ANKETA - KADA BI SE DANAS ODRŽALI IZBORI ZA KOGA BI GLASALI ?

Kada bi se danas održali izbori glasali bi za:

• Ukupno glasova
    167
  • Anketa je zatvorena .
Подршка Дверима! Не гледајмо шта ко прича него шта ко ради, а Двери су се прво показале као про српско удржуње, док сви други само причају, а не раде. ДСС је био на власти па ништа није урађено. Једино ми је жао што ће вакум која је ДС оставила након што је народ увидео ко су и шта су попунити СНС или ДСС, а не искрени људи са идеалима и вољом да их испуне.

Највише ме нервирају ову људи што не би гласали....сероње...накрали се 90тих...сада отворили неке фирме изрављују раднике...па се боје промене власти...да ће доћи нови и питати их ... "Одакле вама џип од 60.000 е кад имати 2 пријављена радника на минималац?"

Tako stvari stoje sad, al' ima još da se čeka do 12.marta 2012.

n55s8.jpg

Ubedljiva prednost DSS-a dokazuje da je navodna hajka na Kostunicu samo trik da mu se sto brze napuca popularnost u narodu.

Pa i u anketama pre godinu dana DSS je bio u vrhu. Tako da je ocigledno da hajka nije nimalo "navodna" vec stvaran pokusaj da se smanji popularnost DSS-a.

Vrlo mudar potez vladajucih stranaka moram priznati. Kad su videli da ne mogu nista da urade povodom Tominog rasta popularnosti, pokusavaju njegovim buducim koalicionim partnerima smanjiti popularnost, time direktno smanjujuci sanse da SNS formira vecinu nakon sledeceih izbora.

n55s8.jpg
Слажем се!
Уопште не треба журити са изборима.
ДС и сатрапи прогресивно губе подршку и на крају ће криминална група ,,жуто предузеће" завршити и Забели са све наркоманима из ЛДП, ганфером без порекла имовине и образа и организатором убиства највећег сина народа и народности Србије, 12. 3. 2003.

Реалнo и СНСу и ДСу падају проценти зато што су фолиранти и живе од магле и напумпаног маркетинга. Радујеме што видим да ДСС није мртав и да Двери расти и имају озбиљне шансе за парламент.
Тако да размишљам да за њих гласам делује ми скроз ок цела прича и момци су супер.

Poslednja izmena:

n55s8.jpg

Ma ljudi da se ne zezamo... Kad KP bude iazšla na izbore imaće odmah 15%... ma ljudi će po inerciji glasati za KP - Josip Broz :mrgreen:

I nije sprdnja, ozbiljni su ljudi, imaju neke sjajne ideje. Ko zna možda i uđu u koaliciju sa "Dverima", rekli su da ih zanimaju samo patriotske snage :D

A "Dveri" su meni dragi, mislim neiskvareni su i politika im je sjajna, ali to: Srbi=Pravoslavlje, Nacija=Crkva... to mi se nešto i ne sviđa i ako sam Hrišćanin...

Back