Ja nisam htela da kvarim zurku, ali ja muziku ne slusamFly baci nesto sa svoje play liste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam htela da kvarim zurku, ali ja muziku ne slusamFly baci nesto sa svoje play liste

MozeDobro , ti nam onda pisi pesmice![]()
Citao sam da je muzika dobra za psihu,pokusajJa nisam htela da kvarim zurku, ali ja muziku ne slusam![]()

O, vrlo sam svesna toga da jeste, ali ovo sad vec neke moje dijagnozeCitao sam da je muzika dobra za psihu,pokusaj![]()
Laku nocPozdravljam vas drustvo.
Lepo mi spavajte.
![]()

Laku nocPozdravljam vas drustvo.
Lepo mi spavajte.
![]()
Sta radis u slobodno vreme,meni je muzika melemO, vrlo sam svesna toga da jeste, ali ovo sad vec neke moje dijagnozene slavim rodjendane vise, ne slusam muziku...
Slabo imam slobodnog vremena. Ali, recimo, volim da vozim bajs po Adi. Generalno volim da provodim vreme pored vode i u prirodi. Pletem. Odem sa prijateljima na vikend u neku banju... Provodim dosta vremena sa sinom...Sta radis u slobodno vreme,meni je muzika melem

Anthony de Mello - put ljubavi i novi dan.Koje dve knjige?
Probaj jednu od ove dve. Ja ih citam iznova i iznovaJa vec mesecima pokusavam da procitam knjigu , ne ide mi.
Moracu ja tebe malo da omeksamJa citam samo horore .
Hahahhahhahahha Evo čitam propuštene poruke na forumu i mogu vam reći nije vam loše hahhaIzbacice nas odavdegde nam je nestao novi drugar? Nije nam puno rekao o svojim mukama. Daj dok smo u elementu da dignemo coveka pa cemo sutra kukamo ponovo
![]()
Ovo moj ćale obožavaJa najvise slusam Deep Purple , Cult , Mission , Metaliku , ....
Stari rok i metal .Jeeeeee.
E svaka ti čast... Ovo je najbolje rečeno o mom stanju majke mi. Svaka častKo zna kroz kakav pakao prolazi,najgore kad ne znas sta ti je