Trenutno je opozicija podeljena oko lokalnih izbora. Đilas, Ponoš, Zelenović, Jovanović su za bojkot. Aleksić, Veselinović, Lutovac, Ćuta su za izlazak. Vučiću odgovara više da ima neke protivnike na izborima 2 juna pa je izmamio cepanje opozicije. Uz ostale opcije konstruktivne opozicije neometano će vladati gradovima. Moje neko mišljenje je da opozicija ima šanse samo da uzme nekoliko beogradskih opština, ostalo gube svakako i nemaju očigledno podršku zapada a ni mogućnost da pokrenu masovne proteste. Ova opozicija što izlazi na izbore možda i uspe da uzme te opštine ali pošto će značajan deo bojkotovati i to je upitno.
Ђилас је појео оно што се не једе са бојкотом.
Није му мало бојкот пре пар година који ником није служио ништа.
Па ми смо држава бојкота, људи по 20 година бојкотују изборе.
Није ваљда Ђилас мислио да ће се тек тако побољшати услови ?
Што је учествовао прошле године на изборима ако је знао да су лоши услови ? Што и њих није бојкотовао ?
То је недоследност и пилићарење. Данас хоћу каким, сутра нећу, следите ме.
Нема ту помоћи, само излазак на изборе и то је то.
Prava istina: opozicija jeste tražila objedinjavanje lokalnih izbora ali ne 2.juna nego na jesen. Tako da zahtev opzicije NIJE ispunjen.
Опозиција се надала да Вучић неће испунити обједињавање да би имали изговор за бојкот. Али ништа од тог.
Не може власт све одједном да испуни, нити хоће, нити Европи то одговара. Нити реално Европу брига шта се дешава у Србији. Док Вучић ради шта они хоће, њима је свеједно.
zapad ga stiti, ne moze to tako, vidis da im odradjuje sve, plus siptarima nezavisnost... samo bojkot pomaze, i kao da smo na referendumu, ili si za njega ili si protiv njega
Нема од бојкота ништа, ми смо се превише заглавили у бојкот-идеју, па смо зато ту и где јесмо. Јеси приметио колико има белих листића сваке године ?
Додај све странке испод цензуса (то иде Вучићу) + бели листићи који не иду никоме + бојкот - да се све обједини давно би пао Вучић.