комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si kako je Mica glumila i folirala, eto je sad kod svojih.Ti misliš da se folira i da se celi izbori ponavljaju samo radi malo foliranja?
Nije ispunjen nijedan uslov sa protesta, sve ovo je prosipanje iz supljeg u prazno.pa kako da glasam, ako nisu ispunjeni izborni uslovi?
isto, sta je ispunjeno sa protesta?
znaci SPN, sada raspala, je prisvojila proteste, narodnu energiju za kojom neki sada zale, i misle da ce im opet poci za rukom da je iniciraju
polovina SPN je uvidela gresku, a polovina ide i dalje na plan A, njih vidim kroz ovoga Lancier-a
ja ne znam kako se ne razumemo?
borba je za demokratiju, za izborne uslove, fer i postene, cioscenje birackih spiskova i sl. a ne za legitimizaciju alekovog izdajstva i uspostavljanje kolonijalne vlasti sa hillom i sl. rt, npr.
ali koja je ideja ovih koji kazu da krenemo od beograda? ideja je da ih ne zanima kosovo, ali onda ni eps, ni kopanje po srbiji, nista, samo da se ovlada budzetom beograda i realizuje ekspo sa njima, da se raspolaze sa sredstvima, dozvolama, kreditima itd
bukvalno se prozvaju poslanici za skupstinski restoran dok se srbija uvlaci u duznicko ropstvo i raskucuje istovremeno..
Kokosarska i klosrska Srbija, samo na svoje dupe misle i kako da se uglave negde, lepo sam ja rekao ovo nije moj narod.pa ne glasam, eto ako sam u usa, kako da glasam?
neka bude da sam za boska, eto, jel posteno odstupio? prevarila ga mica zavetnica, ili je mene prevario nestorovic, pa sam ostao za MI koji nije vise njegov
neka sam monarhista cetnikujem u americi, za POKS sam
kakve veze ima za koga sam ja, ako se ne razumemo?
prolaze generacije u srbiji,a demokratija? a institucije?
pa do juce sam slusao kako trebamo u eu, jer nas eu tera na vladavinu prava i sl,, a sada ako preti av da izlazimo iz saveta evoipe, nema vise puta u eu?
sta sada, treba da zavlada bezakonje, pogazeno pravo, ustav, sudstvo, sve? kako ne vidite da ste na putu u propast?
znaci ne trebate da se borite za vlast, vec za demokratizaciju, za pravni sistem, vladavinu prava, izborne uslove itd - pa bi eventualno naredna generacija uzivala plod vase borbe!
a ne samo, -"gde je moj deo, necete da me prevarite?"
neko ko se odrice kosova i prihvata stigmu genocidnog naroda, kome je pamet isprana, kome se zamenjuju teze da su rusi, a ne nato - agresor, .... shvati. sludjeni ste, nema sansi na dobro sve da izadje... ako se pljujemo mi koji bojkotujemo, a ovi sto bi se prodali za mrvice da se oni hvale, upropasticete se do kraja ako tako nastavite, mora da se stane vec jednom - "dosta je bilo", mora da sam za njih, uopste nisu losi https://dostajebilo.rs/
ijaojKokosarska i klosrska Srbija, samo na svoje dupe misle i kako da se uglave negde, lepo sam ja rekao ovo nije moj narod.
Zaboravio si kako je Mica glumila i folirala, eto je sad kod svojih.
Ja to nisam ni rekao, nego sam napisao da je glumila laznu opoziciju.Radi Micinog foliranja celi izbori su bili ponovljeni, gde ona, kao, nije htela da pruži naprednjacims većinu?
Kada?
Ja to nisam ni rekao, nego sam napisao da je glumila laznu opoziciju.
Da li su raspisani opštinski izbori? Ozbiljno pitam jer nije isto što je Brnabićka pristala i pravo raspisivanje izbora sa rokovnikom izbornih radnji.
Ti mislis da bi izbori opet bili regularni i da je Nestorovic kao pristao na kompromis sa vucicem?Pa zašto onda porediš?
Gospodin Đilas rastura opozicione stranke.
Što se tiče Narodne stranke, mora da se oporavi, jer je Đilas tri puta rasturao.
U prilici sam ovih dana da razgovaram sa članovima i simpatizerima NS. Dolaze novi članovi, postoji neka energija da se dobije dobar rezultat i na beogradskim i na opštinskim izborima. Šta će biti na parlamentarnim izborima, videćemo..
Što se tiče Gajića, neću više da pišem o njemu, jer sam subjektivna. Primećujem samo da ostavlja dobar utisak i kod simpatizera i kod članova.
Гласање није обавезно.Muka birača u Republici Srbiji je što moraju da progutaju ozbiljnu knedlu i da zaokruže nešto od ponuđenih govana.
Гласање није обавезно.
To je stvar tehnike izvodjenja - digitalna je brza i omogucuje i emigraciji glasanje, ali je zapravo stvar dogovora - mozemo i da dizemo ruke u mesnoj zajednici sto se mene tice.
To još i najbolje paše našoj vlasti, ogadi im sve i svakoga, opozicija grdna da grđa ne može biti i onda vlast ima svoju kanticu i svoj pesak i samo se oni igraju, a mi trpimo.
Meni je isto cudno insistranje da na izborima moze da se izadje bez glasackog listica odnosno poziva, to jos vise ostavlja prostora za manipulaciju.Што се мене тиче, само безбедност, лично присуство, ништа што може да се напакује...
Аха. Сад је власт крива и што опозиција не вреди пет пара???
Дај молим те...
Ови који нису његови, наравно.Koja opozicija?
Njegova ili njegova?
Ови који нису његови, наравно.