- Poruka
- 95.553
Fly treba da nam javi vreme .Ona je rekla da veceras treba da bude pun mesec.Hahahah ok u koliko je žurka? A o kakvom punom mjesecu je reč.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fly treba da nam javi vreme .Ona je rekla da veceras treba da bude pun mesec.Hahahah ok u koliko je žurka? A o kakvom punom mjesecu je reč.
Puca mi glava ceo dan... razbi me pun mesec... svaki delic tela mi igra. Plus muce me sinusi vec mesec dana, ne mogu da disem normalno. I nista mi od sprejeva koje mi je dao url ne pomaze.Zavisi za koga .Na nekoga deluje pun mesec , na nekoga ne.
Jesi ti iscitao temu? Sta radis po pitanju svojih muka? Kako se nosis sa tim? Kako olaksavas sebi? Zasto ne ides na terapije? Zasto si se oslonio samo na taj lek? Sta radis u trenutku kad te uhvati?Upravo tražim na youtube-u recept za neki ručak da napravim i ustanem da spremam vrtoglavica kao da ću se srušiti???? Izgleda da će večeras biti pun mjesec
Išao sam prije i bude mi bolje,ali dodje neki period tipa proljeće ne znam šta mi se desava vrtoglavica noge kao od stakla i slično.. Već duže vreme se borim sa tim pa sam nekako i navikao da se nosim. Kad me tako nešto uhvati popijem malu dozu za smirenje pola sata me drži i kasnije bude ok. Posle toga razmišljam u cenu je problem možda da ne jedem masno,a nisam debeo imam 190cm i 87kg možda sam srčani bolesnik,možda imam tumor,možda imam problema sa pritiskom,možda imam veliku masnoće u krvi,možda me spuca moždani,možda mi srce rolne,možda imam dijabetes i sve u krug tako... Sve pretrage sam radio sve pokazalo ok i opet sve u krugJesi ti iscitao temu? Sta radis po pitanju svojih muka? Kako se nosis sa tim? Kako olaksavas sebi? Zasto ne ides na terapije? Zasto si se oslonio samo na taj lek? Sta radis u trenutku kad te uhvati?
Iskreno nemam više ni snage ići kod.psihijatra.... Ovo me uhvati,ali ne tako često... Tipa na poslu sve dobro, ali strpljenje mi je 0%Jesi ti iscitao temu? Sta radis po pitanju svojih muka? Kako se nosis sa tim? Kako olaksavas sebi? Zasto ne ides na terapije? Zasto si se oslonio samo na taj lek? Sta radis u trenutku kad te uhvati?
Bas zbog toga bi trebao da ides na terapijeIšao sam prije i bude mi bolje,ali dodje neki period tipa proljeće ne znam šta mi se desava vrtoglavica noge kao od stakla i slično.. Već duže vreme se borim sa tim pa sam nekako i navikao da se nosim. Kad me tako nešto uhvati popijem malu dozu za smirenje pola sata me drži i kasnije bude ok. Posle toga razmišljam u cenu je problem možda da ne jedem masno,a nisam debeo imam 190cm i 87kg možda sam srčani bolesnik,možda imam tumor,možda imam problema sa pritiskom,možda imam veliku masnoće u krvi,možda me spuca moždani,možda mi srce rolne,možda imam dijabetes i sve u krug tako... Sve pretrage sam radio sve pokazalo ok i opet sve u krug
Znaci oslanjas se samo na lek?Iskreno nemam više ni snage ići kod.psihijatra.... Ovo me uhvati,ali ne tako često... Tipa na poslu sve dobro, ali strpljenje mi je 0%
Ili... nadji sam sebi neku terapiju koja bi ti pomogla... olaksala... naucila te kako da se nosis sa tim, a da ne moras svaki put da uzimas lek.Bas zbog toga bi trebao da ides na terapije
Sve mi je to poznatoIšao sam prije i bude mi bolje,ali dodje neki period tipa proljeće ne znam šta mi se desava vrtoglavica noge kao od stakla i slično.. Već duže vreme se borim sa tim pa sam nekako i navikao da se nosim. Kad me tako nešto uhvati popijem malu dozu za smirenje pola sata me drži i kasnije bude ok. Posle toga razmišljam u cenu je problem možda da ne jedem masno,a nisam debeo imam 190cm i 87kg možda sam srčani bolesnik,možda imam tumor,možda imam problema sa pritiskom,možda imam veliku masnoće u krvi,možda me spuca moždani,možda mi srce rolne,možda imam dijabetes i sve u krug tako... Sve pretrage sam radio sve pokazalo ok i opet sve u krug
Znaci, imam osecaj kao da mi glava goriZavisi za koga .Na nekoga deluje pun mesec , na nekoga ne.
Svi smo prosli kroz toE svaka ti čast... Ovo je najbolje rečeno o mom stanju majke mi. Svaka čast
Ja sam samo luda.Znaci, imam osecaj kao da mi glava gori

To se podrazumevaJa sam samo luda.
Nisam pogresila. Pun mesec je nocas oko pola 5 ujutru. Prosla je ponoc, racuna se kao vec 8.april.FLY
Sta to bi?Pogresila si ?
A vec postajes lajkon.
Ma dobro , blage veze ja nemam .Ja samo cekam tvoju punomsecnu zurku i Lupasove koktele.Nisam pogresila. Pun mesec je nocas oko pola 5 ujutru. Prosla je ponoc, racuna se kao vec 8.april.