Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
Priznajem, trudio sam se da nam oboma ugodim.sevilja:Moraš priznati da je to bila dobra svadja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznajem, trudio sam se da nam oboma ugodim.sevilja:Moraš priznati da je to bila dobra svadja.
Mmmda...( ironično, razume se )Julian_Duranona:Priznajem, trudio sam se da nam oboma ugodim.
Udaješ se samo zbog prezimena?kigaku:zasto bih se udavala ako zadrzavam svoje. to mi je glupo. a i da mi se razlikuje prezime od moje dece, pa onda stvarno ne vidim svrhu udavanja. sto onda ne bi ostali samo u vezi???
Lepo je to. Srećno ti bilo Kigaku...havalius:Ne, Tsutomu, ona otvara kutiju. Njoj je brak kruna, a prezime dragulj na kruni, simbol sjedinjenja.
E' to volim da čujem. Ostavi ti lepo svoje da se zna od kojih si, i dodaj njegovo,MRSAVA:Ostavljam svoje-sigurno i mozda dodajem i njegovo.
Volim kada i muskarci ovako razmisljaju-bravoTsutomu:E' to volim da čujem. Ostavi ti lepo svoje da se zna od kojih si, i dodaj njegovo,
što bi neki rekli 'da decu uškoli ne zajeb.'i to je prava stvar. Po mom mišljenju
moram li naglasiti, naučio sam da je tako bolje.
Nisam Lexa. Sećaš se pre kad' je tema bila u punoj akciji, da smo ti, ja i možda jošLexa:E ne pročitah odakle je to krenulo al' cenim da je ironičan.
Aha...A meni se učinilo da se obraćaš MRŠI u smislu da sam ironičanLexa:Pa da, na to sam i mislila.
MRSAVA:Ostavljam svoje-sigurno i mozda dodajem i njegovo.
Eeeeee, welcome to this happy community.Tsutomu:Aha...A meni se učinilo da se obraćaš MRŠI u smislu da sam ironičan
u komentarisanju njenog stava. Kao i od početka teme, mislim da žena
treba da zadrži svoje prezime i doda muževo, to je moj stav iako nisam
žensko i nemam ništa od toga. Ah, i nešto živaca mi je otišlo na ovoj temi,
ali ko me jbo da je postavljam? :x
Ines1864:Ja sam danas prvi put u životu videla slatkog poštara i došlo mi smešno....mislim, setih se onih priča o preljubama sa poštarom....
Izvinjavam se na upadu, to ja samo onako, na konto ovog posta gore u kom je spomenut poštar.