*milkshake*
Zainteresovan član
- Poruka
- 447
pa dobro, ne kazem da zena treba da da neko nakaradno ime... :shock: u tom slucaju muz treba da odbije, zbog deteta
ali u principu, mislim da je to... sto bi rekli obicaj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si već rekla..... samo mi i dalje ne objasni šta je to?maricicak:Ovom recenicom si dokazala da nisi samopotvrdjena, ni sigurna u sebe....................
Lexa:To si već rekla..... samo mi i dalje ne objasni šta je to?
(Na stranu što si je povezala na potpuno pogrešan način, al' ae to može konfuzijom da se opravda)
Lexa:Marice, el ti to pokušavaš da, upućujući na neku (pretpostavimo) naučnu teoriju koju si, igrom slučaja, jednom pročitala, zamagliš glupost svega što si napisala o "samopotvrđivanju" i to kroz "ja pročitah nešto što ti nisi" ili jednostavno skrećeš pažnju sa nečega na šta ni sama nemaš odgovor?
Mislim, el ja sad tebe treba da propitujem polinome, šta?
Lexa:Pa dobro... Samopotvrđivanje? Mislim, još uvek nisi ono..... definisala.
Lexa:E, 100% bismo, jaooooo
Samo što ja nemam tako buran život kao ti, nisam ni potvrđena, nit' imam pečat, a i ne jurim ga, pa mi manjka i onih u indeksuizvadiće me Bolonjci, sve se nadam.....
Ae, ako ne znaš nije bitno mislim..... niko se nije naučen rodio :wink:
storm cloud:Шта ја знам, мени су име родитељи бирали заједно, а брату сам изабрала ја. У мојој околини или жене бирају име детета, или родитељи заједно. Ретко чујем да још неко даје детету дедино име.
А како мислите да дете треба да се презива?
tarabica:Nije mi prezime toliko bitno da bih se cimala i borila da ga zadržim.
mishka:Ja sam po dogovoru mame i tate dobila dedino ime. Da sam bila musko zvala bih se po drugom dedi.
Pa pazi... to cimanje i borba, to je surova realnost..... evo pitaj bilo kog tipa koliko ga oduševljava ideja da mu žena "ne uzme" prezime..... misliš da zakon samo svojim postojanjem rešava sve probleme?mishka:Ja rekoh svoje misljenje. Ali ako imamo po zakonu pravo da biramo, zbog cega moramo da se BORIMO i CIMAMO da bi zadrzale svoje prezime??? To je detalj koji mene nervira....... Ono, mozete i da zivite odvojeno ali dok imate isto prezime sve je ok... fuj.