Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
Ma ima super prezime, bilo bi mi zao da ga ne uzmem. A svoje da li da ostavim ili ne , ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko je rekao da on treba da nosi tvoje prez?maricicak:Napisala sam vec negde da volim mocne muskarce...........
A kako je on mocan ako nosi moje prezime.?
Tsutomu:A ko je rekao da on treba da nosi tvoje prez?
Nek' nosi svako svoje, ili nek' ona ako baš voli
doda njegovo povrh svog...
Ja sam čak i napisao u postu da se šalim.
ok.maricicak:Ma meni nije problem ni da me zovu zena tog i tog, jer sam vrlo ponosna na njega ..........
A i nemam tih kompleksa za dokazivanjem......
Eto, ukapirao sam da sam glup...maricicak:.....da.......
/I/I@Ī@:glupo je kad umesto da kazu bracni par petrovic oni kazu dva prezimena ...
Lexa:A deca Gojčilo i Gojkovićka![]()
hello_world:petrovic-petrovic?
mirjana petrovic-petrovic. ali mora da kaze da li dodaje svoje na njegovo ili njegovo na svoje
Couldn't agree more..... 8-)hello_world:ma jebesh decu jebesh brak kakve su to gluposti to su nazadne pojave primitivnih ljudi napredni se ne bave time
Ma ne razbijam se ja nego, izgleda, imam srećehello_world:e pa da lexo zato se ti razbijash od uchenja nisi ko te glupe zhene![]()
pa ja bih uzela prezime, da bismo mogli da se zovemo 'porodica _____' . e sad znam da ce se naci neko da kaze 'a sto ne uzme on tvoje prezime'Mislim, to je baš onako... lep čin? Ili pravite razliku, prihvatate i odbijate samo stvari od kojih imate konkretne koristi, ove apstraktne stvari vas ne zanimaju.....
Lexa:Kad smo kod dokazivanja i manjka potrebe za istim..... ono kao, udate se i batalite školu, posao..... Baš je lepo biti domaćica
Uostalom, verovatno ga toliko volite da ćete rado biti domaćica ako je to njemu po volji? A?
Mislim, to je baš onako... lep čin? Ili pravite razliku, prihvatate i odbijate samo stvari od kojih imate konkretne koristi, ove apstraktne stvari vas ne zanimaju.....
hello_world:petrovic-petrovic?
mirjana petrovic-petrovic. ali mora da kaze da li dodaje svoje na njegovo ili njegovo na svoje
Kakve ima veze to što je on uspešan? Šta, plava krv, ne razumem :shock:maricicak:Glupo prezime je u pitanju, i zabole me za to............... moj momak je i ovako toliko uspesan da ce mi biti drago da nosim njegovo prezime............a i slaze mi se uz ime i vrlo je lepo........
Nije mi jasno, el to neko pravilo da majka daje ime deci? Mislim, neko pravilo za koje ja nisam čula..... pošto nekako, koga god pitam, sve sami očevi podelili imena deci*milkshake*:pa ja bih uzela prezime, da bismo mogli da se zovemo 'porodica _____' . e sad znam da ce se naci neko da kaze 'a sto ne uzme on tvoje prezime', ali to je jednostavno stvar dogovora - on prezime, ja imena deci.