi pominjali i epi ali to sto si rekao ne organski vec u glavi,ima neka dijagnoza ali to nece da kazu dok ne potvrdi psihijatar.A jel bi me lecio tabletama ili cime ako znas mozda?Dobre su ti one stavke bas za studiranje,eno dok sam citala mi je bilo bolje malo i kapiram sve polako.Ono po sistemu radila sam toliko godina tako i tako,aj da probam ovako nece me ubiti par dana ili neko neodredjeno vreme drugacijeg razmisljanja.Mislim da ce mi najteze u celoj prici biti da kad mi kazu sta mi vec kazu da to prihvatim,ono ahaaaaaa toj li je problem,ali to je druga prica.Pisi ti jos onih stavki korisne su. 

bice mi (mozda) bolje a kako cu jaaaa?Hvala vam svima na podrsci mozda i ja nekome pomognem,imam jako puno iskustva u praxi dosta sam toga prosl,pisacu ako nesto prepoznam.
Prvo dete je u pitanju. Sve je bilo super i posle porodjaja, ona je uvek bila dobra beba, malo naprednija od vrsnjaka, ucila sam je svasta i radila puno sa njom, po ceo dan smo bile zajedno i sve je bilo fantasticno. I sada je sve super, samo kad pomislim na nju place mi se i zao mi je sto nisam kraj nje. I samo mi ta misao pade na pamet isto kao i ono za zaboravljanje, pocelo je od pitanja: Sta ako zaboravim kako se zove i da mi je cerka? Jeste smesno, ali je mene i mucilo. Znam da je nemoguce da zaboravim i to sam izbacila kao opciju. Ja prema njoj osecam sve kao i pre, ali se tripujem da cu izgubiti osecaj da mi je ona cerka, da je necu voleti kao pre i da nece osetiti majcinsku ljubav jer nisam sa njom 8-9h. A nista ne ukazuje na to, volim je kao i pre, igramo se, spavamo zajedno u krevetu... Sve to je verovatno posledica moje razdvojenosti od nje i svega ovoga sto mi se izdesavalo ovih dana i opteretilo mi mozak. I to ce nestati bas kao i ovo za zaboravljanje, i to u najbrzem roku, nadam se... To je moj trip kao sto je i bio onaj i moram sebe da ubedim u to.

za osobu kojoj je to palo na pamet.