_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Pre neki dan prolazeci Slavijom zaustavila me devojka i pitala da li hocu da odgovorim na par pitanja za neku anketu. Ja, kako inace volim da radim ankete i testove, pristadoh. E onda mi je rekla kako treba da podjem sa njom negde unutra i pogledam reklamu za coca colu koja jos nije emitovana i da cu dobiti poklon, i krenula ka ulici Svetog Save. Krenula sam za njom ali mi je u roku od odma' kliknulo u glavi i sad kao da bih se izvukla a da ne izgleda kao da bezim, pitam koliko traje anketa.Kaze ona: "15 minuta, sto jel te neko ceka?". Rekoh da mi je to dugo i produzih dalje.
E sad, mozda sam ja i paranoicna, ali to mi je krajnje sumnjivo. A par dana pre toga sam gledala emisiju o trgovini ljudima gde sam cula kako i mlade devojke vrbuju devojke i to je bio jedan od glavnih razloga zasto sam posumnjala. Posle se mislim sva sreca da postoje takve emisije i da ih u poslednje vreme ima sve vise. Ne kazem da je ovo situacija u kojoj je moglo nesto da mi se desi, ali bolje da sam paranoicna a da nemam zasto da budem, nego da sam opustena pa nasednem.
Jel imao jos neko iskustva sa tom anketom ("anketom")?
E sad, mozda sam ja i paranoicna, ali to mi je krajnje sumnjivo. A par dana pre toga sam gledala emisiju o trgovini ljudima gde sam cula kako i mlade devojke vrbuju devojke i to je bio jedan od glavnih razloga zasto sam posumnjala. Posle se mislim sva sreca da postoje takve emisije i da ih u poslednje vreme ima sve vise. Ne kazem da je ovo situacija u kojoj je moglo nesto da mi se desi, ali bolje da sam paranoicna a da nemam zasto da budem, nego da sam opustena pa nasednem.
Jel imao jos neko iskustva sa tom anketom ("anketom")?