Anksioznost

Malenano1 , sada sam opet na brzinu procitao tvoj post...... On bukvalno zahteva odgovaranje duze za svaku 2-3 tvoju recenicu.....

Procitah ovo za tvoju porodicu i socijalno zivljenje....Uh ne valja to bas..... Meni je tebe bas zao..... zbog tvojih koji te nesvesno guraju u propast jer i "put za pakao je poplocan dobrim namerama" , a i zbog decka, koji vidis trudi se da ti pomogne ali po neki put i on uradi krivu stvar a nije kriv jer ne razume sve lepo i ne zna sta je kada potrebno uraditi, nekad dobronamerna sala moze mnogo da uvredi i zaboli iako je taj neko hteo njome da nas opusti i razvedri ;)

Jos kazes da i nemas prijatelja, to je tako tuzno.... :(

Moras puno menjati u svom razmisljanju puno onih stvari sto si navela su lose..... Ne smes da bude nadrndana, ne smes da mislis crno, mora da se trudis da sve to predjes i videces kako radis jedno po jedno sve ce ti nekako biti lakse i bices zadovoljniaj a nces ni sama znati zasto....Isto tako kao sto i sada nekad ne znas zasto si nezadovoljna zasto si nesrecna, ne vidis uzrocno-posledicnu vezu a ona postoji itekako.

Ja cu pisati sto sse tebe tice cim dobijem inspiraciju i vidim nesto o cemu bi trebalo pisati.....

I ne brini se , nismo mi ovde na forumu neki roboti botovi, i mi negde postojimo u realnom svetu takod a bar ovde onda imas prijatelje koji te podrzavaju i zele ti dobro a nece se nikad naljutiti na tebe ili ti nesto zameriti.

Pozdrav i zapamti mi verujemo u tebe :super: :bye:

A u jeboteeeeeeeeeee!Napisao si u fazonu isto sto i par osoba koje su me savetovale ranije a ja nisam slusala,i doktorka opste praxe mi je slicno rekla,kao fazon pita me jel mi je to bilo kad sam sama nekad ali da ne mogu da dozovem pomoc(epi smetnje),ja kazem nije uvek je neko tu bio makar i telefonski,i onda je rekla to slicno sto si ti rekao.Majko moja jos ce ispasti da nemam epilepsiju ludilo! :zcepanje: Cak su mi pominjali i epi ali to sto si rekao ne organski vec u glavi,ima neka dijagnoza ali to nece da kazu dok ne potvrdi psihijatar.A jel bi me lecio tabletama ili cime ako znas mozda?Dobre su ti one stavke bas za studiranje,eno dok sam citala mi je bilo bolje malo i kapiram sve polako.Ono po sistemu radila sam toliko godina tako i tako,aj da probam ovako nece me ubiti par dana ili neko neodredjeno vreme drugacijeg razmisljanja.Mislim da ce mi najteze u celoj prici biti da kad mi kazu sta mi vec kazu da to prihvatim,ono ahaaaaaa toj li je problem,ali to je druga prica.Pisi ti jos onih stavki korisne su. :cmok2:

Malenano1 , sada sam opet na brzinu procitao tvoj post...... On bukvalno zahteva odgovaranje duze za svaku 2-3 tvoju recenicu.....

Procitah ovo za tvoju porodicu i socijalno zivljenje....Uh ne valja to bas..... Meni je tebe bas zao..... zbog tvojih koji te nesvesno guraju u propast jer i "put za pakao je poplocan dobrim namerama" , a i zbog decka, koji vidis trudi se da ti pomogne ali po neki put i on uradi krivu stvar a nije kriv jer ne razume sve lepo i ne zna sta je kada potrebno uraditi, nekad dobronamerna sala moze mnogo da uvredi i zaboli iako je taj neko hteo njome da nas opusti i razvedri ;)

Jos kazes da i nemas prijatelja, to je tako tuzno.... :(

Moras puno menjati u svom razmisljanju puno onih stvari sto si navela su lose..... Ne smes da bude nadrndana, ne smes da mislis crno, mora da se trudis da sve to predjes i videces kako radis jedno po jedno sve ce ti nekako biti lakse i bices zadovoljniaj a nces ni sama znati zasto....Isto tako kao sto i sada nekad ne znas zasto si nezadovoljna zasto si nesrecna, ne vidis uzrocno-posledicnu vezu a ona postoji itekako.

Ja cu pisati sto sse tebe tice cim dobijem inspiraciju i vidim nesto o cemu bi trebalo pisati.....

I ne brini se , nismo mi ovde na forumu neki roboti botovi, i mi negde postojimo u realnom svetu takod a bar ovde onda imas prijatelje koji te podrzavaju i zele ti dobro a nece se nikad naljutiti na tebe ili ti nesto zameriti.

Pozdrav i zapamti mi verujemo u tebe :super: :bye:
Znam da sam komplikovana uvek sam bila,ne silim te za post vec ono :eek: bice mi (mozda) bolje a kako cu jaaaa?Hvala vam svima na podrsci mozda i ja nekome pomognem,imam jako puno iskustva u praxi dosta sam toga prosl,pisacu ako nesto prepoznam.

Planirali smo trudnocu, odmah sam ostala trudna-iz prvog, trudnoca je bila super, porodjaj je bio toliko dobar da bih se porodila jos 100 puta. :) Prvo dete je u pitanju. Sve je bilo super i posle porodjaja, ona je uvek bila dobra beba, malo naprednija od vrsnjaka, ucila sam je svasta i radila puno sa njom, po ceo dan smo bile zajedno i sve je bilo fantasticno. I sada je sve super, samo kad pomislim na nju place mi se i zao mi je sto nisam kraj nje. I samo mi ta misao pade na pamet isto kao i ono za zaboravljanje, pocelo je od pitanja: Sta ako zaboravim kako se zove i da mi je cerka? Jeste smesno, ali je mene i mucilo. Znam da je nemoguce da zaboravim i to sam izbacila kao opciju. Ja prema njoj osecam sve kao i pre, ali se tripujem da cu izgubiti osecaj da mi je ona cerka, da je necu voleti kao pre i da nece osetiti majcinsku ljubav jer nisam sa njom 8-9h. A nista ne ukazuje na to, volim je kao i pre, igramo se, spavamo zajedno u krevetu... Sve to je verovatno posledica moje razdvojenosti od nje i svega ovoga sto mi se izdesavalo ovih dana i opteretilo mi mozak. I to ce nestati bas kao i ovo za zaboravljanje, i to u najbrzem roku, nadam se... To je moj trip kao sto je i bio onaj i moram sebe da ubedim u to.

Evo i mene posle vikenda. :) Vikend je protekao super, nema vise nikakvih misli ni da cu nesto zaboraviti ni onoga za moju srecicu malu. :) Sve je super, imam pomalo nekog straha u sebi, malo sam napeta, ali i to ce valjda proci. Jutros nije bilo dijareje, ali sam se budila nekoliko puta u toku noci. Ksalol sam pila do petka svaki dan, ali u subotu i nedelju nisam, priznajem da sam jedva izdrzala, bilo je momenata kada sam se tresla, ali je proslo. Tako da ga necu ni piti ako ne bude preeeke potrebe. Sve je u nasim glavama, i dok to mi sami ne izbacimo, nece nam biti bolje. Lekovi su tu samo mala pomoc. Zoloft pijem po pola od juce, picu ga jednomesec dana sigurno dok se ne cujem sa dr. Od juce ujutru imam neku mucninu katastrofa, cim vidim hranu muka mi je... :/ Postoji mogucnost da sam trudna, ali cu to znati tek za nedelju dana. Citala sam po forumima da su zene pile zoloft u trudnoci i da nije naskodio bebama, nadam se da nece ni meni ukoliko se ispostavi da sam trudna. Pozdrav i ako vam treba savet ili nesto-tu sam. Dobro sam se izborila sa ovim sto je bilo, a verujte mi najvise su mi pomogli muz, svekrva, mama, tata i sestra. Svekrvu sam zavolela mnogo, sto pre nije bio slucaj. :)

Jeeeee eto vidis da ti je bolje!A meni su pomogli postovi o ovim iskrivljenjima i odlucila sam malo da radim na sebi i popravim se u smislu izlaska iz ljusture i price sa nepoznatim osobama a ne vecito na sigurno sve.

Jesi 1000%. Tvoje stanje zahteva intervenciju.

Opsesivno-kompulsivni poremecaj.
Ne pravi se da se razumijes u terminologiju. Ovo sto ona ima nije OKP, to znam da nije to, nego (ne znam noviju terminologiju, znam stariju) fiks ideja, a mozda i nije fiks ideja nego dejstvo nekog lijeka koji mozda i ne uzima namjerno nego joj neko podvaljuje, na primjer Kvatijapin moze da izazove rupe u sjecanju stravicne, kao i opravdanu nesigurnost u svoj sjecanje.

Poslednja izmena:
Ne pravi se da se razumijes u terminologiju. Ovo sto ona ima nije OKP, to znam da nije to, nego (ne znam noviju terminologiju, znam stariju) fiks ideja, a mozda i nije fiks ideja nego dejstvo nekog lijeka koji mozda i ne uzima namjerno nego joj neko podvaljuje, na primjer Kvatijapin moze da izazove rupe u sjecanju stravicne, kao i opravdanu nesigurnost u svoj sjecanje.
Hahahahahaha, nista smesnije nisam cula u zivotu. Sa duznim postovanjem, ne znam kako ste to zakljucili!? Strasno, kakvih ljudi ima. Ova tema nije za takve kao sto si ti [PROFIL]iskrenopisem[/PROFIL]. I dalje sam u soku zbog toga sto ti mislis. A ko ce da me truje tim tabletama kad ja iskljucivo sama sebi spremam hranu i ne jedem po restoranima i bilo gde drugo(jer nemam vremena, iskreno). Kafu ne pijem, pa nema ko ni da mi stavi kad odem negde. Nije OKP, ali vrsta anksioznog poremecaja jeste. Moj trip i polako ga prevazilazim. Uskrati me tvojih komentara, molim te. :zcepanje:

post nije za ovu mary_makyca
Dovoljno je da ti neko sir pocne sjeci u prodavnici sa lijeve ili desne strane od boga pitaj cega.
Ona izgleda zna da je niko ne truje. Cudi me kako to zna. "Kontraobavjestajne sluzbe" (ustvari je to los naziv, ali ljudi misle da je to to) imaju dosta usavrsene tehnike trovanja i obmanjivanja ljudi, mislim da se najagresivnija zove "lepeza". Aludira se na lepezu koju zene koriste. To je metafora. Dio toga: To je kad ti posalju sliku zene na kojoj se vide samo noge, ali fora je sto se ne vidi da tu nema zene, da su to samo odsjecene noge. Ali to ne moze da se vidi.
Da bi se uslo u neke saveze drava, kojima su javna imena tipa NATO ili Evropska unija, neophodno je da kontraobavjestajna sluzba (zemlje koja zeli da udje) dokaze da moze da uspije da obmane izvjestan broj ljudi za koje postoje naznake da su jako inteligentni.
Pripreme za "projekte obmanjivanja", tj. obucavanje ljudi kako da djeluju na te jako inteligentne, pocinju obicno na onima koji i nisu nesto inteligentni, na njima se "tehnike" testiraju.

Poslednja izmena:
:zcepanje:Veoma zanimljivo...super razmisljas, svaka cast...tek sad vidim da sam ja ustvari sasvim normalna i da postoji doooosta tezih slucajeva, i da je moj "mala beba"... Sada mi je super, hvala Bogu. Jednostavno ne mogu a da se ne nasmejem na tvoju konstataciju.:zcepanje::zcepanje:

post nije za ovu mary_makyca
Dovoljno je da ti neko sir pocne sjeci u prodavnici sa lijeve ili desne strane od boga pitaj cega.
Ona izgleda zna da je niko ne truje. Cudi me kako to zna. "Kontraobavjestajne sluzbe" (ustvari je to los naziv, ali ljudi misle da je to to) imaju dosta usavrsene tehnike trovanja i obmanjivanja ljudi, mislim da se najagresivnija zove "lepeza". Aludira se na lepezu koju zene koriste. To je metafora. Dio toga: To je kad ti posalju sliku zene na kojoj se vide samo noge, ali fora je sto se ne vidi da tu nema zene, da su to samo odsjecene noge. Ali to ne moze da se vidi.
Da bi se uslo u neke saveze drava, kojima su javna imena tipa NATO ili Evropska unija, neophodno je da kontraobavjestajna sluzba (zemlje koja zeli da udje) dokaze da moze da uspije da obmane izvjestan broj ljudi za koje postoje naznake da su jako inteligentni.
Pripreme za "projekte obmanjivanja", tj. obucavanje ljudi kako da djeluju na te jako inteligentne, pocinju obicno na onima koji i nisu nesto inteligentni, na njima se "tehnike" testiraju.
otvoreno te pitam jesi ti neki magijas ili?ovo sa secenjem sira i time mi smrdi na to?!?:eek:

E ovako, sa moje bolesne tacke gledista, jer sam dugogodisnji "pacijent" sto panicnih poremecaja sto depresije. Jedno je milion posto tacno, samo mi je jedan lekar to priznao. Uzrok svih tih "bolesti" se kod jako malog procenta pacijenata ustanovi i samim tim, covek bude izlecen. A ovako do slovce mi je covek rekao: "Nista vi tu ne mozete specijalno da uradite, jednostavno naucite da zivite sa tim." E sad, jedino sto mi je jako krivo je to sto sam 5 godina, tako reci "bacila u vodu", mada bi neki rekli "ti si luda, radila si na sebi". Ma nista ja nisam radila na sebi, samo sam se tresla, plakala, padala u nesvest, dok mi se nije smucilo. E onda je tu ubacena "hemija", Bogu hvala, ako nista drugo nema onog poludecu, pacsu, umrecu i slicno!!!!!!
Ne znam ali "bolovati od anksioznosti i depresije" nista gluplje, nista apsurdnije, jadnije za coveka. Uvek sam se pitala, ali zasto, ja ne smem da izadjem do radnje, pa svi ljudi oko mene se krecu, trce, funkcionisu a ja jedva stojim na nogama. ar
Sta god to da je. ...ja mu nikad oprostila nisam. A drma i dan danas i ne pita....eto samo se javi....I jos jedna, barem moja prica je , da su mi strahovi toliko sansi pokvarili, sjebali me u nekim periodima da nisam mogla da verujem. Pocevsi od ljubavi, pa stalnog posla u jednoj Opstini.....e pa dragi Boze, bas si drugar i samo "drmaj na prazno".

Eto ja onako pod utiskom dal radnog dana, da, da, funkcionisem nekako, ali sve je to na misice...smesno mi bude, ali cesto mislim da zivim tako sto se napumpam kao Popaj i krenem u nov dan......ali imam problem, ne volim spanac, bas toliko. Ne jede mi se svaki dan!

Poslednja izmena:
i ja patim od anksioznosti, i mnogo mi znaci sto citam vasa iskustva, nova sam na krstarici i potreban mi je razgovor sa svima vama koji prolazite kroz te nerealne strahove da ih nekako zajednickim snagama ubijemo za sva vremena. pozdrav.

Back