- Poruka
- 21.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Апропо...
![]()
Foto: Beta/Milan Obradović, Marina Lopičić
PRLJAVA KAMPANJA
ŠOLAKOV MEHANIZAM PONOVO NA DELU: Kako urednica lista Danas uništava Đilasovu političku konkurenciju!
https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification
Taj rts svi mi placamo.Đilas je rekao da ga Pink ne interesuje i da ga zovu a i realno i ne zovu ga jer su u ratu sa njim već godinama. Đilas hoće na RTS ali on je izgleda tamo na crnoj listi o kojoj Vučićević mantra.
... i već bi 20 godina bili u EU.
Нема везе, само ти плаћај, не мораш да гледаш...Taj rts svi mi placamo.
A zasto ga placamo ,televiziju i ne gledam preko godinu dana.
Pa ovde ispada da Danas ne kontroliše Đilas.
То су новине његовог партнера друга Шољакова, значи контрола је неспорна, али не могу ни они да исконтролишу баш сваки текст; не седе они у редакцији. Али не бој се да сада неће да "лете главе" јер се Danas дрско усудио да објави јерес која каже да би кандидата за градоначелника испред коалиције Уједињени Ђилас био ред да да Ненародна странка кад је већ Друг Ђидо сам прогласио Zdravku П. за председничког кандидата.Pa ovde ispada da Danas ne kontroliše Đilas.
E pa vidiš eto ti razlike.То су новине његовог партнера друга Шољакова, значи контрола је неспорна, али не могу ни они баш да исконтролишу баш сваки текст; не седе они у редакцији. Али не бој се да неће да "лете главе" јер се Danas дрско усудио да објави јерес која каже да би кандидата за градоначелника испред коалиције Уједињени Ђилас био ред да да Ненародна странка кад је већ Ђидо сам прогласио Zdravku П. за председничког кандидата.
Данас је већа слобода у отворено режимским таблоидима него у Ђидиним лажно опозиционим.E pa vidiš eto ti razlike.
Vučićeva komisija sigurno ne bi puštala neke tekstove kontra njih u tabloidima a Đilasu i Šoljakovu se to desi.